Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Απίστευτη «κωλοτούμπα» Βιτόλο και «ναυάγιο»

Παρά τη χθεσινή δημοσιοποίηση της πρόθεσης του Βίκτορ Βιτόλο να αποχωρήσει από την Τενερίφη και τα συγκινησιακά μηνύματα στο Twitter, ο Ισπανός άλλαξε στάση και ανανέωσε με την Τενερίφη.

Απίστευτη «κωλοτούμπα» Βιτόλο και «ναυάγιο»
Απίστευτη τροπή πήρε το θέμα του Βίκτορ Βιτόλο για τον Ατρόμητο, καθώς μπορεί η ομάδα να τα είχε βρει σε όλα με τον παίκτη, αλλά ο Ισπανός σε σημερινή συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Τενερίφης ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2017, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους Περιστεριώτες.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν και τα ισπανικά ΜΜΕ, ο αθλητικός διευθυντής των Ισπανών, Όσκαρ Σεράνο συναντήθηκε με τον παίκτη και συμφώνησαν «μέσα σε πέντε λεπτά» να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Βιτόλο, μάλιστα, παρουσιάζεται περήφανος για το πόσο γρήγορα αντέδρασε η ομάδα στις εξελίξεις, τονίζοντας ότι ποτέ δεν έπαιξε ρόλο το οικονομικό στη σχέση του με την Τενερίφη.

Ο λόγος αυτής της αλλαγής στάσης του παίκτη εντοπίζεται στο ότι ο πρόεδρος της Τενερίφης δέχθηκε αφόρητες πιέσεις από τους οπαδούς της ομάδας, ώστε να μην αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, αφού αποτελεί σύμβολο για τον σύλλογο και ως εκ τούτου ο Βιτόλο συμφώνησε να παραμείνει.

Πλέον, ο Ατρόμητος αρχίζει να ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για μια θέση που θεωρούνταν απόλυτα σίγουρος ο Ισπανός αμυντικός χαφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: