Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

"Άσε μας ρε Χάργκριβς..."

Μετά τις δηλώσεις του Όουεν Χάργκριβς, που έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο με την φανέλα της Σίτι, με τις οποίες άφηνε αιχμές κατά του ιατρικού επιτελείου της Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» απάντησαν.
"Άσε μας ρε Χάργκριβς..."
Ο Άγγλος μέσος άφησε το «Ολντ Τράφορντ» το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Σίτι την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, σε μία κίνηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι, που προκάλεσε την έκπληξη όλων.
Ο Χάργκριβς, που τα τελευταία τρία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, έκανε το ντεμπούτο του με τους «πολίτες», αφήνοντας αιχμές κατά του ιατρικού επιτελείου της Γιουνάιτεντ, προκαλώντας αρχικά την αντίδραση του Φέργκιουσον, και στη συνέχεια των «κόκκινων διαβόλων».
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δυσαρεστημένη με τα σχόλια του Όουεν Χάργκριβς μετά το παιχνίδι της Τετάρτης. Ο σύλλογος του έδωσε την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη τα τελευταία τρία χρόνια και είναι εξίσου δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να αγωνιστεί και να είναι μέλος της ομάδας εκείνη την περίοδο.
Έχουμε μοιραστεί όλους τους ιατρικούς του φακέλους με την Μάντσεστερ Σίτι και είμαστε άνετοι με τις αποφάσεις που πάρθηκαν από το ιατρικό επιτελείο σε κάθε βήμα των πολλών προσπαθειών για την πλήρη αποθεραπεία του. Η Γιουνάιτεντ δεν αναγνωρίζει καμία αλήθεια στα σχόλια του Όουεν, που υποτίθεται ότι έχει κάνει.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαθέτει κάποιους από τους καλύτερους στον κόσμο στο ιατρικό της επιτελείο, που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στις επιτυχίες της Γιουνάιτεντ στους αγωνιστικούς χώρους τα τελευταία χρόνια», ήταν η ανακοίνωση-απάντηση των «κόκκινων διαβόλων».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: