Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Φίλος του Πρίγκηπα Νο2!!

Ο Άντι Γουόρχολ είχε πει ότι στο μέλλον θ' ανήκουν στον καθένα δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας. Ο Κώστας Καίσαρης αναλύει το ελληνικό φαινόμενο του ψώνιου.

Φίλος του Πρίγκηπα Νο2
Μετά τον Βλάση Τσάκα ήρθε να κερδίσει τη δημοσιότητα που του ανήκει ο Γρηγόρης Δαμουλάκης. Κι όποιος πιστεύει ότι τελειώσαμε πλανάται πλάνην οικτρά. Οι φίλοι του Πρίγκηπα στην Ελλάδα είναι ατελείωτοι.
Όπως ακριβώς το έχει τραγουδήσει ο Στράτος Διονυσίου: "Όσο υπάρχουν δάσκαλοι θα υπάρχουν μαθητάδες, κι όσο υπάρχει τράπουλα θα βγαίνουνε Ρηγάδες". Θέμα χρόνου ήταν να εμφανισθεί ο επόμενος. Κι εμφανίσθηκε: Μετά τον Βλάση Τσάκα, ο Νο2 φίλος του Πρίγκηπα Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι ο Γρηγόρης Δαμουλάκης, έστω και χωρίς φωτογράφιση μέχρι τώρα.
Πρόθυμος να δώσει συνεντεύξεις περί του Πρίγκηπα, σε ραδιόφωνα, σάιτ, εφημερίδες. Κι αναμένει με αγωνία τις κάμερες για να κερδίσει κι αυτός κατά κράτος τη δημοσιότητα που του ανήκει. Ο πρόλογος που έκανε για τον εαυτό του, στη ραδιοφωνική συνέντευξη, ήταν συγκλονιστικός: "Koιτάξτε. Εγώ δεν σας το κρύβω. Είμαι πολύ σοβαρός άνθρωπος".
Δεν θέλω να πω πολλά για το θέμα, αλλά ο Πρίγκηπας είναι τόσο ισχυρός οικονομικά, που μπορεί να αγοράσει ακόμα και την Μπαρτσελόνα. (Και γιατί δεν αγοράζει την Ελλάδα μαζί με το χρέος της, θα έλεγα εγώ. Αντί να σώσει τον Παναθηναϊκό από το Πρωτοδικείο να σώσει μία χώρα από τη χρεοκοπία. Αν το κάνει μέχρι που επανέρχεται η Βασιλεία στην Ελλάδα. Με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ να είναι ο επόμενος κάτοχος του θρόνου, μετά τον Κωνσταντίνο Γλύξμπουργκ, ή Ντε Γκρέτσια.
Είναι φοβερός τύπος. Απλός, ποδοσφαιρικός θα τον αγαπήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και ο λόγος είναι απλός: Έχει όραμα για να κάνει πολύ μεγάλη ομάδα: (Σαν να ακούω το σύνθημα στο ΟΑΚΑ: "Πρίγκηπα γερά, φέρε τα λεφτά"!).
Είναι άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση που δεν πρέπει να χαθεί τόσο για την ομάδα, όσο και για την χώρα μας. (Αν αντί για Βασιλεύς της Ελλάδος ο πρίγκηπας κάνει κόμμα και κατέβει στις εκλογές θα σαρώσει. Ξεκινώντας δηλαδή με τους ψήφους των Παναθηναϊκών και των ελληνοποιηθέντων μουσουλμάνων).
Να ξέρετε ότι ο Πρίγκηπας θα πάρει τον Παναθηναϊκό και θα μεγαλουργήσει, γιατί είναι νέος, λεβέντης, σοβαρός, μορφωμένος, φιλόδοξος, ποδοσφαιρόφιλος κι έχει μεγάλο πουγκί. Είναι πλούσιος και εμφανίσιμος. Αν έχω αδερφή τον κάνω γαμπρό με κλειστά τα μάτια.
Ο Πρίγκηπας και θέλει και μπορεί. Προπάντως μπορεί (άνευ σχολίων). Μετά τον Παναθηναϊκό θα πάει και παραπέρα. (Σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ και ΟΠΑΠ).
Η ομάδα έχει ήδη πάει στα χέρια του. Είναι καψούρης με το τρυφίλλι ο Πρίγκηπας. Έχει τρομερή οικονομική επιφάνεια. Όταν η ομάδα πήρε το 6ο Ευρωπαϊκό κόντρα στους ισραηλινούς, τρελάθηκε από τη χαρά του. (Ένα πριμ όμως δεν έστειλε).
Τα χρήματα είναι υπαρκτά και είναι πολλά. Τους έχουμε ανάγκη τέτοιους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. (Αφού ο Παμπούλης απέτυχε στο Φαστ-Τρακ και σε ότι έχει να κάνει με Αστακό και Ελληνικό πήρε από τους Καταριανούς από τα τρία το μακρύτερο, να αναλάβει το Υπουργείο το δίδυμο Τσάκα-Δαμουλάκη, που φέρνει τον Πρίγκηπα στην Ελλάδα.)
Είναι προφανές. Ο εν λόγο Δαμουλάκης, ζήλεψε τη δόξα του Τσάκα. Περιφέρεται από ραδιόφωνα σε σάιτ και από σάιτ σε εφημερίδες. Το ψώνιο της δημοσιότητας, παρά τις τεράστιες προσπάθειες της επιστήμης παραμένει αθεράπευτο. Σχετικά με την ουσία του θέματος, περιμένουμε όλοι εναγωνίως την επίσημη τοποθέτηση της Πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας. Κι όποιος δεν θέλει τον Πρίγκηπα στον Παναθηναϊκό να του χυθεί η σούπα.
Prigkips save Panathinaikos
Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: