Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Δείγματα ζωής με σόου Φαν Πέρσι!!

πηγή: theplayer.gr
Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση κατά διαστήματα, η Άρσεναλ επικράτησε... μόνο 3-0 επί της Μπόλτον, με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να σκοράρει δις και να δείχνει πως οι «κανονιέρηδες» έχουν ηγέτη και μετά την αποχώρηση Φάμπρεγκας. Νίκες και για Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ, Νιουκάστλ.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε πως έχει συνέλθει από τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Το πρώτο ημίχρονο έμεινε στο 0-0 παρά τις πολλές ευκαιρίες των παικτών του Βενγκέρ. Στην επανάληψη, ο Ολλανδός σέντερ φορ έδειξε από νωρίς πως το παιχνίδι της ανήκει. Ο αρχηγός των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ με ατομική ενέργεια και όμορφο τελείωμα στο 46', ενώ στο 71ο λεπτό «κλείδωσε» τη νίκη. Η Άρσεναλ, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Σόνγκ στο 89ο λεπτό.

Η σύνθεση της Άρσεναλ:

Στσέζνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Σονγκ, Ράμσεϊ, Αρτέτα (81' Ροζίτσκι), Ζερβινιό (78' Αρσάβιν), Γουόλκοτ, Φαν Πέρσι (85' Σαμάκ).

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε, αλλά επικράτησε με 2-1 των Γουλβς. Οι «ρεντς» άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό με αυτογκόλ του Τζόνσον, ενώ ο Σουάρες στο 38' έδωσε σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Οι «λύκοι» μείωσαν στο 49' με τον Φλέτσερ, αλλά από κει και πέρα δεν υπήρξε συνέχεια...

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πανηγύρισε και η Τσέλσι, η οποία επικράτησε με 4-1 της νεοφώτιστης Σουόνσι. Στο 29' ο Τόρες άνοιξε το σκορ, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Ισπανός αντίκρισε την απ' ευθείας κόκκινη κάρτα για... δολοφονικό μαρκάρισμα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι «μπλε» πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ραμίρες ενόψει ανάπαυλας, ενώ ο Βραζιλιάνος στο 76' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι στο 86' πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Γουίλιαμς, αλλά ο Ντρογκμπά στο 94ο λεπτό έδωσε διαστάσεις θριάμβου.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντεμπά Μπα, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, η Νιουκάστλ επιβλήθηκε με 3-1 της Μπλάκμπερν, ενώ η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Τότεναμ πέρασε αλώβητη από την έδρα της Γουίγκαν με 2-1 χάρη σε γκολ των Φαν ντερ Φάαρτ και Μπέιλ από το πρώτο ημίχρονο. Τέλος, Γουέστ Μπρομ και Φούλαμ έμειναν στο 0-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο

Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον 2-0
(68' Μπαλοτέλι, 89' Μίλνερ)

Άρσεναλ - Μπόλτον 3-0
(46' και 71' Φαν Πέρσι, 89' Σονγκ)

Τσέλσι - Σουόνσι 4-1
(29' Τόρες, 36' και 75' Ραμίρες, 90' Ντρογκμπά / 86' Άσλεϊ Γουΐλιαμς)

Λίβερπουλ - Γουλβς 2-1
(11' αυτ. Ρότζερ Τζόνσον, 38' Λουΐς Σουάρες / 49' Φλέτσερ)

Νιούκαστλ - Μπλάκμπερν 3-1
(27, 30' και 54' Ντεμπά Μπα / 37' Χόιλετ)

Γουέστ Μπρομ - Φούλαμ 0-0

Γουΐγκαν - Τότεναμ 1-2
(50' Ντιαμέ / 3' Φαν ντερ Φάαρτ, 22' Μπέιλ)

Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή

ΚΠΡ - Άστον Βίλα (18:00)

Δευτέρα

Νόριτς - Σάντερλαντ (22:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: