Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Παντέλης: «Τελικός για τον ΠΑΟΚ, δε θα είναι εύκολο»

Ο πρώην προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για το αυριανό παιχνίδι της πρώην ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και την απόδοση που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να καταφέρει να προκριθεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες:
«Δεν περίμενα το 2-0 και με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, πιο πολύ το έχασε ο ΠΑΟΚ παρά το κέρδισε η Καλλιθέα».

Για την αυριανή ρεβάνς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Καλλιθέα:
«Είναι πολύ διαφορετικά τα δεδομένα. Κακά τα ψέματα και η Καλλιθέα θα έχει τον παράγοντα άγχος γιατί έχουν μια μεγάλη ευκαιρία αλλά δε θα θέλουν να την αφήσουν να παει χαμένη. Έρχεται όχι τόσο για να ευχαριστηθεί το παιχνίδι αλλά για να πάρει την πρόκριση. Πλέον είναι ένας τελικός για τον ΠΑΟΚ γιατί αν αποκλειστεί θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις. Είναι το τελευταίο χαρτί για τον ΠΑΟΚ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα».
για να συμπληρώσει:

«Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να δεχτεί γκολ και η Καλλιθέα σε κάθε παιχνίδι σκοράρει. Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο παίζει μεγάλο ρόλο για μένα. Αν βάλει γκολ ο ΠΑΟΚ θα ελέγχει το παιχνίδι. Αν δεν βάλει νωρίς γκολ, οι παίκτες του θα προσπαθήσουν άναρχα να σκοράρουν. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί άσχετα από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Η Καλλιθέα δεν έχει να χάσει τίποτα και να αποκλειστεί αλλά τον παράγοντα άγχος θα τον έχει».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: