Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Μια… υπογραφή για το πιο «καυτό» δίδυμο της Ανατολής!!

Την τελική πρόταση στον Ζερβινιό κατέθεσε η Αλ Τζαζίρα και υπάρχει αισιοδοξία πως ο Ιβοριανός θα πει το «ναι» και θα γίνει συμπαίκτης με τον Μίρκο Βούσινιτς. Στα 13 εκατ. το ποσό που θα πάρει η Ρόμα.

Μια… υπογραφή για το πιο «καυτό» δίδυμο της Ανατολής!
Ολοένα και πλησιάζει στο Άμπου Ντάμπι ο Ζερβινιό. Η Αλ Τζαζίρα κατέθεσε την Πέμπτη την τελική της προσφορά στον Ιβοριανό μέσο και υπάρχει αισιοδοξία πως η απάντησή του θα είναι θετική.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις εδώ και αρκετές μέρες με την Ρόμα να δίνει την συγκατάθεσή της, αφού αν υπάρξει deal θα καρπωθεί 13 εκατ. ευρώ. Όσο για το συμβόλαιο του Ζερβινιό, που θα γίνει συμπαίκτης με τον Μίρκο Βούσινιτς, θα αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Τέλος, οι «τζιαλορόσι» έχουν πάρει ήδη τα μέτρα τους για το… κενό που θα αφήσει ο Ιβοριανός, «κλείνοντας» τον Ιάγκο Φαλκέ (μαζί με τον Αντρέα Μπερτολάτσι) από την Τζένοα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Συναγερμός» για Παπασταθόπουλο!!

Δεν πρόλαβε να γραφτεί ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι προς πώληση κι αμέσως άρχισε να δημιουργείται… ουρά. Αν και κοστολογείται 18 εκατ. απ’ τη Ντόρτμουντ, μεγάλες ομάδες τον γλυκοκοιτάζουν ήδη.

«Συναγερμός» για Παπασταθόπουλο!
Μόνο σε μελαγχολία δεν πρέπει να βυθίζει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο η είδηση ότι είναι προς πώληση από τη Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με την «Bild», ο νέος τεχνικός, Τόμας Τούχελ, δεν υπολογίζει τον Έλληνα αμυντικό στον ίδιο βαθμό που το έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Όχι επειδή δεν εκτιμά την αξία του, αλλά επειδή φέρεται να δίνει προτεραιότητα στον αρχηγό Χούμελς, τον Σούμποτιτς (που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του) και τον Γκίντερ.

Η τοποθέτησή του ωστόσο στη λίστα των παικτών που θα μπορούσαν να παραχωρηθούν έναντι ενός καλού αντιτίμου δεν φαίνεται ότι μπορεί να βγει σε κακό στον «Πάπα». Διότι παρά την «αλμυρή» τιμή του (σ.σ. η Ντόρτμουντ παρουσιάζεται να τον κοστολογεί στα 18 εκατ. ευρώ) υπάρχουν ήδη σύλλογοι που τον γλυκοκοιτάζουν.

Αφενός η Άρσεναλ -που είχε εκφράσει από πέρυσι το ενδιαφέρον της και φέτος παρουσιάζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει «πακέτο» με τον Σβεν Μπέντερ. Και αφετέρου η Βόλφσμπουργκ, η οποία επίσης αναζητά στόπερ και μόνο άσχημος προορισμός δε μοιάζει, δεδομένου ότι θα συμμετέχει φέτος στους ομίλους του Champions League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προβάδισμα Παναθηναϊκού για Ομπράντοβιτς!!

Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την πρόσληψη του Σάσα Ομπράντοβιτς της Άλμπα Βερολίνου σύμφωνα με τον Τύπο της Γερμανίας! Προτάσεις από Βαλένθια και Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει ο Σέρβος προπονητής.

Προβάδισμα Παναθηναϊκού για Ομπράντοβιτς!
Δυνατά στο «παιχνίδι» για την πρόσληψη του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει μπει ο Παναθηναϊκός! Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «n24.de», οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται αρκετά για τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος δεν προτίθεται να συνεχίσει στον πάγκο της Άλμπα Βερολίνου.

Μάλιστα, ο Ομπράντοβιτς έχει προτάσεις ακόμα από Βαλένθια και Λοκομοτίβ Κουμπάν, ωστόσο φέρεται να τις έχει κάνει στην… άκρη για χάρη του «τριφυλλιού». Ο 46χρονος κόουτς έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Βερολίνου, ωστόσο μέχρι τις 24 Ιουνίου μπορεί να κάνει χρήση μίας σχετικής οψιόν και να εξασφαλίσει την ελευθερία του.

Από ‘κει και πέρα, οι άνθρωποι της Άλμπα έχουν συμφιλιωθεί με την ιδέα πως ο Ομπράντοβιτς δεν πρόκειται να παραμείνει και έτσι έχουν βγει στην… αγορά για να ψάξουν τον αντικαταστάτη του. Μέχρι στιγμής, τα επικρατέστερα ονόματα είναι αυτά των Σάσα Τζόρτζεβιτς της εθνικής Σερβίας και Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς, ο οποίος φέτος στην Αστάνα του Καζακστάν.

Όμως, η περίπτωση του πρώτου φαντάζει λίγο δύσκολη, καθώς ο Σέρβος προπονητής έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές πως δεν θέλει να αποχωρήσει από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και γι’ αυτό άλλωστε είχε αρνηθεί στις αρχές της σεζόν προτάσεις από τον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στοπ στους «8» ο Γκόλτσιος!

Έκανε δυναμική αρχή όμως η πορεία του Κώστα Γκόλτσιου στα +80 κιλά στο τάε κβο ντο σταμάτησε στους «8», μετά την ήττα απ’ τον Κροάτη Γκόλετς, στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού.

Στοπ στους «8» ο Γκόλτσιος
Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Κώστα Γκόλτσιου στα +80 κιλά στο τάε κβο ντο των Ευρωπαϊκών αγώνων του Μπακού.

Ο Έλληνας αθλητής ξεκίνησε εντυπωσιακά επικρατώντας 10-5 απέναντι στο νο3 του ταμπλό, τον Βρετανό Μαχάμα Τσο και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Εκεί όμως, ηττήθηκε απ’ τον Κροάτη Βέντραν Γκόλετς με 15-11 και ολοκλήρωσε την παρουσία του στους αγώνες του Μπακού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει 2 εκατομμύρια η Σάντερλαντ!

Ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ (1,5 εκατ. λίρες) θέλει η Σάντερλαντ προκειμένου να παραχωρήσει τον Χάρη Μαυρία για τον οποίο «καιροφυλαχτεί» ο Παναθηναϊκός.

Θέλει 2 εκατομμύρια η Σάντερλαντ
Να αναπληρώσει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που είχε δαπανήσει προκειμένου να αποκτήσει τον Χάρη Μαυρία θέλει η Σάντερλαντ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «dailystar.co.uk», η αγγλική ομάδα έχει βάλει «πωλητήριο» στον Έλληνα ποδοσφαιριστή τον οποίο είχε αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ και αξιώνει περίπου δύο εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει.

Υπάρχει αναφορά για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για επαναπατρισμό του διεθνούς άσου, με τη σημείωση πως οι «πράσινοι» δεν προτίθενται να καταβάλουν ένα τέτοιο ποσό.

Σε κάθε περίπτωση –και με δεδομένο το γεγονός πως ο Μαυρίας τελευταία φορά αγωνίστηκε στο Νησί τον Ιανουάριο του 2014 σε ματς Κυπέλλου κόντρα στην Κιντερμίνστερ- θεωρείται δύσκολο να βρεθεί ομάδα που θα δώσει αυτά τα χρήματα, κάτι που κάνει τους ανθρώπους να αισιοδοξούν και να… περιμένουν, ποντάροντας και στην επιθυμία του παίκτη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Από τελευταίος… πρώτος ο Φέτελ!!

Αν και στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Αυστρίας ήταν τελευταίος, ο Σεμπάστιαν Φέτελ έδειξε τα δόντια του στον δεύτερο, όπου ήταν ο ταχύτερος.

Από τελευταίος… πρώτος ο Φέτελ
Τα προβλήματα στο κιβώτιο ταχυτήτων είχαν περιορίσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ σε μόλις τέσσερις γύρους και την τελευταία θέση στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Αυστρίας.

Όμως ο Γερμανός πιλότος της Ferrari αντεπιτέθηκε και ήταν ο ταχύτερος στον δεύτερο γύρο αφήνοντας δεύτερο τον Νίκο Ρόσμπεργκ (-0,011 δευτερόλεπτα) με Mercedes και τρίτο τον Κίμι Ραϊκόνεν με τη δεύτερη Ferrari. Πάντως ο πρώτος της διαδικασίας αντιμετώπισε νέα προβλήματα στο κιβώτιο ταχυτήτων προς την ολοκλήρωση των δοκιμών.

Ο Λιούις Χάμιλτον μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε μόλις πέμπτος και στα -0,537 δευτερόλεπτα από τον Φέτελ.

Το Σάββατο θα γίνει ο τρίτος γύρος ελεύθερων δοκιμών, ενώ θα ακολουθήσουν οι κατατακτήριες και την Κυριακή στις 15:00 θα γίνει ο αγώνας.

Αναλυτικά η κατάταξη:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κολλάει» του Ντάνστον στη Σλοβενία!!

Ένα σημαντικό εμπόδιο πρέπει να λύσει η σλοβενική ομοσπονδία μπάσκετ ώστε ο Μπράιαντ Ντάνστον να παραλάβει το διαβατήριο και να είναι διαθέσιμος για το προσεχές Ευρωμπάσκετ!

«Κολλάει» του Ντάνστον στη Σλοβενία!
Ο Γιούρε Ζντοβτς κάλεσε τον Μπράιαντ Ντάνστον στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Σλοβενίας, ωστόσο ακόμα η συμμετοχή του στο προσεχές Ευρωμπάσκετ είναι στον… αέρα!

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο σέντερ του Ολυμπιακού δεν πληροί μία σημαντική προϋπόθεση ώστε να αποκτήσει το διαβατήριο! Βάσει νομοθεσίας, λοιπόν, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει μείνει τουλάχιστον για ένα χρόνο στη Σλοβενία, προκειμένου να έχει το δικαίωμα να γίνει πολίτης της.

Όπως είναι φυσικό, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει με τον Αμερικανό και πλέον το «μπαλάκι» πηγαίνει στις αρμόδιες αρχές του κράτους. Όμως, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, υπάρχει αισιοδοξία πως οι τελευταίες θα δώσουν το «πράσινο φως», ώστε ο Ντάνστον να είναι στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Βλέπει πρόκριση!!

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Άννα Κορακάκη στον πρώτο προκριματικό των 10μ. πιστολιού και θέλει αντίστοιχη επίδοση αύριο για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά των Ευρωπαϊκών αγώνων του Μπακού.

Βλέπει πρόκριση
Θετικά συνεχίζει η Άννα Κορακάκη την προσπάθειά της στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού.

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό απ’ τα 25 μέτρα πιστολιού, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έβαλε τις βάσεις για διάκριση στα 10 μέτρα του αντίστοιχου αγωνίσματος στη σκοποβολή.

Η προσπάθειά της στο κομμάτι της ακρίβειας, που αποτελεί το πρώτο μέρος των προκριματικών, την ανέβασε στην 5η θέση με 290 βαθμούς. Με μια αντίστοιχη εμφάνιση στο δεύτερο σκέλος που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στις 8.00, θα πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τον ανακοίνωσε η Τσέλσι!!

Παίκτης της Σεβίλλης είναι και επίσημα πλέον ο Γκαέλ Κακουτά, με την Τσέλσι να ανακοινώνει την Παρασκευή (19/6) την παραχώρησή του στους Ανδαλουσιάνους.

Τον ανακοίνωσε η Τσέλσι
Τσέλσι και Σεβίλλη ήρθαν σε συμφωνία για τον Γκαέλ Κακουτά με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν το deal και την παραχώρησή του 23χρονου άσου στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

O Γάλλος ακραίος αποκτήθηκε το 2009 ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, ωστόσο, με τους «μπλε» κατέγραψε μόλις 16 επίσημες συμμετοχές μιας και δόθηκε δανεικός σε έξι διαφορετικές ομάδες ώστε να βρει χώρο και χρόνο να δείξει την αξία του.

Τα κατάφερε φέτος με την Ράγιο Βαγεκάνο, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική παρουσία του στην Primera Division με μεταγραφή στην Σεβίλλη, η οποία την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο Champions League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Θυμάσαι τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά «παλτά»;

Μπόρχα, Αμποάγκουε, Ροντρίγκο Σόουζα, Λάρα Γκαρσία Ντάνι, Φορναρόλι, Τόργκελε, Φουρτάδο και άλλοι πολλοί. Πόσο καλά ξέρεις το αγαπημένο σου παλτό; Κάνε τώρα το απόλυτο κουίζ του Στέφανου Χάρη!

Θυμάσαι τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά «παλτά»;
Κάνε το απόλυτο κουίζ για να μάθεις πόσο καλά θυμάσαι τους ποδοσφαιριστές της καρδιάς σου.

Ξέρω αγαπητέ αναγνώστη ότι το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη σου εποχή. Τώρα που είναι παχιές οι μύγες και τα πρωτοσέλιδα, κλείνεις τα μάτια και ονειρεύεσαι Ρομπίνιο και Ροναλντίνιο (το χειμώνα που θα τα ξανανοίξεις βέβαια θα δεις μακελάρηδες των διχτυών τύπου Χάρα και Φουρτάδο, αλλά δυο μικρές λεπτομέρειες, δεν μπορούν να χαλάσουν ένα τόσο ωραίο όνειρο).

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιος δεν έχει τρέξει στον περιπτερά της γειτονιάς του, με ένα γλυκό χτυποκάρδι, για να δει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και να μάθει αν τελικά η «Κόμπρα» ο «Καρχαρίας» και το «Ζαρκάδι της Αλ Αχλί» είπαν το μεγάλο «ναι» και έρχονται στην Ελλάδα;

Τα παραδείγματα παικταράδων που το καλοκαίρι στα πρωτοσέλιδα ήταν Μαραντόνα και το χειμώνα στα γήπεδα Πάμπλο Ντανιέλ Καντέρο, πολλά: Άντι Βλάχος, Νιρέν Ντεμπά, κύριος Φόλιας, Λέμενς, Τσέκολι, Ραμπούτλα και ένα σωρό άλλοι.

Σήμερα φίλε αναγνώστη έφτασε η ώρα της κρίσης. Εδώ (και τώρα) θα φανεί πόσο καλά ξέρεις τα «παλτά» της καρδιάς σου. Κάνε το απόλυτο τεστ (αν κλέψεις, είθε να πέσει πάνω σου η κατάρα του “Τσιρόλα”) και αν το αποτέλεσμα είναι κάτω από 9/10 κόψε το ποδόσφαιρο και ξεκίνα το κρίκετ. Δεν σου αξίζει να ασχολείσαι με το άθλημα που λάμπρυνε με την παρουσία του ο Άλβιν ο Τσέκολι.

1. Ποιος γνωστός επιθετικός ήταν «η μηχανή των γκολ», η «σαΐτα», ο «Ρονάλντο» που «θα αφήσει εποχή» και «θα βάζει 25 γκολ το χρόνο»;
Α: Μπόρχα Β: Φρανκ Στράντλι Γ: Καρβάλιο Δ: Λάρα Γκαρσία Ντάνι

2. Για ποιο σέντερ φορ ολκής του Παναθηναϊκού είχε γραφτεί ότι «θα ξεπεράσει το Βαζέχα»;
Α: Στράντλι Β: Σίνγκουρντσον Γ: Ιρισμέτοφ Δ: Μάουρο

3. Ποιος μεγάλος και τρανός επιθετικός χαρακτηρίστηκε «το μαύρο το πιστόλι»;
Α: Νιρέν Ντεμπά Β: Φουρτάδο Γ: Κρισάντους Δ: Πίου

4. Ποιος γεννημένος σκόρερ ήταν «Το Θωρηκτό»;
Α: Λάρα Γκαρσία Ντάνι Β: Φορναρόλι Γ: Ροντρίγκο Σόουζα Δ: Τοτσέ

5. Ποιος ψηλός σαν κυπαρίσσι στράικερ ήταν «Το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση του Ολυμπιακού»;
Α: Αμποάγκουε Β: Χάρα Γ: Σοφιανόπουλος Δ: Τάτσης

6. Ποιος ήταν ο «Δαίμονας» χάρη στον οποίο η ομάδα του θα γινόταν «φωτιά και ατσάλι», αναγκάζοντας τους αντιπάλους «να πλυθούν»;
Α: Ρούντολφ Γκέργκελι Β: Βιενλίνσκι Γ: Φορναρόλι Δ: Άντι Βλάχος

7. Ποιος τιτανοτεράστιος τερματοφύλακας υποσχόταν ότι «Θα κατεβάσει ρολά» γιατί είχε τα «Χρυσά γάντια»;
Α: Κοστάντσο Β: Πηνιώτης Γ: Λέμενς Δ: Τοχούρογλου

8. Για ποιον ογκόλιθο της άμυνας γράφτηκε ότι είναι ο «Μαύρος Νοβοσέλατς»;
Α: Ενακαρίρε Β: Ουαντού Γ: Αμπονσά Δ: Ραμπούτλα

9. Ποιος μακελάρης ήταν «Κράμα ΓΧ Γεωργιάδη και Ντέμη Νικολαίδη»;
Α: Ιρισμέτοφ Β: Μάουρο Γ: Άντι Βλάχος Δ: Τζέισον Πόλακ

10.
Ποιος Killer ήταν ο «Νέος Γεμπόα», το «Ζαρκάδι της Αλ Αχλί», που (κατά τας γραφάς) κόστισε 1 δισεκατομμύριο δραχμές;
Α: Γιεκινί Β: Οφορίκουε Γ: Αμποάγκουε Δ: Ζίζι Ρόμπερτς

Σωστές απαντήσεις:

1. Μπόρχα
inner

2. Σίνγκουρντσον
inner

3. Φουρτάδο
inner

4. Ροντρίγκο Σόουζα
inner

5. Τάτσης
inner

6. Φορναρόλι
inner

7. Κοστάντσο
inner

8. Ουαντού

9. Άντι Βλάχος

10. Αμποάγκουε
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χωρίς τελικό η Φίλιου!!


Στην 14η θέση ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο σύνθετο ατομικό της ρυθμικής η Βαρβάρα Φίλιου, η οποία δεν προκρίθηκε σε κάποιον απ’ τους τελικούς οργάνων στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού.

Χωρίς τελικό η Φίλιου
Χωρίς πρόκριση σε τελικό ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στους Ευρωπαϊκούς αγώνες η Βαρβάρα Φίλιου, ενώ κατέλαβε την 14η θέση στο σύνθετο ατομικό της ρυθμικής γυμναστικής.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 67,450 βαθμούς (στεφάνι: 15,450, μπάλα: 17,550, κορύνες: 16,950, κορδέλα: 17,500) και κατετάγη 14η σε σύνολο 20 αθλητριών.

Στους τελικούς της επιμέρους οργάνων η Φίλιου έχασε την πρόκριση για 0,300 και 0,350 βαθμούς στην κορδέλα και τη μπάλα αντίστοιχα, καταλαμβάνοντας την 8η θέση, ενώ στις κορύνες τερμάτισε 10η και στο στεφάνι 15η. Την πρόκριση στους τελικούς της Κυριακής πήραν οι έξι πρώτες αθλήτρια, με μάξιμουμ μια από κάθε χώρα.

Αυτό ήταν το τελευταίο δυνατό τεστ για την Βαρβάρα Φίλιου ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που θα γίνει στη Στουτγάρδη (7-13 Σεπτεμβρίου) και θα κρίνει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες *Πηγή: sport-fm.gr*

Ξεχώρισε και προκρίθηκε η Ψαρρά!!

Την πρόκριση στους «32» της τοξοβολίας στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού κατέκτησε η Ευαγγελία Ψαρρά, μετά τη νίκη της με 6-2 επί της Δανής Μπεχ. Αποκλείστηκαν οι Χόρτη και Γκορίλα.

Ξεχώρισε και προκρίθηκε η Ψαρρά
Η Ευαγγελία Ψαρρά ξεκίνησε θετικά την προσπάθειά της στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, κατακτώντας την πρόκριση στους «32» της τοξοβολίας.

Η έμπειρη τοξοβόλος επιβλήθηκε 6-2 της Δανής Νατάσα Μπεχ και θα συνεχίσει την προσπάθειά της την Κυριακή (21/6) στις 9.23 κόντρα στη Ρωσίδα Κριστίνα Τιμοφέεβα.

Πρόωρο αποκλεισμό γνώρισαν οι άλλες δύο ελληνικές συμμετοχές στη φάση των «64» της τοξοβολίας. Η Αριάδνη Χόρτη ηττήθηκε 6-2 απ’ την Ιταλίδα Έλενα Τονέτα, ενώ με το ίδιο σκορ η Ανατολή Μάρθα Γκορίλα αποκλείστηκε απ’ την Λίντια Σιτσενίκοβα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Προς ΝΒΑ ο Κούπερ!

Ο Ντι Τζέι Κούπερ αναμένεται να υπογράψει σε ομάδα του ΝΒΑ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα που επικαλούνται πηγές από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Προς ΝΒΑ ο Κούπερ
Συμβόλαιο με ομάδα της Δύσης που συμμετείχε στα play offs θα υπογράψει τον Ιούλιο ο Ντι Τζέι Κούπερ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα που επικαλούνται πηγές από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο 25χρονος γκαρντ, που δεν ικανοποίησε στη σύντομη παρουσία του από τον Παναθηναϊκό, φέρεται να είχε ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο προτιμά να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ.

Ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ και της Ενισέι είχε πολύ καλή παρουσία στο κολέγιο του Οχάιο, αλλά το 2013 δεν επελέγη στο ντραφτ.

Οι ομάδες που φέτος συμμετείχαν στα play offs της Δύσης ήταν οι Γουόριορς, οι Ρόκετς, οι Γκρίζλις, οι Κλίπερς, οι Σπερς, οι Μάβερικς, οι Μπλέιζερ και οι Πέλικανς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αναχωρεί ο Τούντορ!!


Μετά το οριστικό deal με τον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα. Πόσους συνεργάτες θα έχει ο Κροάτης στο τεχνικό τιμ.

Αναχωρεί ο Τούντορ
Ήρθε, είδε, συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ και εντός της ημέρας αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Κροάτης τεχνικός θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα για μόνιμη εγκατάσταση αλλά και για να παρουσιαστεί επίσημα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Μαζί του θα έχει τέσσερις συνεργάτες της επιλογής του, τα ονόματα των οποίων θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δάρας: «Αναπνέουμε και… αναπνέει ο Πανιώνιος»

Για την προσπάθεια που γίνεται στον Πανιώνιο να ξεπεράσει τα προβλήματα του μίλησε ο πρόεδρος και -πλέον- μεγαλομέτοχος (μαζί με τον Νίκο Ζαμάνη) Χρήστος Δάρας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δάρας: «Αναπνέουμε και… αναπνέει ο Πανιώνιος»
Ο Χρήστος Δάρας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την απόκτηση του 67% των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος, παρέα με τον Νίκο Ζαμάνη και την συνολική προσπάθεια που γίνεται στον «ιστορικό» εδώ και ενάμιση χρόνο, ώστε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει.

Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» στάθηκε στην… καμένη γη που βρήκε στον Πανιώνιο ενάμιση χρόνο πριν, όταν και ξεκίνησε η προσπάθεια αυτή, για τους αγώνες που γίνονται για την ρύθμιση των οφειλών και την επόμενη μέρα στα αγωνιστικά της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Δάρας στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη για:
-Το αν πρόκειται για νέα σελίδα στην ιστορία του Πανιωνίου η αλλαγή αυτή:
«Δεν υπάρχει καμία διαφορά γιατί όπως είπατε εγώ με τον κύριο Ζαμάνη πήραμε απλά τις μετοχές. Εμείς οι δύο, μαζί με κάποια άτομα που θα παραμείνουν, εδώ και ενάμιση χρόνο τρέχουμε την ομάδα. Ο ερασιτέχνης στον οποίο ανήκαν οι μετοχές δεν μπορούσε να συνεχίσει με την κατάσταση αυτή γιατί μεγαλώνανε οι ευθύνες».

-Τις συνθήκες που συνάντησε στον Πανιώνιο όταν ξεκίνησε να ασχολείται:
«Ο Πανιώνιος από τότε που έφυγε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης είναι καταχρεωμένος και δεν είχε στον ήλιο μοίρα εδώ και ενάμιση χρόνο γίνεται μία τεράστια προσπάθεια με δεκάδες δικαστήρια και άλλα προβλήματα. Αναλάβαμε την ομάδα με απαγορεύσεις, χωρίς επιχορηγήσεις και έμοιαζε καταδικασμένη. Δεν μπορούσε να ζήσει… έζησε και στάθηκε στη κατηγορία. Θα μπούμε στη ρύθμιση των 100 δόσεων. Αναπνέουμε και… αναπνέει ο πανιώνιος».

-Τον σχεδιασμό της νέας σεζόν:
«Μέχρι πριν από ένα μήνα 6.000 κόσμος έκανε αμάν για το πώς θα μείνει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Από την επόμενη μέρα που σωθήκαμε αρχίσαμε με το τι κινήσεις θα κάνουμε για την ενίσχυση της ομάδας. Πέρσι τέτοια εποχή δεν ήταν σίγουρο ότι δεν θα ξεκινούσαμε το πρωτάθλημα, εμείς όμως κάναμε μεταγραφές, προετοιμασία, χωρίς να ξέρουμε το αύριο μας. Φέτος πατάμε πιο γερά στα πόδια μας. Πέρσι δεν ξέραμε τι θα γίνει…. Ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε».

FIFA, UEFA και μούFA!!


Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης γράφει στο sport-fm.gr για το ποδόσφαιρο, που παγκοσμίως παίζεται στα γήπεδα, αλλά και σε μπουκάδικα, δικαστήρια και φυλακές.

FIFA, UEFA και μούFA

Ο αθλητικός είναι κοινωνικό φαινόμενο και ειδικά το σπορ για το οποίο γίνεται λόγος, που μπορούν να το παρακολουθήσουν όλα τα πορτοφόλια και τα στρώματα. Θα πάψει ποτέ, στην οποιαδήποτε κοινωνία, να υφίσταται η ισορροπία ύπαρξης καλού και κακού; Μία πτυχή του προβλήματος είναι αν πρέπει η αντιμετώπιση ν΄ αρχίσει από τις τοπικές συμμορίες ή από τους επικεφαλής της τρομοκρατίας, σε συνάρτηση με το προαναφερθέν παράδειγμα. Το ψάρι μπορεί να βρωμά από το κεφάλι, μα αυτός είναι ο δύσκολος δρόμος πάταξης του φαινομένου.

Από την άλλη το να συλληφθεί ένας μικροαπατεώνας – σε σύγκριση με τον μεγαλύτερο εγκληματία – ποτέ δεν λύνει το πρόβλημα, αφού η απατεωνιά έχει πολλά κεφάλια σαν τη Λερναία Ύδρα. Καίριο είναι, όπου παρατηρείται παραστράτημα, να υπάρχει άμεση επέμβαση. Είναι τόσο αργές οι δικαστικές διαδικασίες, όμως, που πάντοτε η τιμωρία προκύπτει καθυστερημένα. Όταν η σκόνη έχει καθίσει και η έννοια του σωφρονισμού αποτελεί ουτοπία. Μοιράζονται Παγκόσμια Κύπελλα εν ψυχρώ, με σκοπό την κυριαρχία και τη μετατόπιση χρήματος κατά το δοκούν.

Εκλεγμένα μέλη Ομοσπονδιών πρωταγωνιστούν σε σκάνδαλα, τα οποία δεν θα ξεσκεπαστούν ποτέ. Ένας χρόνος πέρασε από το βιντεοσκοπημένο απόσπασμα των Ομπέντ Ενκιτιά (αξιωματούχος γκανέζικης Ομοσπονδίας) και Κρίστοφερ Φορσάιθ (ατζέντης FIFA), οι οποίοι δήλωσαν σε καμουφλαρισμένο ρεπόρτερ βρετανικού Μέσου πώς «οποιοδήποτε παιχνίδι μπορεί να στηθεί» και ότι «οι διαιτητές πρέπει να αμείβονται, γιατί αυτοί κάνουν όλη τη δουλειά»!

Σε μία φοβερή επίδειξη θράσους ο Ενκιτιά καταλήγει πώς «ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, αν και γνωρίζει πώς έχει υπάρξει κλοπή». Κι αυτό «γιατί του αρέσει το ποδόσφαιρο και πάντα περιμένει το επόμενο παιχνίδι». Τα κίνητρα της μπόχας είναι η κυριαρχία και το χρήμα… Σε άλλες χώρες τα φράγκα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το νούμερο ένα. Η δημιουργία οπαδικού στρατού για άλλες μπίζνες αποτελεί, επίσης, ένα καλό δέλεαρ.

Η μίζα από την ανάθεση ενός Μουντιάλ, με επέκταση τις μίζες από τις κατασκευαστικές εταιρείες γηπέδων, τους χορηγούς, ακόμη και τους τουριστικούς φορείς που τα κυνηγούν κάτι τέτοια μήπως είναι άγνωστες έννοιες; Το στοίχημα συνιστά μία ακόμη πληγή, πιθανώς η κυριότερη. Με γεωμετρική πρόοδο σκάνε βρωμιές σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη, ακόμη κι εκεί που το ποδόσφαιρο, υποτίθεται, ακμάζει. Τα κατορθώματα του Γερμανού διαιτητή Ρόμπερτ Χόιτσερ δεν κρύβονται στο πολύ μακρινό παρελθόν.

Η σπείρα των αδελφών Άντε, Μίλαν και Φίλιπ Σάπινα – αφεντικών του Χόιτσερ – είχε στήσει κύκλωμα σαν χταπόδι με έδρα τη Γερμανία και με πλοκάμια σε όλη την Ευρώπη. Στην Τουρκία το σκάνδαλο των στημένων αγώνων θάφτηκε από τις αθλητικές Αρχές της χώρας κι όσο κι αν η Φενέρμπαχτσε έπαθε ζημιά, ως κύρια εμπλεκόμενη δεν υπέστη, πιθανώς, όσα άξιζε. Λαμπερές προσωπικότητες σαν τον Αντόνιο Κόντε (κατηγορήθηκε πώς έστησε δύο ματς τής, τότε, ομάδας του Σιένα στη Serie B) σπίλωσαν το βιογραφικό του με ποινές.

Στην Κίνα, όπου γίνονται όργια, η περίπτωση του κορυφαίου ρέφερι Λου Γιουν ταλάνισε την ασιατική χώρα. Πρόκειται για διαιτητή, ο οποίος σφύριξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 κι όχι για κάποιον τυχαίο. Για να μην γίνει κουραστική η αναφορά υπάρχει η αναφορά για χειραγώγηση του Βασιλεία-ΤΣΣΚΑ Σόφιας (3-1) τον Νοέμβρη του 2009 και η χαρακτηριστική τιμωρία του προέδρου της Πομπέντα των Σκοπίων, Αλεξάνταρ Ζάμπρτσανετς, και του αρχηγού της το 2004, Νικόλτσε Ζντραφέφσκι, για το σούπερ στημένο με την Πιούνικ Ερεβάν από την Αρμενία.

Την περασμένη εβδομάδα δύο παιχνίδια εσθονικού Κυπέλλου έληξαν 20-0 και 36-0, ενώ δεν είναι μακρινό και άγνωστο στα μέρη μας το σκάνδαλο της Μέταλιστ! Πριν χρόνια στη Φινλανδία η Χάκα ενεπλάκη σε σκάνδαλο στημένων αγώνων με πρωταγωνιστές Σύριους παίκτες και κύκλωμα διοργανωτών στοιχημάτων, το οποίο οδήγησε, ουσιαστικά, στον οικονομικό της μαρασμό… Πού να μπουν και τα του ελληνικού οίκου, γνωστά και μη εξαιρετέα, στην κουβέντα;

Η FIFA διανύει διάστημα, στο οποίο καλείται ν΄ αποκαταστήσει την αξιοπιστία της και να μπορέσει να βάλει ένα φραγμό στην ασυδοσία και στα κατ΄ εξακολούθηση εγκλήματα κατά του ποδοσφαίρου, που κινδυνεύει με την απόλυτη απαξίωση ανεξαρτήτως του τεράστιου λαϊκού ερείσματος την οποία απολαμβάνει το σπορ. Ειδικά όταν φόντο στα αδικήματα αποτελούν Μουντιάλ ολόκληρα!

Οι ανά τον πλανήτη Ηπειρωτικές Ομοσπονδίες, ανάμεσά τους και η UEFA, επιβάλλεται να χαράξουν μία ενιαία πολιτική, η οποία να μην αλλάζει από ομάδα σε ομάδα και να μην εξαρτάται από φιλίες και κολλεγιές. Αυτό που πρέπει ν΄ αντιληφθεί ο μέσος άνθρωπος της κοινωνίας του πλανήτη τούτου είναι πώς η ζωή δεν περιστρέφεται γύρω από το ποδόσφαιρο. Ειδικά από το ποδόσφαιρο μίας εικονικής πραγματικότητας, το οποίο δεν παίζεται πάντα στο γήπεδο, αλλά σε κάποιο υπόγειο μπουκάδικο, στο δικαστήριο ή στην ψειρού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Εικόνες καταστροφής στο ΟΑΚΑ!!


Το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ επισκέφτηκε ο Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος -σοκαρισμένος απ’ τις εικόνες καταστροφής που αντίκρισε- δήλωσε πως οι αρμόδιοι θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Δείτε φωτογραφίες.

Εικόνες καταστροφής στο ΟΑΚΑ
Στην δικαιοσύνη θα λογοδοτήσουν όσοι ευθύνονται για την εγκατάλειψη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Ιούλιος Συναδινός.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου και αποχώρησε σοκαρισμένος απ’ τις εικόνες που αντίκρισε.

Με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε πως έχει ξεκινήσει ήδη η ανάπτυξη του αθλητικού κέντρου, ενώ δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες από όσα είδε ο Ιούλιος Συναδινός στο ΟΑΚΑ>

Αναλυτικά:
«Είναι πραγματικά δύσκολο να αποτυπωθεί στην πραγματική της διάσταση η θλιβερή εικόνα εγκατάλειψης του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ.

Είναι γνωστό ότι το κολυμβητήριο, το ποδηλατοδρόμιο και το τένις ουδέποτε ελέγχθηκαν ενδελεχώς από την κατασκευή τους μέχρι σήμερα, προκειμένου να αδειοδοτηθούν.

Με αφορμή τον έλεγχο, που για πρώτη φορά διενεργείται από τεχνικά κλιμάκια της ΓΓΑ, η πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου επισκέφθηκε επιτόπου το χώρο.

Αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο η αντίληψη της προηγούμενης κυβέρνησης και της απερχόμενης διοίκησης για το ΟΑΚΑ και εν γένει για τον αθλητισμό.

Το Ο.Α.Κ.Α. σήμερα αποτελεί ένα κακοδιαχειριζόμενο αθλητικό-εμπορικό κέντρο, στο οποίο κυριαρχεί η αυθαιρεσία, η εγκατάλειψη και η επικινδυνότητα σε ορισμένες από τις υποδομές του.

Για τη συνολική εικόνα του ΟΑΚΑ σήμερα, δεν θα επιληφθεί μόνο η νέα διοίκηση, αλλά και οι αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε όσους κατέστρεψαν τον ελληνικό αθλητισμό και τις υποδομές του. Ο σχεδιασμός για μία διαφορετικού τύπου ανάπτυξη του ΟΑΚΑ, αθλητικού κέντρου προσβάσιμου και προσιτού στους πολίτες, έχει ξεκινήσει
».

Φωτογραφίες από τις εξέδρες του καταδυτηρίου
inner

inner

inner

inner

inner

Εξέδρες Κλειστού Κολυμβητηρίου όπου έχουν αφαιρεθεί τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και λείπουν καθίσματα.

inner

inner

Αποδυτήρια Κλειστού Κολυμβητηρίου

inner

Δημοσιογραφικά θεωρεία Κλειστού Κολυμβητηρίου

inner

Κλειδωμένες έξοδοι κινδύνου

inner

inner

Κλειδωμένη είσοδος για ΑμεΑ

inner

Κλειδωμένη τουαλέτα ΑμεΑ
inner

Αποθηκευτικός χώρος του κυλικείου
inner

Εγκαταλειμμένο όχημα στον εξωτερικό χώρο του Κολυμβητηρίου
inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η «ταινία» της στέψης του Ολυμπιακού!! (video)

Δείτε σε μια ταινία μικρού μήκους τον τρίτο τελικό της Basket League που έστεψε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ελλάδας.

Η «ταινία» της στέψης του Ολυμπιακού (video)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συνεχίζει στην Κύπρο ο Ταραλίδης!

Παίκτης του Ερμή Αραδίππου θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Ταραλίδης, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Ανδρέου.

Συνεχίζει στην Κύπρο ο Ταραλίδης

«Επιστρέφει και θα συμβάλει στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Είναι η καλύτερη εξέλιξη που μπορούσε να συμβεί και στις δύο πλευρές. Θα έρθει σε μια ομάδα που ξέρει τα κατατόπια» ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Ανδρέου για τον πρώην παίκτη των Ολυμπιακού, Πανηλειακού, ΟΦΗ και Λεβαδειακού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ποινές σε Αλόνσο και Ρικιάρντο!!

Με ποινή 20 και 10 θέσεων στην εκκίνηση του Grand Prix της Αυστρίας τιμωρήθηκαν αντίστοιχα Φερνάντο Αλόνσο και Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Ποινές σε Αλόνσο και Ρικιάρντο
Δυσκολεύει πολύ το έργο των Φερνάντο Αλόνσο και Ντάνιελ Ρικιάρντο για μια καλή παρουσία στο Grand Prix της Αυστρίας.

Ο Ισπανός πιλότος της McLaren Honda και ο Αυστραλός της Red Bull δέχτηκαν ποινή 20 και 10 θέσεων αντίστοιχα επειδή προχώρησαν σε αλλαγή πέμπτου κινητήρα από την εκκίνηση της σεζόν. Η ποινή του πρώτου είναι μεγαλύτερη, γιατί προχώρησε σε χρησιμοποίηση για πέμπτη φορά άλλων δύο μονάδων για τον κινητήρα του μονοθεσίου του.

Αν στις κατατακτήριες του Σαββάτου καταβάλουν θέσεις που δεν τους επιτρέπουν να εκτίσουν πλήρως την τιμωρία τους, το υπόλοιπο θα μετατραπεί σε ποινές μέσα στον αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μέχρι το 2017 στον Ατρόμητο ο Κοντοές!!

Παίκτης του Ατρόμητου θα παραμείνει για ακόμα δύο χρόνια ο Γιάννης Κοντοές που θα καλύψουν μαζί με τον Κυριάκο Κιβρακίδη το δεξί άκρο της άμυνας για τη νέα περίοδο.

Μέχρι το 2017 στον Ατρόμητο ο Κοντοές
Μπορεί τον Ιανουάριο να είχε βρεθεί με το ένα πόδι εκτός Ατρόμητου σε σημείο μάλιστα να προπονείται μόνος του, αλλά ο τελικά ο Γιάννης Κοντοές συνέχισε στην ομάδα του Περιστερίου και ανανέωσε, μάλιστα, το συμβόλαιό του μέχρι το 2017.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε και μέσω του επίσημου σάιτ της ομάδας ενώ δηλώσεις πραγματοποίησε και ο ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Κοντοές θα συνεχίσει μαζί μας για τα επόμενα δύο χρόνια!

Το ποδόσφαιρο είναι μια απεικόνιση της ζωής. Πέφτεις, σηκώνεσαι, ξαναπέφτεις, ξανασηκώνεσαι. Ο Γιάννης Κοντοές μέσα από τη συνολική του παρουσία, τη θέληση και την προσπάθεια κέρδισε την εμπιστοσύνη της ομάδας μας αποδεικνύοντας ότι "τα αγαθά κόποις κτώνται".

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2017, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: “Όταν ήρθα πέρσι στον Ατρόμητο, είχα δηλώσει ότι η αίσθηση μου ήταν πως θα μείνω περισσότερα χρόνια απ’ όσο σε άλλες ομάδες, κάτι που αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.

Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για την ομάδα και για εμένα, αλλά μας βγάζει πιο δυνατούς έχοντας εκπληρώσει κάποιους στόχους. Εύχομαι να τους ολοκληρώσουμε στη νέα σεζόν πρωτίστως με την πρόκριση μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και διατηρώντας τα κεκτημένα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ο πρόεδρος κ. Σπανός, ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος και ο προπονητής κ. Γρηγορίου με γεμίζει αυτοπεποίθηση αλλά και με αίσθημα ευθύνης για να κάνω το καλύτερο δυνατό και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.

Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα χρειαστούμε τους φιλάθλους μας ακόμη περισσότερο κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους”.

Ο Γιάννης Κοντοές ολοκλήρωσε την σεζόν 2014 – 15 με 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας”. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Μπάρος!!

Παραμένει στην πατρίδα του, αλλάζει ομάδα. Ο Μίλαν Μπάρος υπέγραψε διάρκειας δύο ετών συμβόλαιο με την Μλάντα Μπόλεσλαβ και αποχωρεί από την Μπάνικ Οστράβα.

Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Μπάρος
Στην Μλάντα Μπόλεσλαβ θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μίλαν Μπάρος.

Ο 33χρονος φορ υπέγραψε συμβόλαιο με την τέταρτη ομάδα του τσέχικου πρωταθλήματος και αποχωρεί από την Μπάνικ Οστράβα, η οποία τερμάτισε 14η στη φετινή σεζόν.

Ο πρώην παίκτης των Λίβερπουλ, Άστον Βίλα, Λιόν και Γαλατασαράι έπαιξε σε έντεκα αγώνες στην αγωνιστική περίοδο που φεύγει και σκόραρε δύο φορές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απίστευτη «κωλοτούμπα» Βιτόλο και «ναυάγιο»

Παρά τη χθεσινή δημοσιοποίηση της πρόθεσης του Βίκτορ Βιτόλο να αποχωρήσει από την Τενερίφη και τα συγκινησιακά μηνύματα στο Twitter, ο Ισπανός άλλαξε στάση και ανανέωσε με την Τενερίφη.

Απίστευτη «κωλοτούμπα» Βιτόλο και «ναυάγιο»
Απίστευτη τροπή πήρε το θέμα του Βίκτορ Βιτόλο για τον Ατρόμητο, καθώς μπορεί η ομάδα να τα είχε βρει σε όλα με τον παίκτη, αλλά ο Ισπανός σε σημερινή συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Τενερίφης ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2017, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους Περιστεριώτες.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν και τα ισπανικά ΜΜΕ, ο αθλητικός διευθυντής των Ισπανών, Όσκαρ Σεράνο συναντήθηκε με τον παίκτη και συμφώνησαν «μέσα σε πέντε λεπτά» να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Βιτόλο, μάλιστα, παρουσιάζεται περήφανος για το πόσο γρήγορα αντέδρασε η ομάδα στις εξελίξεις, τονίζοντας ότι ποτέ δεν έπαιξε ρόλο το οικονομικό στη σχέση του με την Τενερίφη.

Ο λόγος αυτής της αλλαγής στάσης του παίκτη εντοπίζεται στο ότι ο πρόεδρος της Τενερίφης δέχθηκε αφόρητες πιέσεις από τους οπαδούς της ομάδας, ώστε να μην αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, αφού αποτελεί σύμβολο για τον σύλλογο και ως εκ τούτου ο Βιτόλο συμφώνησε να παραμείνει.

Πλέον, ο Ατρόμητος αρχίζει να ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για μια θέση που θεωρούνταν απόλυτα σίγουρος ο Ισπανός αμυντικός χαφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πάτσης: «Μου ζήταγε ο Μπέος να χάσουμε»

"Βόμβες" στον "αέρα" του ΣΠΟΡ Fm Μαγνησίας. Ο Ανδρέας Πάτσης κατηγόρησε τον Αχιλλέα Μπέο πως του είχε ζητήσει να "καθίσει" να χάσει η Νίκη από τον Ολυμπιακό στο τοπικό ντέρμπι.

Πάτσης: «Μου ζήταγε ο Μπέος να χάσουμε»
"Βόμβες" στον "αέρα" του ΣΠΟΡ Fm Μαγνησίας το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Ανδρέας Πάτσης κατηγόρησε τον Αχιλλέα Μπέο πως όταν οι δύο τους ήταν επικεφαλής των δύο ομάδων του Βόλου, του είχε ζητήσει να "καθίσει" να χάσει η Νίκη από τον Ολυμπιακό στο τοπικό ντέρμπι.

Ο Ανδρέας Πάτσης -μάλιστα- ανέφερε ότι για το θέμα αυτό θα ζητήσει να καταθέσει και στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς.

Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα την παρέμβαση του δημάρχου της πόλης με τους δύο άνδρες να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες.

“Να πάει καταθέσει αυτά που λέει γιατί θα είναι συκοφάντης” ήταν η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου με τον Ανδρέα Πάτση να απαντά:

“Θα πάω στον Ανδρεάδη να καταθέσω. Όταν λέω κάτι το υποστηρίζω και το αποδεικνύω αφού μου δίνει την άδεια και ο κ.Μπέος”.

Σχετικά με τις συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους οι δύο άνδρες ο κ. Μπέος υποστήριξε ότι είναι προσωπικά δεδομένα. “Το τι ειπώθηκε πριν από κάποια χρόνια μεταξύ μας, αφού θέλει ας τα δημοσιοποιήσει. Να πάει όπου γουστάρει. Είναι αδ….. Το ποιοι φοράνε παντελόνια ας κοιτάξει στον καθρέφτη του να δει”, ανέφερε ο δήμαρχος του Βόλου, στον οποίο απάντησε ο Ανδρέας Πάτσης...

“Το αν χόρευα είναι δικαίωμά μου. Εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου και ήμουν στη Super League. Όταν κάποιος με θίγει προσωπικά θα πάρει απάντηση. Οι συζητήσεις για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έγιναν τις δύο χρονιές που είμασταν και οι δύο στη Football League. “Οι μαγκιές έχουν και ένα όριο. Δεν περνάνε αυτά στον Πάτση.” *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ο Λεμπρόν έκανε κουμάντο στους Καβαλίερς»

Σύμφωνα με έγκριτο ρεπόρτερ του ESPN, ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε κουμάντο στους Καβαλίερς αγνοώντας οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ. Ποια η απάντηση των Καβαλίερς και του προπονητή.

«Ο Λεμπρόν έκανε κουμάντο στους Καβαλίερς»

Σε αυτό υποστηρίζει πως ο σούπερ σταρ της ομάδας έκανε κουμάντο στους Καβαλίερς αγνοώντας, συχνά επιδεικτικά και μπροστά σε όλη την ομάδα, τις οδηγίες του προπονητή του.

«Το είδα από κοντά ως ρεπόρτερ δίπλα στον αγωνιστικό χώρο για λογαριασμό του ραδιοφώνου του ESPN στη διάρκεια των τελικών. Ο Λεμπρόν ήταν αυτός που ουσιαστικά καλούσε τα τάιμ άουτ και έκανε τις αλλαγές των παικτών. Συχνά ‘γάβγιζε’ στον Μπλατ για αποφάσεις του που δεν του άρεσαν, μιλούσε μόνο με τον συνεργάτη του, Τάιρον Λιου, ενώ απευθυνόταν σε όλους τους άλλους πέραν του Μπλατ», αναφέρει.

Μάλιστα, αναφέρεται και σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό: «Κάποια στιγμή στη διάρκεια του πέμπτου τελικού είδα τον Μπλατ να σχεδιάζει μια επίθεση στο πινακάκι του. Ο Λεμπρόν κούνησε το κεφάλι του με δυσαρέσκεια με μια κίνηση χωρίς λόγια αλλά τόσο ‘θορυβώδη’ και ο Μπλατ αναγκάστηκε, μπροστά σε όλη την ομάδα, να σβήσει το πλάνο από το πινακάκι του και να σχεδιάσει κάτι διαφορετικό».

Ο Μαρκ Στάιν καταλήγει ως εξής: «Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Λεμπρόν στους Καβαλίερς, μαζί με την απόφασή του να επιστρέψει στο Κλίβελαντ για να το οδηγήσει στον τίτλο, δεν αρκούν για να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά του αυτή. Παραείναι καλός παίκτης για να φέρεται έτσι».

Ποια η απάντηση των Καβαλίερς για όλα αυτά; Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντέιβιντ Γκρίφιν, είπε: «Ο ίδιος ο Λεμπρόν είπε πως θεωρεί ότι ο κόουτς Μπλατ έκανε καταπληκτική δουλειά. Από την αρχή της σεζόν ακούμε διάφορα πράγματα για την ομάδα μας και το κλίμα μέσα σε αυτή, οπότε δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε πλέον».

Ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε με τη σειρά του: «Είναι μεγάλη υπόθεση να συνεργάζεσαι με έναν τέτοιον παίκτη καθημερινά. Κάποιοι ξεχνούν πως όλοι μαζί δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας και στην περίοδο αυτή αναπτύσσεται μια σχέση που είναι πιο δυνατή από ό,τι φαίνεται. Για μένα ήταν χαρά και τιμή που είχα έναν παίκτη τέτοιας κλάσης, που είναι τόσο αφοσιωμένος στην ομάδα και τους στόχους της. Ήταν μια φανταστική εμπειρία και ανυπομονώ να συνεχιστεί και να την ξαναζήσω». *Πηγή: sport-fm.gr*

Επιβράβευση Παναθηναϊκού σε Αγγελόπουλο!


Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό ο νεαρός Γιώργος Αγγελόπουλος.

Επιβράβευση Παναθηναϊκού σε Αγγελόπουλο

Πρόκειται για νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες των «πρασίνων», οι οποίοι αναγνωρίζουν την πρόοδο του και τον ανταμείβουν με αυτήν τους την κίνηση.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία Γιώργος Αγγελόπουλος, υπέγραψε σήμερα 3ετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επεισοδιακή πρωτιά για Ρόσμπεργκ!

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν ο ταχύτερος στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Αυστρίας. Προβλήματα για Φέτελ και Αλόνσο, παραλίγο ατύχημα Μάσα και γκρίνια από Χάμιλτον.

Επεισοδιακή πρωτιά για Ρόσμπεργκ
Τον καλύτερο χρόνο στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Αυστρίας έκανε ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes άφησε πίσω του κατά 0,308 δευτερόλεπτα τον ομόσταβλό του Λιούις Χάμιλτον, ενώ τρίτος έμεινε ο Κίμι Ραϊκόνεν με Ferrari.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος είχε μια στιγμή έντασης με την ομάδα του, καθώς όταν του ζητήθηκε να γίνουν κάποιες αλλαγές στο «πιλοτήριο», εκείνος απάντησε εκνευρισμένος «πόσες αλλαγές θέλετε να κάνω, ρε παιδιά; Μπορώ να αφοσιωθώ στην οδήγηση;», κάτι που… πέρασε στο team radio.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αντιμετώπισε προβλήματα στο κιβώτιο ταχυτήτων της Red Bull και «έμεινε» στην πίστα κάνοντας μόλις τέσσερις γύρους, ενώ μόλις δέκα γύρους έτρεξε ο Φερνάντο Αλόνσο με τη McLaren Honda, καθώς υποχρεώθηκε να σταματήσει μετά το γύρο σχηματισμού και επέστρεψε στο φινάλε της διαδικασίας.

Η Williams του Φελίπε Μάσα λίγο έλειψε να πατήσει (!) το αφεντικό της Ferrari, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, καθώς ελευθερώθηκε από τα πιτς της ομάδας του λίγο πριν ο Ιταλός μπορέσει να περάσει σε ασφαλή περιοχή.

Ακολουθεί στις 15:00 ο δεύτερος γύρος ελεύθερων δοκιμών, θα ακολουθήσει ο τρίτος το Σάββατο και μετά οι κατατακτήριες, ενώ την Κυριακή στις 15:00 θα γίνει ο αγώνας.

Αναλυτικά η κατάταξη:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*