Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Φαλκάο: «Δεν φοβόμαστε την Μπαρτσελόνα»

Έτοιμοι να κοιτάξουν στα μάτια την Μπαρτσελόνα και να διεκδικήσουν τη νίκη είναι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό φαίνεται και από τα λόγια του Ρανταμέλ Φαλκάο ο οποίος μίλησε για το ματς των Μαδριλένων με τους «Μπλαουγκράνα»…

«Είναι εξαιρετικό για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε τέτοια παιχνίδια. Θα πάμε για τη νίκη. Τρέφουμε σεβασμό για την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Πριν τις τρεις σερί νίκες, είχαμε την ίδια ψυχολογία, τώρα έχει αναπτυχθεί και έρχονται οι επιτυχίες και τα γκολ. Η ομάδα τα πάει πολύ καλά, έχουμε πολύ καλό σύνολο και είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση πηγαίνοντας στο Καμπ Νου», τόνισε αρχικά ο Κολομβιανός επιθετικός και πρόσθεσε… «Συνεχίζω να έχω την ίδια επιθυμία να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για χάρη της ομάδας και αυτός είναι ένας από τους λόγους».

Όσο για τον τρόπο παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα, πρόσθεσε: «Το χαρακτηρίζει η μεγάλη κατοχή μπάλας, αλλά εμείς έχουμε το δικό μας πλάνο και στυλ. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας, να είμαστε οι πρωταγωνιστές και να κυνηγήσουμε τους τρεις βαθμούς».

πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: