Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Τίμησαν τον Δημήτρη Σταυρίδη!!

Τον Δημήτρη Σταυρίδη που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και τις φανέλες του Αρη, της Καστοριάς, των δυο ομάδων του Βόλου, και του Μακεδονικού στην δεκαετία 70-80, τίμησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νεάπολης με ένα φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Στρεμπενιώτη, προς την ομάδα Βετεράνων της Θεσσαλονίκης.

Πριν την αναμέτρηση σε μια εκδήλωση απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον βετεράνο ποδοσφαιριστή, που ξεκίνησε και διέκοψε πολύ σύντομα μια φιλόδοξη προπονητική καριέρα.

Ο πρόεδρος των Βετεράνων της Νεάπολης Δημήτρης Ζιγκερίδης εξήρε την αγωνιστική και αθλητική παρουσία του Σταυρίδη που φόρεσε τις φανέλες των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης και για την παρουσία του στα μεγάλα γήπεδα στα χρόνια εκείνης της εποχής.

Την επίδοση της τιμητικής διάκρισης πρόσφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός, που παρομοίως έπλεξε το αγωνιστικό εγκώμιο του ποδοσφαιριστή, τον οποίο άλλωστε γνώρισε από τα χρόνια της δράσης του στα γήπεδα.

Μικρούς λόγους εκφώνησαν και οι παρόντες στην εκδήλωση τέως δήμαρχος Νεάπολης Γρηγόρης Χατζησάββας, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Βάνης, ενώ παρέστησαν ο τέως ΓΓΑ Γιώργος Λυσσαρίδης, ο Κώστας Αϊδινίου με τον Μάκη Σεντελίδη, και ως εκπρόσωπος του βουλευτή Γιάννη Ιωαννίδη, ο κ. Μπαχαράκης.

Το φιλικό παιχνίδι παρακολούθησαν παλιοί ποδοσφαιριστές, φίλοι και συμπαίκτες του Δημήτρη Σταυρίδη, που στα 62 του χρόνια δεν έπαψε να παρακολουθεί το ποδόσφαιρο και να ενδιαφέρεται για την πορεία όλων των ομάδων των οποίων τις φανέλες φόρεσε.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ομάδα των Βετεράνων της Νεάπολης νίκησε με 3-2 την αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης και με γκολ των Σάκη Χατζόγλου, Ζιγκερίδη και Μπούζογλου, ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Γ. Χατζόγλου και Δαγιόγλου.

Το παιχνίδι είχε ποιότητα παρά τα άσπρα μαλλιά των περισσότερων συμμετεχόντων και διακρίθηκαν πλην των σκόρερ οι Γούναρης, Ορφανός, Μαλιούφας, των ηττημένων, ενώ για τους νικητές όλοι στάθηκαν αξιοπρεπώς.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: