Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Πολύ… σκληρές για να «πεθάνουν»

Παρά τα αγωνιστικά τους προβλήματα, Γιουβέντους και Λάτσιο, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και με το 1-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό Κυπέλλου, άφησαν τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς.

Πολύ… σκληρές για να «πεθάνουν»
Γιουβέντους και Λάτσιο κατέβηκαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με ένα… σωρό προβλήματα η καθεμιά. Αυτό όμως δεν τις πτόησε καθόλου και το 1-1 στο «Juventus Stadium» αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση που θα κριθεί στην Ρώμη στις 29 του μήνα.

Η ομάδα του Κόντε… μετρούσε απουσίες όλη την εβδομάδα. Έχασε πέντε βασικούς της ποδοσφαιριστές αλλά και πάλι έδειξε το πόσο βαριά φανέλα φοράει. Μάλιστα, κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Πελούσο στο 63΄. Απέναντί της όμως είχε την αήττητη επί 16, πλέον, παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, Λάτσιο.

Αμύνθηκε σωστά όταν έπρεπε και ας της έλλειπε ο Κόνκο, βγήκε μπροστά οργανωμένα αν και δεν υπήρχε Κλόζε και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86΄με προβολή του Μάουρι μετά από «αναμπουμπούλα» στην περιοχή των «μπιανκονέρι».

Το τελικό 1-1 αφενός αποζημίωσε όσους παρακολούθησαν ένα πραγματικά όμορφο ματς και αφετέρου αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό που θα γίνει στην Ρώμη στις 29 του μήνα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: