Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ζιντάν: «Έχουμε τον καλύτερο προπονητή του κόσμου»

Τα τελευταία …στραβά αποτελέσματα έχουν φέρει …μουρμούρες στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ κριτική έχει ασκηθεί και στον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός διευθυντής της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν, πάντως θέλησε να στηρίξει την νέα προσπάθεια των «Μερένγκες» αλλά και τον «Special One», που τον χαρακτήρισε κορυφαίο προπονητή του κόσμου.

«Οι οπαδοί μας μπορούν να είναι ήσυχοι, επειδή αυτός ο προπονητής και οι συγκεκριμένοι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για αυτή την ομάδα. Υπάρχει αρκετός θόρυβος για όσα γίνονται στην ομάδα, αλλά πιστέψτε με όλοι μέσα στα αποδυτήρια είναι ενωμένοι.

Είμαστε σπουδαία ομάδα, με επικεφαλής τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο: τον Ζοσέ Μουρίνιο. Πιστεύω ότι οι παίκτες, η διοίκηση και οι οπαδοί της ομάδας έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Γνωρίζουμε ότι πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια μιας σεζόν.

Δεν μπορείς, όμως, να κερδίσει έναν τίτλος μέσα σε τέσσερα ματς. Έτσι, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον τρόπο που κάνουμε μέχρι τώρα. Είμαι βέβαιος πως φέτος θα πετύχουμε κάτι μεγάλο. Ο Μουρίνιο έχει επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που έχει σαν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και για αυτό έχει υψηλές απαιτήσεις ολόκληρη την ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο «Ζιζού».

πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: