Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Πάτσης: «Μου ζήταγε ο Μπέος να χάσουμε»

"Βόμβες" στον "αέρα" του ΣΠΟΡ Fm Μαγνησίας. Ο Ανδρέας Πάτσης κατηγόρησε τον Αχιλλέα Μπέο πως του είχε ζητήσει να "καθίσει" να χάσει η Νίκη από τον Ολυμπιακό στο τοπικό ντέρμπι.

Πάτσης: «Μου ζήταγε ο Μπέος να χάσουμε»
"Βόμβες" στον "αέρα" του ΣΠΟΡ Fm Μαγνησίας το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Ανδρέας Πάτσης κατηγόρησε τον Αχιλλέα Μπέο πως όταν οι δύο τους ήταν επικεφαλής των δύο ομάδων του Βόλου, του είχε ζητήσει να "καθίσει" να χάσει η Νίκη από τον Ολυμπιακό στο τοπικό ντέρμπι.

Ο Ανδρέας Πάτσης -μάλιστα- ανέφερε ότι για το θέμα αυτό θα ζητήσει να καταθέσει και στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς.

Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα την παρέμβαση του δημάρχου της πόλης με τους δύο άνδρες να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες.

“Να πάει καταθέσει αυτά που λέει γιατί θα είναι συκοφάντης” ήταν η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου με τον Ανδρέα Πάτση να απαντά:

“Θα πάω στον Ανδρεάδη να καταθέσω. Όταν λέω κάτι το υποστηρίζω και το αποδεικνύω αφού μου δίνει την άδεια και ο κ.Μπέος”.

Σχετικά με τις συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους οι δύο άνδρες ο κ. Μπέος υποστήριξε ότι είναι προσωπικά δεδομένα. “Το τι ειπώθηκε πριν από κάποια χρόνια μεταξύ μας, αφού θέλει ας τα δημοσιοποιήσει. Να πάει όπου γουστάρει. Είναι αδ….. Το ποιοι φοράνε παντελόνια ας κοιτάξει στον καθρέφτη του να δει”, ανέφερε ο δήμαρχος του Βόλου, στον οποίο απάντησε ο Ανδρέας Πάτσης...

“Το αν χόρευα είναι δικαίωμά μου. Εγώ καθόμουν στην καρέκλα μου και ήμουν στη Super League. Όταν κάποιος με θίγει προσωπικά θα πάρει απάντηση. Οι συζητήσεις για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έγιναν τις δύο χρονιές που είμασταν και οι δύο στη Football League. “Οι μαγκιές έχουν και ένα όριο. Δεν περνάνε αυτά στον Πάτση.” *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: