Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Να βρούμε τρόπο να χωρίσουμε…!!

Ο Χριστοδουλόπουλος θέλει να φύγει με τα… χίλια από τον Παναθηναϊκό και ο μάνατζερ του, συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης με τον Χρήστο Παναγόπουλο για να βρουν την χρυσή τομή στο θέμα.

Να βρούμε τρόπο να χωρίσουμε…
Ραντεβού για την άμεση λύση της συνεργασίας του πελάτη του με τον Παναθηναϊκό είχε ο εκπρόσωπος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Αντώνης Αποστολόπουλος που συναντήθηκε με το δεξί χέρι του Αλαφούζου, Χρήστο Παναγόπουλο.

Ο Λάζαρος έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, η πρόταση της Μπολόνια δεν έγινε αποδεκτή από το «τριφύλλι» και ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει ελεύθερος. Την Τρίτη το απόγευμα ο μάνατζερ του, Αντώνης Αποστολόπουλος, συζήτησε με τον Χρήστο Παναγόπουλο τρόπο ούτως ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο παίκτης να μείνει ελεύθερος.

Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάτι αλλά οι πιθανότητες να παραμείνει ο Χριστοδουλόπουλος στον Παναθηναϊκό είναι πολύ λίγες. Μιας και αν στο «τριφύλλι» αποφασίσουν τελικά πως δεν θέλουν να φύγει ο παίκτης, για να τον πείσουν να μείνει, θα πρέπει οι ιθύνοντες της ομάδας να προσπαθήσουν πολύ αφού ο Λάζαρος έχει… ξενερώσει, αν και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στον φετινό Παναθηναϊκό.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: