Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Δάρας: «Αναπνέουμε και… αναπνέει ο Πανιώνιος»

Για την προσπάθεια που γίνεται στον Πανιώνιο να ξεπεράσει τα προβλήματα του μίλησε ο πρόεδρος και -πλέον- μεγαλομέτοχος (μαζί με τον Νίκο Ζαμάνη) Χρήστος Δάρας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δάρας: «Αναπνέουμε και… αναπνέει ο Πανιώνιος»
Ο Χρήστος Δάρας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την απόκτηση του 67% των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος, παρέα με τον Νίκο Ζαμάνη και την συνολική προσπάθεια που γίνεται στον «ιστορικό» εδώ και ενάμιση χρόνο, ώστε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει.

Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» στάθηκε στην… καμένη γη που βρήκε στον Πανιώνιο ενάμιση χρόνο πριν, όταν και ξεκίνησε η προσπάθεια αυτή, για τους αγώνες που γίνονται για την ρύθμιση των οφειλών και την επόμενη μέρα στα αγωνιστικά της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Δάρας στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη για:
-Το αν πρόκειται για νέα σελίδα στην ιστορία του Πανιωνίου η αλλαγή αυτή:
«Δεν υπάρχει καμία διαφορά γιατί όπως είπατε εγώ με τον κύριο Ζαμάνη πήραμε απλά τις μετοχές. Εμείς οι δύο, μαζί με κάποια άτομα που θα παραμείνουν, εδώ και ενάμιση χρόνο τρέχουμε την ομάδα. Ο ερασιτέχνης στον οποίο ανήκαν οι μετοχές δεν μπορούσε να συνεχίσει με την κατάσταση αυτή γιατί μεγαλώνανε οι ευθύνες».

-Τις συνθήκες που συνάντησε στον Πανιώνιο όταν ξεκίνησε να ασχολείται:
«Ο Πανιώνιος από τότε που έφυγε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης είναι καταχρεωμένος και δεν είχε στον ήλιο μοίρα εδώ και ενάμιση χρόνο γίνεται μία τεράστια προσπάθεια με δεκάδες δικαστήρια και άλλα προβλήματα. Αναλάβαμε την ομάδα με απαγορεύσεις, χωρίς επιχορηγήσεις και έμοιαζε καταδικασμένη. Δεν μπορούσε να ζήσει… έζησε και στάθηκε στη κατηγορία. Θα μπούμε στη ρύθμιση των 100 δόσεων. Αναπνέουμε και… αναπνέει ο πανιώνιος».

-Τον σχεδιασμό της νέας σεζόν:
«Μέχρι πριν από ένα μήνα 6.000 κόσμος έκανε αμάν για το πώς θα μείνει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Από την επόμενη μέρα που σωθήκαμε αρχίσαμε με το τι κινήσεις θα κάνουμε για την ενίσχυση της ομάδας. Πέρσι τέτοια εποχή δεν ήταν σίγουρο ότι δεν θα ξεκινούσαμε το πρωτάθλημα, εμείς όμως κάναμε μεταγραφές, προετοιμασία, χωρίς να ξέρουμε το αύριο μας. Φέτος πατάμε πιο γερά στα πόδια μας. Πέρσι δεν ξέραμε τι θα γίνει…. Ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: