Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

«Τεστ» στην Κρήτη για Ολυμπιακό, μάχη στην Κέρκυρα!!

Σε δύο Νησιά της Ελλάδος θα διεξαχθούν οι πρώτες αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστική της Super League! Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός πάει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη, (19:30, Nova Sports 1) ενώ η Κέρκυρα φιλοξενεί τον Πανιώνιο (17:15, Nova Sports 2).

Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Άρσεναλ λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να βάλουν το …τσιπάκι του πρωταθλήματος και να πάνε να κερδίσουν στην Κρήτη τον Εργοτέλη. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, φυσικά δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ενδεχόμενη «γκέλα» και έτσι θα παρατάξει την ομάδα του φουλ… επιθετική, καθώς στην γραμμή κρούσης θα είναι οι Μιραλάς, Τζεμπούρ και Πάντελιτς. Να σημειώσουμε πως το απόγευμα (19.30) του Σαββάτου (24/09), το «Παγκρήτιο» θα θυμίζει… «Γ. Καραϊσκάκης», αφοί  3.000 οπαδοί του ΟΣΦΠ θα δώσουν βροντερό «παρών». Ο Εργοτέλης από την μεριά του έχει πετύχει ήδη μια νίκη απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο στο Παγκρήτιο, αυτή με τον ΠΑΟΚ  και θα προσπαθήσει να κάνει ακόμα ένα …θαύμα. Η ομάδα της Κρήτης δεν υπολογίζει στους Λεάλ και Ολίσε,

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η  Κέρκυρα θα υποδεχθεί τον Πανώνιο στο «ΕΑΚ» και θέλει την νίκη για να φύγει από τις τελευταίες θέσεις. Οι «Φαίακες» προέρχονται από την ήττα από τον Παναιτωλικό και ο προπονητής της ομάδας Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ετοιμάζει αρκετές αλλαγές . Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι Τσίγκας, Μίχος και Μπουκουβάλας. Στο «στρατόπεδο» του Πανιωνίου τώρα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης πάει για το δεύτερο διπλό της στην χρονιά μετά από εκείνο της πρεμιέρας απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η απουσία των Ριέρα (τιμωρημένος) και Κβιρκβέλια (τραυματίας) προκαλεί… πονοκεφάλους στον Τάκη Λεμονή, που αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Σουλεϊμάν Όμο στα αριστερά της άμυνας.

πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: