Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Σα να παίζουν με Ολυμπιακό!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά στο κύπελλο.
Και μόνο ότι έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός μήνα Γενάρη σ’ αυτό το σημείο, λέει πολλά. Να είναι, δηλαδή, έξω απ’ όλους τους στόχους του και να έχει μόνο το κύπελλο για να ελπίζει κάτι.

Νομίζω, λοιπόν, ότι κάποια στιγμή και οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να κάνουν ένα καλό παιχνίδι μετά από τόσο καιρό. Να μπούνε, δηλαδή, σε ένα ματς και να γυαλίζει το μάτι τους. Να δείξουν λίγο ποδοσφαιρικό εγωισμό. Όχι όπως κάνανε με τον Λεβαδειακό, την Βέροια, τον Πανθρακικό και τόσες ομάδες στο πρωτάθλημα.
Για κούπα
Οι παίκτες, δηλαδή, να καταλάβουν κι αυτοί πόσο βαριά είναι η φανέλα που φοράνε. Και να διεκδικήσουν τον μοναδικό στόχο για κούπα που έχει απομείνει στην ομάδα τους.
Μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι για τον Παναθηναϊκό έχει γίνει πια δύσκολη και η έξοδος στην Ευρώπη. Κι αν δεν πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, τότε καταλαβαίνει ο καθένας τι οικονομική ζημιά θα είναι αυτή.
Το καλύτερο φετινό τους
Από εκεί και πέρα, πάντως, θα πρέπει να πούμε και το άλλο. Ότι αν ο Παναθηναϊκός τα έχει κάνει θάλασσα φέτος σε ένα σωρό παιχνίδια με θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους, δεν συμβαίνει το ίδιο στα ντέρμπι. Κέρδισε τόσο τον ΠΑΟΚ, όσο και την (έστω κι αδύναμη φέτος) ΑΕΚ.
Όσο για τον Ολυμπιακό; Κάνανε το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι οι πράσινοι στο ντέρμπι αιωνίων. Κι ας μην νίκησαν. Επίσης, ο Παναθηναϊκός στάθηκε και στο ευρωπαϊκό ματς με την Τότεναμ.
Σα να είναι ντέρμπι
Στα δύσκολα, λοιπόν, έχουν αποδείξει αρκετά πράγματα οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο ρόστερ. Και μήπως, τελικά, πρέπει να παίξουν και με τον Πλατανιά, όπως με τον Ολυμπιακό; Σα να είναι ντέρμπι, δηλαδή, αφού πράγματι κρίνονται πολλά στην Κρήτη για τους πράσινους. Και ο Πλατανιάς δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Ειδικά όταν στον πάγκο του έχει τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Με κίνητρα
Αν αναλογιστούν, λοιπόν, οι πράσινοι σε ποια ομάδα αγωνίζονται, αν θυμηθούν ότι έχουν κάνει και καλά παιχνίδια φέτος, αν βρούνε κίνητρα μέσα τους λες και πρόκειται για ντέρμπι κι αν ξεχάσουν όσα σκηνικά γίνανε τα τελευταία 24ωρα, μπορούν να προκριθούν.
Διαφορετικά, σε ένα ακόμα ματς θα φύγουν από το γήπεδο με σκυμμένα τα κεφάλια…

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: