Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Αίτημα πτώχευσης κατά της ΑΕΚ!!

Η πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση του Πανιώνιου και οι πληρωμές που έχει μπροστά του ο «ιστορικός» μέχρι το τέλος του μήνα θα φέρουν τους «κυανέρυθρους» ενώπιον του Πρωτοδικείου την προσεχή Δευτέρα!
Αίτημα πτώχευσης κατά της ΑΕΚ!
Οχι για... πάρτη τους, αλλά για την ΑΕΚ, μιας και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Πανιώνιος θα καταθέσει αίτημα πτώχευσης της Ενωσης για την ανεξόφλητη από τις 15 Αυγούστου επιταγή για τον Μάκο ύψους 165.000 ευρώ!
Τις προηγούμενες μέρες αναφερθήκαμε στο συγκεκριμένο ζήτημα, με τον Κώστα Τσακίρη να λαμβάνει 150.000 ευρώ από τις 315.000 ευρώ που ήταν η πρώτη δόση των τηλεοπτικών που δόθηκε από τη Super League σε όλες τις ομάδες. Είχαμε γράψει ότι ο Τσακίρης είχε στα χέρια του την εν λόγω επιταγή και από τη στιγμή που οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν να του καταβάλουν τα οφειλόμενα μισθώματα για το «Απήλιον», πήρε τα χρήματα από τη Super League.
Πλέον, όμως, ο Πανιώνιος έχει σοβαρό πρόβλημα, σε σημείο μάλιστα αρκετά μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (και ουχί μόνο ποδοσφαιριστές) να βρίσκονται στα όριά τους. Η απόφαση είναι ειλημμένη από τους ανθρώπους του Πανιώνιου και τη Δευτέρα θα παρουσιαστούν στο Πρωτοδικείο καταθέτοντας αίτημα πτώχευσης της ΑΕΚ, αφού δεν έχουν εξοφληθεί για την περιβόητη επιταγή του Μάκου, παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: