Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Μαρινάκης: «Παραμένω πρόεδρος»

Με δήλωσή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει γνωστό ότι παραμένει πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισημαίνοντας ότι η απόφαση του εισαγγελέα δεν έχει καμία επίπτωση για την ομάδα.

Μαρινάκης: «Παραμένω πρόεδρος»
Την απόφασή του να παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστή ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων, λόγω του περιοριστικού όρου που του επέβαλλε ο εισαγγελέας, δεν μπορεί να ασκεί διοίκηση.

Μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθυνόμενος στους οπαδούς του Ολυμπιακού επισημαίνει ότι η σημερινή απόφαση του εισαγγελέα δεν έχει καμία επίπτωση στην ομάδα. «Παραμένω Πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του μέλλοντος του Ολυμπιακού μας», προσθέτει στη δήλωσή του.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι η σημερινή απόφαση δεν έχει καμία επίπτωση στην ομάδα μας.
Παραμένω Πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του μέλλοντος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22/6 θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις για τον σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, που έχει ήδη σχεδιαστεί και δρομολογηθεί, με σκοπό την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και μια σπουδαία πορεία στο Champions League»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: