Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ο... διπρόσωπος νικητής!!

Βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έδειξε ο Ολυμπιακός.  Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-2 του  Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο», δείχνοντας πάρα πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο έδειξαν τα σημάδια που τουςχαρακτήρισαν στα ματς με Μαρσέιγ και Ξάνθη. Κορυφαίος  των Πειραιωτών ήταν ο Μιραλάς που έβαλε ένα γκολ και κέρδισε το πέναλτι, χάρη στο οποίο ο Φουστέρ έκανε το 2-0. 

Ο Ολυμπιακός μπήκε πάρα πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Τζιμπούρ μπήκε μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Μιραλάς που πήρε το ριμπάουντ, την έστειλε στα δίχτυα. 

Οι Πειραιώτες έχαχναν και δεύτερο γκολ και ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους μέχρι 15΄. Κάπου εκεί έκαναν για λίγο κοιλιά, αλλά ξανανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να κάνουν το 2-0. 

Στο 43΄ ο Μιραλάς φαίνεται να ανατρέπεται από τον Σίλβα Τζούνιορ και ο διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών, με τον Φουστέρ να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στην συνέχεια δεν είδαμε κάποια άλλη ιδιαίτερη φάση και οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ με 2-0. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους παίκτες του Εργοτέλη να δείχνουν ότι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και ήταν καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους.  

Μάλιστα, στο 55΄ κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1, με τον Μπούντιμιρ να εκτελεί εκπληκτικά το φάουλ έξω από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα του Φράνκο Κοστάντσο. 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν με τους Πειραιώτες να δείχνουν ότι δεν έχουν πολλές δυνάμεις. Και εκεί που οι Κρητικοί έψαχναν το 2-2, ο Μαρκάνο έκανε το 1-3 και έδωσε άλλο τόνο στη ροή του αγώνα.  Οι παίκτες του Εργοτέλη δεν τα παράτησαν και συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ και το πέτυχαν στο 85΄ με τον Ρομάνο.  

Μάλιστα, οι Κρητικοί έψαξαν και το τρίτο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αποτέλεσμα ήταν να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. 

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

90+3΄ Τέλος αγώνα. 

88΄ Την θέση του Μιραλάς παίρνει ο Μέρλμπεργκ. 

85΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Ο Ρομάνο βάζει και δεύτερο γκολ, ξαναβάζοντας τον Εργοτέλη στο παιχνίδι. 

83΄ Ο Τζούνιορ κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ. 

81΄ Ο Κυριακίδης αντικαθιστά τον Γιαλούση. 

76΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μαρκάνο με σουτ μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 

73΄ Ο Χαβίτο αντικαθιστά τον Φουστέρ. 

72΄ Ο Κατσικοκέρης παίρνει την θέση του Μπούντιμιρ. 

66΄ Κίτρινη κάρτα στον Φραγκουλάκη.

62΄ Ο Ιμπαγάσα αντικαθιστά τον Αμπντούν.

60΄ Ο Τζιμπούρ έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Πίρσον έδιωξε με τα πόδια. 

55΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.  Ο Ρομάνο εκετελεί απευθείας το φάουλ και μειώνσει σε 1-2.

50΄ Το σουτ του Κουτσιανικούλη έξω από την περιοχή, μπλοκάρει εύκολα ο Κοστάντσο. 

48΄ Κίτρινη κάρτα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

46΄ Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Σαρρής απίρνει την θέση του Χίμπλινγκερ.

A΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

45+1΄ Τέλος του πρώτου μέρους.

44΄ Κίτρινη κάρτα στον Μιραλάς.

43΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Μιραλάς ανατρέπεται στην περιοχή, ο διαιτητής δίνει πέναλτι και ο Φουστέρ ευστοχεί από τα 11 βήματα, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 


42΄ Κίτρινη κάρτα στον Σίλβα Τζούνιορ.

38΄ Αυτά τα τελευταία λεπτά το ματς είναι ισορροπημένο. 

30΄ Κίτρινη κάρτα στον Μπέτο. 

25΄ Κίτρινη κάρτα στον Ρομάνο.

24΄  O Mαρκάνο κάνει την κεφαλιά, αλλά ο Πίρσον αποκρούει δύσκολα σε κ΄λορνερ.

16΄ Η μπάλα φτάνει στον Χίμπλινγκερ μέσα στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε αν την ακουμπήσει και να την στείελι στα δίχτυα του Κοστάντσο.

9΄Καλό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό που δείχνει πολύ απειλητικός σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. 

4΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Τζιμπούρ κάνει το σουτ, η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι και ο Μιραλάς που παίρνει το ριμπάουντ, ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.


1΄ Έναρξη αγώνα.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Μπέτο, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ και Κουτσιανικούλης.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Ορμπάιθ, Αμπντούν και Μιραλάς.

Μικρά - μικρά

* 19:29: Όρκο νίκης έδωσαν πριν το ξεκίνημα του ματς, οι παίκτες των "ερυθρόλευκων".



* 19:03: Νέα ένταση δημιουργήθηκε έξω από το γήπεδο μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και δυνάμεων της αστυνομίας. Κάποιοι οπαδοί κατάφεραν, παρόλα αυτά, να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

* 18:14: Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού προσπάθησαν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν λόγω της αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στο σημείο, να εισέλθουν στο στάδιο χωρίς εισιτήριο. 
 
πηγή: theplayer.gr
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: