Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Εικόνες καταστροφής στο ΟΑΚΑ!!


Το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ επισκέφτηκε ο Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος -σοκαρισμένος απ’ τις εικόνες καταστροφής που αντίκρισε- δήλωσε πως οι αρμόδιοι θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Δείτε φωτογραφίες.

Εικόνες καταστροφής στο ΟΑΚΑ
Στην δικαιοσύνη θα λογοδοτήσουν όσοι ευθύνονται για την εγκατάλειψη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Ιούλιος Συναδινός.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου και αποχώρησε σοκαρισμένος απ’ τις εικόνες που αντίκρισε.

Με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε πως έχει ξεκινήσει ήδη η ανάπτυξη του αθλητικού κέντρου, ενώ δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες από όσα είδε ο Ιούλιος Συναδινός στο ΟΑΚΑ>

Αναλυτικά:
«Είναι πραγματικά δύσκολο να αποτυπωθεί στην πραγματική της διάσταση η θλιβερή εικόνα εγκατάλειψης του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ.

Είναι γνωστό ότι το κολυμβητήριο, το ποδηλατοδρόμιο και το τένις ουδέποτε ελέγχθηκαν ενδελεχώς από την κατασκευή τους μέχρι σήμερα, προκειμένου να αδειοδοτηθούν.

Με αφορμή τον έλεγχο, που για πρώτη φορά διενεργείται από τεχνικά κλιμάκια της ΓΓΑ, η πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου επισκέφθηκε επιτόπου το χώρο.

Αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο η αντίληψη της προηγούμενης κυβέρνησης και της απερχόμενης διοίκησης για το ΟΑΚΑ και εν γένει για τον αθλητισμό.

Το Ο.Α.Κ.Α. σήμερα αποτελεί ένα κακοδιαχειριζόμενο αθλητικό-εμπορικό κέντρο, στο οποίο κυριαρχεί η αυθαιρεσία, η εγκατάλειψη και η επικινδυνότητα σε ορισμένες από τις υποδομές του.

Για τη συνολική εικόνα του ΟΑΚΑ σήμερα, δεν θα επιληφθεί μόνο η νέα διοίκηση, αλλά και οι αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε όσους κατέστρεψαν τον ελληνικό αθλητισμό και τις υποδομές του. Ο σχεδιασμός για μία διαφορετικού τύπου ανάπτυξη του ΟΑΚΑ, αθλητικού κέντρου προσβάσιμου και προσιτού στους πολίτες, έχει ξεκινήσει
».

Φωτογραφίες από τις εξέδρες του καταδυτηρίου
inner

inner

inner

inner

inner

Εξέδρες Κλειστού Κολυμβητηρίου όπου έχουν αφαιρεθεί τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και λείπουν καθίσματα.

inner

inner

Αποδυτήρια Κλειστού Κολυμβητηρίου

inner

Δημοσιογραφικά θεωρεία Κλειστού Κολυμβητηρίου

inner

Κλειδωμένες έξοδοι κινδύνου

inner

inner

Κλειδωμένη είσοδος για ΑμεΑ

inner

Κλειδωμένη τουαλέτα ΑμεΑ
inner

Αποθηκευτικός χώρος του κυλικείου
inner

Εγκαταλειμμένο όχημα στον εξωτερικό χώρο του Κολυμβητηρίου
inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: