Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Προβάδισμα Παναθηναϊκού για Ομπράντοβιτς!!

Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για την πρόσληψη του Σάσα Ομπράντοβιτς της Άλμπα Βερολίνου σύμφωνα με τον Τύπο της Γερμανίας! Προτάσεις από Βαλένθια και Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει ο Σέρβος προπονητής.

Προβάδισμα Παναθηναϊκού για Ομπράντοβιτς!
Δυνατά στο «παιχνίδι» για την πρόσληψη του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει μπει ο Παναθηναϊκός! Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «n24.de», οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται αρκετά για τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος δεν προτίθεται να συνεχίσει στον πάγκο της Άλμπα Βερολίνου.

Μάλιστα, ο Ομπράντοβιτς έχει προτάσεις ακόμα από Βαλένθια και Λοκομοτίβ Κουμπάν, ωστόσο φέρεται να τις έχει κάνει στην… άκρη για χάρη του «τριφυλλιού». Ο 46χρονος κόουτς έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Βερολίνου, ωστόσο μέχρι τις 24 Ιουνίου μπορεί να κάνει χρήση μίας σχετικής οψιόν και να εξασφαλίσει την ελευθερία του.

Από ‘κει και πέρα, οι άνθρωποι της Άλμπα έχουν συμφιλιωθεί με την ιδέα πως ο Ομπράντοβιτς δεν πρόκειται να παραμείνει και έτσι έχουν βγει στην… αγορά για να ψάξουν τον αντικαταστάτη του. Μέχρι στιγμής, τα επικρατέστερα ονόματα είναι αυτά των Σάσα Τζόρτζεβιτς της εθνικής Σερβίας και Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς, ο οποίος φέτος στην Αστάνα του Καζακστάν.

Όμως, η περίπτωση του πρώτου φαντάζει λίγο δύσκολη, καθώς ο Σέρβος προπονητής έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές πως δεν θέλει να αποχωρήσει από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και γι’ αυτό άλλωστε είχε αρνηθεί στις αρχές της σεζόν προτάσεις από τον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: