Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Προβλήματα ενόψει ΑΕΚ!

Πιο σοβαρό, απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, είναι το αιμάτωμα που έχει υποστεί στην κνήμη ο επιθετικός του ΟΦΗ, Αλέξης Περογαμβράκης.

Προβλήματα ενόψει ΑΕΚ
Ένα σοβαρό πρόβλημα ενόψει ΑΕΚ φαίνεται πως έχει ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο 53χρονος τεχνικός του στην προπόνηση της Τρίτης (22/1) είδε έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας του να μην μπορεί να βγάλει κανονικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο λόγος για τον στράικερ του συλλόγου του Ηρακλείου, Αλέξανδρου Περογαμβράκη, ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης αν και μπήκε κανονικά σε αυτήν στη συνέχεια ένιωσε νέες ενοχλήσεις στην κνήμη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Ωστόσο, το αν θα δώσει το «παρών» κόντρα στην ΑΕΚ θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.
Παράλληλα, ο Γιώργος Ιωαννίδης και ο Ματίας Βερόν έκαναν για άλλη μία μέρα τη θεραπεία τους με τον Αργεντινό να κάνει ελαφρύ τρέξιμο.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας πραγματοποίησαν ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορίας και ανάπτυξης παιχνιδιού, ενώ στο τέλος ο Πετράκης τους χώρισε σε δύο ομάδες, προκειμένου να παίξουν δίτερμα.

Το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης έδωσε και ο νεαρός Μπαμπουλάκης, ο οποίος εδώ και καιρό έχει δοθεί δανεικός στην Επισκοπή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: