Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Έδεσε και Χουάντερσον ο Ηρακλής!!

Την εστία του Ηρακλή θα συνεχίσει να υπερασπίζεται ο Σίλβα Χουάντερσον. Τι δήλωσε ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Σπύρος Παπαθανασάκης για το νέο συμβόλαιο.

Έδεσε και Χουάντερσον ο Ηρακλής
Νέο συμβόλαιο με τον Ηρακλή της Σούπερ Λίγκας υπέγραψε ο Χουάντερσον. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας θα παραμείνει στο δυναμικό του Γηραιού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«O Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Silva Huanderson για δύο χρόνια».

«Με την τεράστια προσφορά του, αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια εκτός από δύο, ο Χουάντερσον ήταν το κλειδί της επιτυχίας του Ηρακλή την περασμένη σεζόν» είπε ο προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για τον εαυτό μου όσο και για την οικογένειά μου», είπε ο Χουάντερσον σήμερα στη Μίκρα, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. «Είμαι ευγνώμων προς τον πρόεδρο, τους οπαδούς και τον προπονητή που με έχουν βοηθήσει για να γίνει αυτό δυνατό».

«Ο Χουάντερσον ήταν ο πρώτος παίκτης που δούλεψα με το περασμένο καλοκαίρι για να εξασφαλιστεί ότι θα παραμείνει στον Ηρακλή και χαίρομαι που το έκανα. Αυτός είναι ατρόμητος. Πάλεψε για τον Ηρακλή. Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα» είπε ο πρόεδρος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης και συνέχισε λέγοντας ότι: «Παρά τις άλλες ελκυστικές προσφορές που είχε, επέλεξε να μείνει στην οικογένεια του Ηρακλή σήμερα. Αυτή η συμφωνία μας κάνει πολύ περήφανους και χαρούμενους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: