Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Έτοιμος για τον Πλατανιά ο «Σαμουράι»

Ο Λέτο αποδεσμεύτηκε και ο Καζιγιάμα ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Παναθηναϊκό, με τον Φάμπρι να παίρνει τον Ιάπωνα στην αποστολή του παιχνιδιού με τον Πλατανιά.

Έτοιμος για τον Πλατανιά ο «Σαμουράι»
Τόσο καιρό, περίμενε σαν θηρίο στο κλουβί. Ο Καζιγιάμα ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αλλά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής αφού έπρεπε να «αδειάσει» μία θέση ξένου στο «τριφύλλι». Το ντιλ με τον Λέτο έγινε, ο Αργεντινός άφησε την θέση «ανοιχτή» και ο Ιάπωνας ανακοινώθηκε κι επίσημα από τους «πράσινους».

Και ο Φάμπρι, που τον βλέπει στις προπονήσεις, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του παιχνιδιού της Τετάρτης στα Χανιά με τον Πλατανιά. Ο Ιάπωνας θα καθίσει στον πάγκο και ίσως χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια του ματς. Οι ως τώρα πληροφορίες που έρχονται από… Παιανία μεριά, λένε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει το… τόπι, είναι καλός στις πρώτες επαφές, μοιράζει το παιχνίδι και τρέχει αρκετά, αλλά δεν είναι γρήγορος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιοχέι Καζιγιάμα, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την FC Tokyo για έξι μήνες. Ο Καζιγιάμα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τα Χανιά και θα είναι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: