Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Θέλει 2 εκατομμύρια η Σάντερλαντ!

Ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ (1,5 εκατ. λίρες) θέλει η Σάντερλαντ προκειμένου να παραχωρήσει τον Χάρη Μαυρία για τον οποίο «καιροφυλαχτεί» ο Παναθηναϊκός.

Θέλει 2 εκατομμύρια η Σάντερλαντ
Να αναπληρώσει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που είχε δαπανήσει προκειμένου να αποκτήσει τον Χάρη Μαυρία θέλει η Σάντερλαντ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «dailystar.co.uk», η αγγλική ομάδα έχει βάλει «πωλητήριο» στον Έλληνα ποδοσφαιριστή τον οποίο είχε αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ και αξιώνει περίπου δύο εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει.

Υπάρχει αναφορά για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για επαναπατρισμό του διεθνούς άσου, με τη σημείωση πως οι «πράσινοι» δεν προτίθενται να καταβάλουν ένα τέτοιο ποσό.

Σε κάθε περίπτωση –και με δεδομένο το γεγονός πως ο Μαυρίας τελευταία φορά αγωνίστηκε στο Νησί τον Ιανουάριο του 2014 σε ματς Κυπέλλου κόντρα στην Κιντερμίνστερ- θεωρείται δύσκολο να βρεθεί ομάδα που θα δώσει αυτά τα χρήματα, κάτι που κάνει τους ανθρώπους να αισιοδοξούν και να… περιμένουν, ποντάροντας και στην επιθυμία του παίκτη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: