Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Τάτος και επίσημα!!

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Ανδρέα Τάτου από τον Ολυμπιακό στον Άρη, με την "κίτρινη" ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου. Ο 23χρονος διεθνής μέσος πριν από λίγη ώρα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους διοικούντες στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 με υποσχετική από τον Ολυμπιακό.

Ο Ανδρέας Τάτος γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1989 στη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου. Έχει ύψος 1.74 και βάρος 71 κιλά.
Πρώτος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στην Δ? Εθνική (2004-2005). Την επόμενη σεζόν μεταπήδησε στην Παναχαϊκή (2 συμμετοχές), ενώ τον Ιανουάριο του 2007 πήγε στο Χαϊδάρι (39 συμμετοχές και 3 γκολ).

Το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Αθηνών. Στην ομάδα του Περιστερίου αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2011 (62 συμμετοχές και 1 γκολ). Η πολύ καλή του παρουσία άνοιξε τον δρόμο για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Όμως επέστρεψε ξανά στον Ατρόμητο με την μορφή δανεισμού από την ομάδα του Πειραιά. Την προηγούμενη σεζόν είχε 31 συμμετοχές και 3 γκολ.

Το περασμένο καλοκαίρι γύρισε στον Ολυμπιακό και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει μια συμμετοχή σε παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης (αγωνίστηκε 68 λεπτά).

Τον Αύγουστο του 2011 κλήθηκε στην εθνική ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος, ενώ δύο φορές αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος από την διοργανώτρια αρχή.

Ο Ανδρέας Τάτος αναμένεται σήμερα αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Αύριο το πρωί θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και θα τεθεί στην διάθεση του Λούκας Αλκαράθ».







πηγή: metrosport.gr

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Βιβιάν!!

Λύθηκε η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Ματέους Βιβιάν. Η ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία επισημοποιεί το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Matheus Vivian και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την λύση του συμβολαίου, ολοκληρώνοντας μ? αυτόν τον τρόπο την εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα.

Αγωνίστηκε σε 7 αγώνες πρωταθλήματος Super League, 3 αγώνες Κυπέλλου και σε 1 αγώνα του UEFA Europa League.

Παντέλης: «Τελικός για τον ΠΑΟΚ, δε θα είναι εύκολο»

Ο πρώην προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για το αυριανό παιχνίδι της πρώην ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και την απόδοση που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να καταφέρει να προκριθεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες:
«Δεν περίμενα το 2-0 και με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, πιο πολύ το έχασε ο ΠΑΟΚ παρά το κέρδισε η Καλλιθέα».

Για την αυριανή ρεβάνς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Καλλιθέα:
«Είναι πολύ διαφορετικά τα δεδομένα. Κακά τα ψέματα και η Καλλιθέα θα έχει τον παράγοντα άγχος γιατί έχουν μια μεγάλη ευκαιρία αλλά δε θα θέλουν να την αφήσουν να παει χαμένη. Έρχεται όχι τόσο για να ευχαριστηθεί το παιχνίδι αλλά για να πάρει την πρόκριση. Πλέον είναι ένας τελικός για τον ΠΑΟΚ γιατί αν αποκλειστεί θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις. Είναι το τελευταίο χαρτί για τον ΠΑΟΚ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα».
για να συμπληρώσει:

«Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να δεχτεί γκολ και η Καλλιθέα σε κάθε παιχνίδι σκοράρει. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο παίζει μεγάλο ρόλο για μένα. Αν βάλει γκολ ο ΠΑΟΚ θα ελέγχει το παιχνίδι. Αν δεν βάλει νωρίς γκολ, οι παίκτες του θα προσπαθήσουν άναρχα να σκοράρουν. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί άσχετα από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Η Καλλιθέα δεν έχει να χάσει τίποτα και να αποκλειστεί αλλά τον παράγοντα άγχος θα τον έχει».







πηγή: metrosport.gr

Λεοντιάδης: «Δεν παίζουμε με την Μπαρτσελόνα, θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στον αγώνα της Πέμπτης με την Καλλιθέα αλλά και τοιν Πάμπλο Γκαρσία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με την Καλλιθέα:
«Είναι δύσκολο το ματς. Δεν θα κάτσουν να χάσουν 3-0. Ανέκαθεν ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα με τις μικρές ομάδες. Ξεκούραζε παίκτες και δεν έβαζε τις αρχικές ενδεκάδες. Εγώ θυμάμαι πολλά τέτοια ματς. Το μαχαίρι αυτή τη στιγμή είναι στο κόκαλο. Θα δούμε έναν ΠΑΟΚ που από το πρώτο λεπτό θα πρεσάρει και θα πιέσει. Πιστεύω πως θα προκριθούμε σίγουρα. Τώρα άμα δεν μπαίνει η μπάλα μέσα και σπάσουν τα δοκάρια και ο τερματοφύλακας τα βγάλει όλα τι να πω».
για να συμπληρώσει:

«Άμα βάλεις τους παίκτες τις Καλλιθέας με φανέλες τις Μπαρτσελόνα μέσα το ματς θα λήξει 19-0. Είναι η Καλλιθέα, όχι η Μπαρτσελόνα. Παίζει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του εναντίον της Καλλιθέας. Μην υποτιμάμε τον αντίπαλο. Δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη γιατί όποτε μίλησα πριν από ματς διαψεύστηκα».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Καλλιθέα:
«Μετά από έναν τραυματισμό ο οποίος τον έχει κρατήσει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που μπορεί. Μετά από 2-3 παιχνίδια θα δούμε τον Γκαρσία που ξέρουμε όλοι. Μην περιμένουμε από τον Γκαρσία να βγάλει το φίδι από την τρύπα».


πηγή: metrosport.gr
 


Πασιαλής: «Θα βοηθήσει πολύ ο Τάτος, χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση ο Άρης»

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Νίκος Πασιαλής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση του Άρη με Τάτο, Ζαραδούκα και Διαμαντάκο, στον αντικαταστάτη του, Λούκας Αλκαράθ, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος για τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Άρη:
«Το είχα ξαναπεί πως ο Άρης θα χρειαστεί μια ενίσχυση το Γενάρη. Η καλύτερη μεταγραφή είναι του Τάτου που μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι του Άρη. Ο Διαμαντάκος είναι φέρελπις και μπορεί να βοηθήσει. Ο Ζαραδούκας είναι σε μια θέση μπακ στην οποία ο Άρης έχει πρόβλημα. Ο Τάτος είναι ο παίκτης στον οποίο μπορεί να βασιστεί επάνω του ο Άρης και θα βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι».

Για την προσπάθεια του Άρη να σωθεί:
«Ανάσα δεν μπορείς να πάρεις. Ο Άρης μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα πιστεύω πως θα παλεύει να σωθεί. Αφού δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να κάνει ένα 2 στα 2 και να πάρει 6 βαθμούς, πιστεύω πως δε θα καταφέρει να ησυχάσει μέχρι το τέλος».

Για τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με τον Άρη:
«Η Βέροια έχει καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα. Όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Ο ΟΦΗ έκανε 2 στα 2 και ξέφυγε. Αν κάνει μια ομάδα ένα 2 στα 2 ξεφεύγει. Ο Άρης δεν το έκανε μέχρι στιγμής και κινδυνεύει».

Για το αν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από όταν έφυγε από τον Άρη και για τον αντικαταστάτη του, Λούκας Αλκαράθ:
«Δεν πιστεύω πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Είναι οι ίδιοι παίκτες, η ίδια ομάδα, απλά κάποιοι φορμαρίζονται και ντεφορμαρίζονται. Ο προπονητής του Άρη δεν είναι μάγος. Ο Αλκαράθ προσπάθησε αλλά πιστεύω πως δεν έδωσε αυτό που ήθελε να δώσει. Δε νομίζω πως έχει αλλάξει σημαντικά το παιχνίδι του Άρη όμως δεν έχει αυτός την ευθύνη. Το βάρος πέφτει στο υλικό που έχει ο Άρης. Όταν δεν έχεις ποικιλία και έχεις μικρούς σε ηλικία παίκτες που έπεσαν απότομα στα βαθιά είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο χρόνος πιέζει και ο Άρης πρέπει να παει με τους παίκτες που έχει. Οι μεταγραφές είναι πολύ καλές και θα βοηθήσουν».

Για το αν χρειάζεται κάποια άλλη ενίσχυση ο Άρης:
«Αν μπορέσει, πρέπει να πάρει κάποιον πλάγιο παίκτη ή έναν αμυντικό ακόμα. Όταν δεν παίζει ο Πουλίδο υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να υπάρχει άξιος αντικαταστατής του».


πηγή: metrosport.gr
 


Βραβεύτηκε ο Εγκωμίτης από τη Θύρα 4 Λεμεσού!

Με απόλυτα επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4 Λεμεσού, στα γραφεία του συνδέσμου.

Σε αυτά παρευρέθηκε πλήθος φιλάθλων του Δικεφάλου, ενώ κατά τη διάρκεια της γιορτής βραβεύτηκε ο βετεράνος Γιώτης Εγκωμίτης. Ο πρώην άσος των «ασπρόμαυρων», που πανηγύρισε τα κύπελλα του 2001 και του 2003, δήλωσε συγκινημένος που ο κόσμος του Δικεφάλου δεν τον έχει ξεχάσει, με τον σύνδεσμο της Λεμεσού να εκδίδει και σχετική ανακοίνωση ευχόμενος «ευτυχία και υγεία σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ».


πηγή: metrosport.gr