Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

«Ο Λεμπρόν έκανε κουμάντο στους Καβαλίερς»

Σύμφωνα με έγκριτο ρεπόρτερ του ESPN, ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε κουμάντο στους Καβαλίερς αγνοώντας οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ. Ποια η απάντηση των Καβαλίερς και του προπονητή.

«Ο Λεμπρόν έκανε κουμάντο στους Καβαλίερς»

Σε αυτό υποστηρίζει πως ο σούπερ σταρ της ομάδας έκανε κουμάντο στους Καβαλίερς αγνοώντας, συχνά επιδεικτικά και μπροστά σε όλη την ομάδα, τις οδηγίες του προπονητή του.

«Το είδα από κοντά ως ρεπόρτερ δίπλα στον αγωνιστικό χώρο για λογαριασμό του ραδιοφώνου του ESPN στη διάρκεια των τελικών. Ο Λεμπρόν ήταν αυτός που ουσιαστικά καλούσε τα τάιμ άουτ και έκανε τις αλλαγές των παικτών. Συχνά ‘γάβγιζε’ στον Μπλατ για αποφάσεις του που δεν του άρεσαν, μιλούσε μόνο με τον συνεργάτη του, Τάιρον Λιου, ενώ απευθυνόταν σε όλους τους άλλους πέραν του Μπλατ», αναφέρει.

Μάλιστα, αναφέρεται και σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό: «Κάποια στιγμή στη διάρκεια του πέμπτου τελικού είδα τον Μπλατ να σχεδιάζει μια επίθεση στο πινακάκι του. Ο Λεμπρόν κούνησε το κεφάλι του με δυσαρέσκεια με μια κίνηση χωρίς λόγια αλλά τόσο ‘θορυβώδη’ και ο Μπλατ αναγκάστηκε, μπροστά σε όλη την ομάδα, να σβήσει το πλάνο από το πινακάκι του και να σχεδιάσει κάτι διαφορετικό».

Ο Μαρκ Στάιν καταλήγει ως εξής: «Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Λεμπρόν στους Καβαλίερς, μαζί με την απόφασή του να επιστρέψει στο Κλίβελαντ για να το οδηγήσει στον τίτλο, δεν αρκούν για να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά του αυτή. Παραείναι καλός παίκτης για να φέρεται έτσι».

Ποια η απάντηση των Καβαλίερς για όλα αυτά; Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντέιβιντ Γκρίφιν, είπε: «Ο ίδιος ο Λεμπρόν είπε πως θεωρεί ότι ο κόουτς Μπλατ έκανε καταπληκτική δουλειά. Από την αρχή της σεζόν ακούμε διάφορα πράγματα για την ομάδα μας και το κλίμα μέσα σε αυτή, οπότε δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε πλέον».

Ο ίδιος ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε με τη σειρά του: «Είναι μεγάλη υπόθεση να συνεργάζεσαι με έναν τέτοιον παίκτη καθημερινά. Κάποιοι ξεχνούν πως όλοι μαζί δουλεύουμε για το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας και στην περίοδο αυτή αναπτύσσεται μια σχέση που είναι πιο δυνατή από ό,τι φαίνεται. Για μένα ήταν χαρά και τιμή που είχα έναν παίκτη τέτοιας κλάσης, που είναι τόσο αφοσιωμένος στην ομάδα και τους στόχους της. Ήταν μια φανταστική εμπειρία και ανυπομονώ να συνεχιστεί και να την ξαναζήσω». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: