Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς την πάτησε στην αρχή ο Μπόλονι!1

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρίσκει σιγά – σιγά τα πατήματά του και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, όμως ο σκύλος μυρίζει κάποια πραγματάκια τα οποία και θα αποκαλύψει.
Πώς την πάτησε στην αρχή ο Μπόλονι
Πολύς ντόρος, λοιπόν, έγινε σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας για τους τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν την ομάδα. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις άρχισε κι ένα παιχνίδι ευθυνών στα αποδυτήρια, όμως δίχως να βγει κάτι τέτοιο στην δημοσιότητα και να πάρει έκταση σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και sites.
Ο ΠΑΟΚ σε δυο μήνες προπονήσεων και αγώνες μέσα στο καλοκαίρι μέτρησε περισσότερες από δέκα θλάσεις. Και συγκεκριμένα, 13!!! Κάτι που δεν έχει προηγούμενο.
Μπορεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ να πηγαίνει φορτσάτος και δίχως απώλειες, αφού θα είναι πλήρης με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όμως το προηγούμενο διάστημα είχε σημαντικά προβλήματα με τους παίκτες να φεύγουν εκτός αγώνων και προπονήσεων συνέχεια.
Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έχουμε μάθει όλο αυτό το διάστημα, ο Μπόλονι είναι αυτός που παίρνει πάνω του τα πάντα στις προπονήσεις. Έχει την δική του φιλοσοφία, κάνει την προπόνηση έτσι όπως θέλει αυτός αφού έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και, γενικά, τα τιμ δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Ο Μπόλονι, λοιπόν, προφανώς κάπου την πάτησε στην αρχή και γι’ αυτό οι τραυματισμοί άρχισαν να σκάνε ο ένας μετά τον άλλον. Κάτι εν μέρει λογικό αφού δεν γνώριζε την προϊστορία των παικτών, όπως και τις αντοχές του. Καινούργιος είναι στην Ελλάδα, άλλωστε.
Απ’ ό,τι φαίνεται από την εξέλιξη των πραγμάτων ο προπονητής του ΠΑΟΚ κατάλαβε περισσότερα δουλεύοντας για μεγαλύτερο διάστημα με τους ποδοσφαιριστές του, κι έτσι ο δικέφαλος πλέον δεν έχει τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και πριν λίγες ημέρες. Στρώνει η προπόνηση, δηλαδή. Μην ξεχνάμε ότι ο Μπόλονι είναι ένας σοβαρός προπονητής και με εμπειρία.
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: