Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Λεφτά (θα) υπάρχουν!!

Μετά και τις (μη) εξελίξεις της Παρασκευής, όπως ήδη έχει γράψει το ThePlayer.gr, οι ήδη υπάρχουσες επιφυλάξεις των ανθρώπων της ΑΕΚ για τους ενδιαφερόμενους προς επένδυση, έχουν γίνει ακόμα περισσότερες. Παρόλα αυτά, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα, πως η διοίκηση έχει βρει τρόπο να εξασφαλίσει άμεσα κάποια χρήματα.

Ενδεχομένως από κάποια προσδοκώμενα έσοδα, συν τα εισιτήρια του ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης με την Στουρμ Γκρατς (τα οποία σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος στην Τούμπα θα είναι αυξημένα). Και στην ΑΕΚ εκτιμούν πως και θα μπορέσουν να τακτοποιήσουν κάποιες από τις οικονομικές εκκρεμότητες με ποδοσφαιριστές, αλλά να κάνουν και μεταγραφικές κινήσεις.

Ξεκινώντας από τον Βαγγέλη Οικονόμου που αποτελεί τον πρώτο στόχο (σε περίπτωση πάντα που μείνει ελεύθερος από την Καβάλα) και συνεχίζοντας, αν υπάρχει η δυνατότητα και με τον Ούμπιντες. Οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται να προχωρήσουν και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις. Τουλάχιστον με την περίπτωση του Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: