Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

«Ζωντανή» με θρίλερ η Σάσαρι!

Έστω και την τελευταία στιγμή, η Σάσαρι νίκησε με 80-77 τη Ρέτζιο Εμίλια στη Σαρδηνία και μείωσε σε 2-1 τους τελικούς της Lega Basket, μένοντας η ίδια «ζωντανή» στη διεκδίκηση του τίτλου.

«Ζωντανή» με θρίλερ η Σάσαρι
Η Σάσαρι νίκησε με περιπετειώδη τρόπο τη Ρέτζιο Εμίλια με 80-77 στη Σαρδηνία, στον τρίτο τελικό της ιταλικής Lega Basket και μείωσε σε 2-1 τη σειρά, ελπίζοντας ακόμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, για τον οποίο θα χρειαστεί τρεις νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι δύο.

Οι νησιώτες διατηρούσαν το +10 στις δύο πρώτες περιόδους, όμως δέχτηκαν ένα 16-0 στην τρίτη περίοδο και βρέθηκαν στο -12. Σταδιακά όμως, οι γηπεδούχοι «ροκάνιζαν» τη διαφορά και, με 10-0 σερί στην τέταρτη περίοδο, έφτασαν στο +3 και εκμεταλλευόμενοι την τεχνική ποινή του Λαβρίνονοβιτς και την ευστοχία τους στις βολές, διατηρούσαν το +3 με +5, φτάνοντας στην επικράτηση, φιλοξενώντας και το ερχόμενο Σάββατο την τέταρτη αναμέτρηση της σειράς.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Λόγκαν με 25 και Ντάισον με 16 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ντέλα Βάλε με 18 πόντους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: