Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

«Φτιάχνεται» ο Ηρακλής!!


Στο… φουλ ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ηρακλή κυρίως ως προς τους παίκτες που ανέβασαν φέτος την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Νέα συμβόλαια για ακόμα δύο, τέλος ο Τόσκας.

«Φτιάχνεται» ο Ηρακλής
Στο... κόκκινο ο σχεδιασμός του Ηρακλή για την επιστροφή του απ' τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα. Μετά τις ανανεώσεις παικτών τις προηγούμενες μέρες κι αυτή του Χουάντερσον σήμερα, ήρθαν ακόμα δύο.

Οι Ιντζόγλου και Καρασαλίδης συμφώνησαν -μέσα από κολακευτικά λόγια από Παπαδόπουλο και Παπαθανασάκη- και επέκτειναν τη συνεργασία τους με τον Γηραιό, την ώρα που ο Τόσκας έλυσε τη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς να στοχεύουν πρώτα στη διατήρηση του κορμού και στη συνέχεια να κοιτούν μεταγραφές για να... δέσει το γλυκό!

Η ανακοίνωση:

«Σε μια συναρπαστική εβδομάδα για τον σύλλογο καθώς εξασφαλίζουμε τον κορμό της ομάδας μας, ο Ηρακλής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Λευτέρη Ιντζόγλου για τρία χρόνια».

«Αυτός είναι ο παίκτης του προπονητή και ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο για την ομάδα», είπε ο προπονητής κ. Νίκος Παπαδόπουλος. «Ο Λευτέρης είναι εργατικός και αφοσιωμένος – ένας άνθρωπος με μεγάλη πειθαρχία που χρησιμοποιεί το ταλέντο του για να το καλό του Ηρακλή και όχι για τον εαυτό του».

«Είμαι ευτυχής που ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής και ευχαριστώ τον προπονητή και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους σε μένα», είπε ο Ιντζόγλου και συνέχισε «δουλέψαμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στην Σούπερ Λιγκ μέσα από μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Πρέπει τώρα να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο επικεντρωμένοι στις ανάγκες της ομάδας, προκειμένου να πετύχουμε και τους νέους στόχους μας».

Εμφανώς χαρούμενος ο πρόεδρος του Ηρακλή κ. Σπύρος Παπαθανασάκης σχολίασε: «Ο Ηρακλής είναι περήφανος που έχει τον Λευτέρη ως μέλος της οικογένειας του. Αυτός ενσαρκώνει πραγματικά τη φιλοσοφία του συλλόγου δείχνοντας μεγάλη επιδεξιότητα και χαρακτήρα, ενώ προσφέρει δύναμη σταθερότητας στην ομάδα μέσα στο παιχνίδι άλλα και στις προπονήσεις».

Η δεύτερη ανακοίνωση:

«Ο Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Αριστοτέλη Καρασαλίδη».

«Κατά τους έξι μήνες που έχουμε δουλέψει μαζί, έχω δει σε καθημερινή βάση τον Τέλη να δείχνει αληθινή αφοσίωση, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά για τον Ηρακλή », λέει ο Νίκος Παπαδόπουλος. «Κάθε φορά που μπήκε μέσα στο γήπεδο έπαιξε και βοήθησε στο μέγιστο. Επίσης λόγω του χαρακτήρα και του ταλέντου του, πιστεύω ότι είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα».

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσει στον Ηρακλή καθώς αρχίζουμε μια πολύ συναρπαστική σεζόν», δήλωσε ο Καρασαλίδης. «Ευχαριστώ όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα για την εμπειρία και την ευκαιρία, και φυσικά τους φιλάθλους που ήταν εκεί για εμάς όλο το χρόνο».

«Κατά τους τελευταίους δύο μήνες είχα την τιμή του να γνωρίσω καλύτερα τον Τέλη και έχω δει ότι είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και ένας πολύτιμος παίκτης», σχολίασε ο πρόεδρος του Ηρακλή κ. Σπύρος Παπαθανασάκης και συμπλήρωσε ότι «είναι δυνατός σαν τον Ηρακλή και προσφέρει μια πολύτιμη διάσταση στην ομάδα».

Και η τρίτη ανακοίνωση:

«Ο Ηρακλής ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου του Δημήτρη Τόσκα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: