Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ντεγκρά: «Ποιος δεν θα ήθελε Ηρακλή…»

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ηρακλή εμφανίστηκε μέσω δηλώσεων του ο Ματίας Ντεγκρά. «Υπάρχει επικοινωνία, αλλά δεν έχει κλείσει κάτι», ανέφερε ο 32χρονος τερματοφύλακας.

Ντεγκρά: «Ποιος δεν θα ήθελε Ηρακλή…»
Μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Ματίας Ντεγκρά το ενδιαφέρον του Ηρακλή. Ο Αργεντινός πορτιέρο μίλησε στο «Metropolis» και σε σχετική ερώτηση απάντησε: «Ποιος δεν θα ήθελε…». Ωστόσο, ο πρώην τερματοφύλακας των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροιας και Αστέρας Τρίπολης σχολίασε ότι ακόμη δεν έχει κλείσει το θέμα.

«Αυτήν την στιγμή είμαι ελεύθερος. Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ηρακλή. Αυτήν την στιγμή περιμένω γιατί δεν υπάρχει κάτι στα χαρτιά. Υπάρχει επικοινωνία αλλά δεν έχει κλείσει κάτι», ανέφερε αρχικά και επίσης μίλησε για:

-το αν θέλει να έρθει στον Ηρακλή: «Ποιος δεν θέλει; Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα και τώρα που επέστρεψε εκεί που πρέπει να είναι όλοι θέλουν να παίξουν σε μια ομάδα σαν τον Ηρακλή».

-το τι γνωρίζει από τον Ηρακλή: «Ξέρω τον Μπαρτολίνι και τον Περόνε με τους οποίους ήμασταν συμπαίκτες όπως και τον προπονητή, το Νίκο Παπαδόπουλο. Ήμασταν στην Καλαμαριά μαζί αλλά και στην Κύπρο τον είχα αντίπαλο ως προπονητή. Επίσης, παρακολούθησα και πολλά παιχνίδια της ομάδας από το ίντερνετ».

-τον Περόνε: «Πάντα μιλάμε με τον Περόνε, αλλά και τον Μπαρτολίνι. Τον Περόνε τον ξέρω από πολύ μικρός. Σε ηλικία 16 ετών ήμασταν συμπαίκτες στην Αργεντινή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: