Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Έβαλε «φωτιά» ο Πισάρο!!

Χαμός στον τρίτο όμιλο του Κόπα Αμέρικα μετά το 1-0 του Περού επί της Βενεζουέλας. Μοιραίος ο Αμορεμπιέτα που αποβλήθηκε. «Θυσιάστηκε» ο σχεδόν σίγουρος παίκτης της ΑΕΚ, Ρόναλντ Βάργκας.

Έβαλε «φωτιά»  ο Πισάρο
Δεν φαινόταν ότι μπορεί να συμβεί, αλλά ο τρίτος όμιλος του Κόπα Άμερικα εξελίσσεται στον πιο αμφίρροπο στην πρώτη φάση της διοργάνωση της Χιλής.

Το Περού επικράτησε 1-0 της Βενεζουέλας και πλέον όλες οι ομάδες μετά και από τη νίκη της Κολομβίας επί της Βραζιλίας έχουν από τρεις βαθμούς και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Ο Νταβίντ Πισάρο με το γκολ που πέτυχε στο 72’ έφερε το γκρουπ σε απόλυτη ισορροπία. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν από το 28’ οι ηττημένοι, λόγω αποβολής του Αμορεμπιέτα, με τον Ρονάντ Βάργκας, που βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ, να γίνεται αλλαγή για αυτόν τον λόγο.





Βαθμολογία γ’ ομίλου
Περού 3 (2-2)
Βραζιλία 3 (2-2)
Κολομβία 3 (1-1)
Βενεζουέλα 3 (1-1)

Επόμενη αγωνιστική
Κολομβία-Περού (21/6,22:00)
Βραζιλία-Βενεζουέλα (22/6, 00:30)

Το ματς



Η αναμέτρηση ήταν κομμένη στα μέτρα της Βενεζουέλας έως την αποβολή και όταν ήρθε αυτή άλλαξαν εντελώς τα δεδομένα.

Το Περού είχε μεν την μπάλα στην κατοχή του και προσπαθούσε να πετύχει γκολ, αλλά η αντίπαλος του έλεγχε την κατάσταση και σε κάποιες περιπτώσεις έγινε επικίνδυνη «χτυπώντας» από τα πλάγια, όπως στο 16’ με τον Βάργκας να κάνει ωραία προσπάθεια, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε ο Γκέρα.

Σο 28’ όμως ο Αμορεμπιέτα πάτησε τον Γκερέρο πάνω σε μονομαχία και ο διαιτητής της αναμέτρησης έκρινε πως πρέπει να του δείξει κόκκινη κάρτα.

Από εκεί και πέρα το Περού ανέβηκε, είχε την υπεροχή. Ωστόσο, δεν μπορούσε να το εκμεταλλευτεί. Όλα αυτά μέχρι το 72’ όταν το λύτρωσε ο Πισάρο, ο οποίος μέσα στην περιοχή δεν χαρίζεται και με μια επαφή «κεραυνοβόλησε» τον Μπαρόχα.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι δραματικά και το Περού έφθασε στην πολύτιμη νίκη.

Περού (Γκαρέκα): Γκαγιέσε, Αντβίνκουλα, Σαμπράνο, Άσκουες, ΧΜ Βάργκας, Μπαγιόν, Λομπατόν (46' Ρέινα), Σάντσες, Κουέβα (83' Ουρτάδο), Γκερέρο, Πισάρο (89' Γιοτούν).

Βενεζουελα (Σανβιθέντε): Μπαρόχα, Ροσάλες, Βισκαρόντο, Τούνιες, Αμορεμπιέτα, Ρινκόν, Σέιχας (82' Μίκου), Αράνγκο (73' Χοσέφ Μαρτίνες), Ρόναλντ Βάργκας (38' Σισέρο), Γκέρα, Ροντόν.

Γήπεδο: Elias Figueroa Brander (Valparaiso)


Διαιτητής: Ραούλ Ορόθκο
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: