Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

«Συναγερμός» για Παπασταθόπουλο!!

Δεν πρόλαβε να γραφτεί ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι προς πώληση κι αμέσως άρχισε να δημιουργείται… ουρά. Αν και κοστολογείται 18 εκατ. απ’ τη Ντόρτμουντ, μεγάλες ομάδες τον γλυκοκοιτάζουν ήδη.

«Συναγερμός» για Παπασταθόπουλο!
Μόνο σε μελαγχολία δεν πρέπει να βυθίζει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο η είδηση ότι είναι προς πώληση από τη Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με την «Bild», ο νέος τεχνικός, Τόμας Τούχελ, δεν υπολογίζει τον Έλληνα αμυντικό στον ίδιο βαθμό που το έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Όχι επειδή δεν εκτιμά την αξία του, αλλά επειδή φέρεται να δίνει προτεραιότητα στον αρχηγό Χούμελς, τον Σούμποτιτς (που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του) και τον Γκίντερ.

Η τοποθέτησή του ωστόσο στη λίστα των παικτών που θα μπορούσαν να παραχωρηθούν έναντι ενός καλού αντιτίμου δεν φαίνεται ότι μπορεί να βγει σε κακό στον «Πάπα». Διότι παρά την «αλμυρή» τιμή του (σ.σ. η Ντόρτμουντ παρουσιάζεται να τον κοστολογεί στα 18 εκατ. ευρώ) υπάρχουν ήδη σύλλογοι που τον γλυκοκοιτάζουν.

Αφενός η Άρσεναλ -που είχε εκφράσει από πέρυσι το ενδιαφέρον της και φέτος παρουσιάζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει «πακέτο» με τον Σβεν Μπέντερ. Και αφετέρου η Βόλφσμπουργκ, η οποία επίσης αναζητά στόπερ και μόνο άσχημος προορισμός δε μοιάζει, δεδομένου ότι θα συμμετέχει φέτος στους ομίλους του Champions League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: