Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«Δεν γίνεται ροτέισον σε τέτοιο παιχνίδι»

Με πολλούς βασικούς αναμένεται να παρατάξει την Ίντερ ο Στραματσόνι, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Ρόμα, αφού θέλει να προκριθεί στον τελικό.

«Δεν γίνεται ροτέισον σε τέτοιο παιχνίδι»
Από την αρχή της χρονιάς ο Αντρέα Στραματσόνι τόνιζε πως η Ίντερ είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει κάθε διοργάνωση στην οποία παίρνει μέρος. Μετά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, έγινε σαφές πως η ομάδα του Μιλάνου δύσκολα θα καταφέρει να μείνει… ζωντανή στο κυνήγι του σκουντέτο, συνεπώς το Κύπελλο Ιταλίας είναι ο μόνος εφικτός εγχώριος στόχος. Για αυτό το λόγο ο πρώτος ημιτελικός με αντίπαλο τη Ρόμα αποκτά μεγάλη σημασία για τον προπονητή της, όπως φάνηκε από όσα ο Στραματσόνι δήλωσε την παραμονή του ματς.

«Για μένα κάθε διοργάνωση είναι σημαντική. Θα τιμήσουμε το Κύπελλο, ειδικά από τη στιγμή που βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τον τελικό. Για το λόγο αυτό θα παρατάξω την καλύτερη δυνατή ομάδα, λαμβάνοντας υπόψη τις γνωστές απουσίες που υπάρχουν. Δεν γίνεται να κάνω εκτενές ροτέισον σε έναν τέτοιο αγώνα. Κρίνονται πολλά», τόνισε ο νεαρός τεχνικός.

Πριν λίγες ημέρες οι δύο ομάδες βρέθηκαν, ξανά, αντιμέτωπες, σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με 1-1. Ο Στραματσόνι περιμένει ένα ματς ανάλογο με αυτό της περασμένης Κυριακής. «Εκτιμώ πως η Ρόμα θα παραταχτεί με τους ίδιους, πάνω κάτω, παίκτες και θα παίξει με παρόμοιο τρόπο. Δεν πρόκειται να δούμε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Θα είναι ένας αγώνας δυνατός, δύσκολος, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα κυνηγήσουν τη νίκη. Ένας ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα αγώνας», σημείωσε ο Αντρέα Στραματσόνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: