Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Δεν τους φτάνουν ούτε όταν… γκελάρουν!!

«Γκέλα» για τον Παναιγιάλειο, 1-1 εκτός έδρας με τον Αχαρναϊκό και για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ήττα 2-1 στην έδρα του από τον Βατανιακό, αλλά παραμένουν πρωτοπόροι σε Νότιο και Βόρειο όμιλο.

Δεν τους φτάνουν ούτε όταν… γκελάρουν

Οι πρωτοπόροι του Βόρειου και του Νότιου ομίλου της Football League 2, Παναιγιάλειος και Απόλλων Καλαμαριάς, μπορεί να μην πήραν το τρίποντο στις αναμετρήσεις τους, 1-1 με Αχαρναϊκό και 2-1 με Βατανιακό αντίστοιχα, αλλά συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι της βαθμολογίας.

Το ντέρμπι για τον Νότιο Όμιλο ανάμεσα σε Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο, στην έδρα του πρώτου ήρθε ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να μειώσουν την διαφορά από τους πρωτοπόρους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Αιγίου προηγήθηκε στο 25’ με τον Μπούνα. Ο Αχαρναϊκός να ισοφάρισε με τον Βεστάκη ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Εντυπωσιακό παιχνίδι στη Γλυφάδα με τους γηπεδούχους να έρχονται ισόπαλοι 3-3 με τον Αστέρα Μαγούλας. Μεγάλη νίκη για τα Χανιά 2-1 στην έδρα του Ρούβα.

Την ευκαιρία να ξεφύγει κι άλλο στην βαθμολογία έχασε ο Απόλλων Καλαμαριάς, καθώς ηττήθηκε 2-1 στην έδρα του από τον Βατανιακό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11’ με τον Σιδηρόπουλο, με τον Μανουσάκη να ισοφαρίζει στο 48ο λεπτό για τον Απόλλωνα. Τη νίκη στον Βατανιακό χάρισε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βέργκος.

Η Κασσιόπη ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καθώς επικράτησε στην έδρα της 3-0 την Αναγέννησης Καρδίτσας, η οποία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα του Απόλλωνα και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Αναλυτικά η 11η αγωνιστική

Νότιος Όμιλος

Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος 1-1
(44’ Βεστάκης- 25’ Μπούνας)
Γλυφάδα- Αστέρας Μαγούλας 3-3
(10’, 71’ Βιδάλης, 42’ Μακαρόνας- 39’ Χάλαρης, 67’, 90+1’ Δημητριάδης)
Ρούβας-Χανιά 1-2
(35’ Φουκαράκης- 16’ Κέρι, 56’ Μποτονάκης)
Επισκοπή-Προοδευτική 1-0
(40' Σεληνιωτάκης)

*Ρεπό: Κόρινθος

** Ο Πανηλειακός παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα.

Βόρειος Όμιλος

Αιγινιακός-Οδυσσέας Κορδελιού 2-2
(17’ Γκαντζολάρι, 22’ Τσιλιανίδης- 23’, 56’ Ευθυμιάδης)
Εθνικός Σιδηροκάστρου-Ζάκυνθος 3-0
(44’, 70’ Μουτίδης, 60’ Πεχλιβανίδης)
Απόλλων Καλαμαριάς-Βατανιακός 1-2
(48’ Μανουσάκης- 11’ Σιδηρόπουλος, 90+5’ Βέργκος)
Κασσιόπη- Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0
(51’ Θεοδορέλης, 75’ Πατινιώτης, 90’ Κονησπολιάτης)
Τύρναβος- Τηλυκράτης 2-1
(43’ Μπουσινάκης, 74’ Κακαβίτσης- 20’ Κούσης)

* Η Δόξα Κρανούλας παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Τσαριτσάνης από το πρωτάθλημα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: