Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Επεισοδιακή πρωτιά για Ρόσμπεργκ!

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν ο ταχύτερος στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Αυστρίας. Προβλήματα για Φέτελ και Αλόνσο, παραλίγο ατύχημα Μάσα και γκρίνια από Χάμιλτον.

Επεισοδιακή πρωτιά για Ρόσμπεργκ
Τον καλύτερο χρόνο στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Αυστρίας έκανε ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes άφησε πίσω του κατά 0,308 δευτερόλεπτα τον ομόσταβλό του Λιούις Χάμιλτον, ενώ τρίτος έμεινε ο Κίμι Ραϊκόνεν με Ferrari.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος είχε μια στιγμή έντασης με την ομάδα του, καθώς όταν του ζητήθηκε να γίνουν κάποιες αλλαγές στο «πιλοτήριο», εκείνος απάντησε εκνευρισμένος «πόσες αλλαγές θέλετε να κάνω, ρε παιδιά; Μπορώ να αφοσιωθώ στην οδήγηση;», κάτι που… πέρασε στο team radio.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αντιμετώπισε προβλήματα στο κιβώτιο ταχυτήτων της Red Bull και «έμεινε» στην πίστα κάνοντας μόλις τέσσερις γύρους, ενώ μόλις δέκα γύρους έτρεξε ο Φερνάντο Αλόνσο με τη McLaren Honda, καθώς υποχρεώθηκε να σταματήσει μετά το γύρο σχηματισμού και επέστρεψε στο φινάλε της διαδικασίας.

Η Williams του Φελίπε Μάσα λίγο έλειψε να πατήσει (!) το αφεντικό της Ferrari, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, καθώς ελευθερώθηκε από τα πιτς της ομάδας του λίγο πριν ο Ιταλός μπορέσει να περάσει σε ασφαλή περιοχή.

Ακολουθεί στις 15:00 ο δεύτερος γύρος ελεύθερων δοκιμών, θα ακολουθήσει ο τρίτος το Σάββατο και μετά οι κατατακτήριες, ενώ την Κυριακή στις 15:00 θα γίνει ο αγώνας.

Αναλυτικά η κατάταξη:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: