Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Νέο Δ.Σ στον ΟΦΗ!

Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησαν την Τρίτη οι διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ, προκειμένου να μιλήσουν για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα, με κυρίαρχο εκείνο της αδειοδότησης της επόμενης σεζόν.

Νέο Δ.Σ στον ΟΦΗ
Την ευκαιρία να συζητήσουν για τα θέματα που απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα την ΠΑΕ είχαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε το απόγευμα της Τρίτης.

Κυρίαρχο ήταν εκείνο της αδειοδότησης της επόμενης σεζόν με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάνθο Πουλινάκη, να εξουσιοδοτείται από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, προκειμένου να «τρέξει» τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε το θέμα που απασχολεί εδώ και καιρό τον σύλλογο του Ηρακλείου να έχει… happy end.

Επίσης, συζητήθηκαν οι οφειλές που υπάρχουν προς τον Ερασιτέχνη από την ΠΑΕ. Ωστόσο, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων, Βασίλη Ξημέρη και Μάνθου Πουλινάκη, ώστε το θέμα να λήξει θετικά.

Παράλληλα, στο Δ.Σ της Τρίτης συζητήθηκε και το θέμα του γηπέδου του Ερασιτέχνη, ενώ έγινε γνωστό πως η ΠΑΕ ενέκρινε τη λειτουργία της λέσχης «SNAKES».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: