Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

SUPER 3- Ένοχοι όλοι για εσχάτη προδοσία!

Για άλλη μια φορά ο σύνδεσμος του Άρη μιλάει έξω από τα δόντια, μέσα από την οπαδική του εφημερίδα την SUPERARIS, και κατονομάζει  τους ΚΛΕΦΤΕΣ!!!


Ένοχοι όλοι για εσχάτη προδοσία! Μπράβο στα παιδιά που πράττουν το αυτονόητο κάτι που ΚΑΝΕΝΑΣ, είτε λέγεται ΜΜΕ είτε διοίκηση δεν τόλμησε.


ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ (ΕΝΟΧΟΣ) : Η αρχή του κακού μαζί με τον συμμαθητή (θα αναφερθούμε αργότερα). Πήρε την ομάδα με μηδέν χρέη αφού ήταν υπαγμένη στο άρθρο 44 και την άφησε με περίπου 15 εκατομμύρια χρέη.Σήμερα τσιρίζει ότι φταίνε όλοι εκτός από αυτόν.Πολεμάει όποιον βρίσκει μπροστά του για να σώσει το κεφαλι του. Θέλεις να πάρεις την ομάδα και να κάνεις οτιδήποτε για να σώσεις το τομάρι σουκαι ας καεί αυτή.Εσύ μπορεί να καείς η ομάδα όχι. Θα κάτσεις στο αγαπημένο σου ειδώλιο εκεί όπου ήθελες και θέλεις να στείλεις εμάς. Θα κάτσεις ρεμπεσκέ και θα πληρώσεις ότι χρωστάς.


ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΕΝΟΧΟΣ) : Ή αλλιώς χωρίς φωνήχωρίς λαλιά. Άλλα τόσα χρήματα χρέος. Μαζί με την παρέα των ανίκανων, ΒΑΛΙΟΓΙΩΡΓΗ, ΣΑΡΡΗ, ΖΑΜΠΕΤΑ και ΣΙΑ. Σαν βρεγμένη γάτα δεν ακούγεται. Η σιωπή είναι χρυσός, αλλά η αδράνεια σου ύποπτη. Θα κριθείς και συ για την ανυποληψία σου μαζί με το παρεάκι σου.


ΚΟΝΤΗΣ (ΕΝΟΧΟΣ) : Ο Γιάννης την κατάλαβε νωρίς. Είδε με τι είχε να κάνει και κονόμησε πολλά. Δεν υπάρχουν χαρτιά, γιατί άλλοι υπέγραφαν. Υπάρχουν όμως μάρτυρες, οι ίδιοι οι υπογράφοντες. Όταν θα κάτσουν απέναντι μάλλον θα λυθεί η γλώσσα πολλών για το πως ο κυρ Γιάννης, που όταν ήρθε στον ΑΡΗ είχε δυο αριστερά παπούτσια και σήμερα έχει τόσα για να μείνει στα βόρεια προάστεια Αθηνών.


ΔΑΛΙΑΝΗΣ (ΕΝΟΧΟΣ) : Ή γραφείο τύπου της ΠΑΕ. Στο κλειστό παρεάκι Σαουρίδη. Υπόγεια κινούνταν, του άρεσαν τα ταξίδια και τα ξενοδοχεία. Συνήθως η παραμονή ήταν τριήμερη για να δει τα αξιοθέατα των πόλεων που επισκέπτονταν. Καμένη γη, χωρίς τιμολόγια με αλόγιστες σπατάλες. Πολλή μαγκιά τώρα τελευταία, ελπίζουμε χωρίς συνέχεια...


ΑΚΤΙΝΗΣ (ΕΝΟΧΟΣ) : Toυ άρεσαν τα λεφτά (κοινός παρανομαστής με όλους). Τα μπουζούκια, τα ταξίδια. Φίλος με ταξιδιωτικούς πράκτορες, ξενοδόχους και λοιπούς της συνομοταξίας. Του άρεσε επίσης η ένδυση γι' αυτό άνοιξε κατάστημα ρούχων με υπαλληλους φίλες του. "Δυστυχώς" μπήκε πολλά λεφτά μέσα. Αναζητούνται επίσης λεφτά από τον τελικό και κάποιες εκδρομές εξωτερικού. Μπερδεύει αποδείξεις με χαρτιά. Ίσως και λόγο ιδιότητας στον δήμο Θεσσαλονίκης.


ΝΕΓΡΗΣ (ΕΝΟΧΟΣ) : Φίλος της μουσικής, και καλός στην βόλτα σκυλιών και πάσης φύσεως τετράποδων. Τσιράκι των υπολοίποων.Ένοχος λόγω απέραντης βλακείας.


ΣΑΟΥΡΙΔΗΣ (Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΝΟΧΟΣ) : Φιλαράκι των διοικούντων, ΟΛΩΝ. Με όποιον μάλωνε τον εξοστράκιζε. Χαλούσαν φαίνεται την μοιρασιά. Φίλος με Σκόρδα, Αθανασιάδη, Κόντη, Δαμιανίδη. Κοινώς διοικιτικός παράγοντας. Έλυνε και έδενε. Με τον Κόντη τρομερή αγάπη ακόμα και την ύστατη ώρα που τα πάντα καιγόντουσαν, αυτός εκεί έβλεπε "λύση Κόντη". Άρχισαν και αυτού να του αρέσουν τα δικαστήρια τώρα τελευταία. Καταντημα ρε Γιάννη τόσο να ξεπέσεις. Τόσο άκυρος να γίνεις. Λυπόμαστε πολύ για σένα. Λυπόμαστε για το πως άρχισες και πως κατέληξες. Λυπόμαστε αλλά είσαι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΝΟΧΟΣ.



Αυτοί και άλλοι, στην κρίση του κόσμου όσο πιο σύντομα γίνεται. Ένοχοι και εμείς για την αδράνεια μας. Αλλά είχαμε το μυαλό μας στον οπαδισμό και όχι σε όλα τα παραπάνω.


Η ομάδα καίγεται, η συσπείρωση είναι όχι απλά αναγκαία αλλά η μόνη δίοδος. Πρέπεινα στηρίξουμε τον σύλλογο στα πόδια του. Μόνο εμείς μείναμε, όλοι οι άλλοι κρυφτήκαν. Δεν υπάρχει χρόνος. Πάμε μάγκες να πάρουμε τα μάτς όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Τίποτα άλλο. Όχι άλλα λόγια από εδω και πέρα, μόνο πράξεις, εντός και εκτός γηπέδου.


ΑΡΗΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - FAMILIA - SUPER 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: