Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Λεοντιάδης: «Δεν παίζουμε με την Μπαρτσελόνα, θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στον αγώνα της Πέμπτης με την Καλλιθέα αλλά και τοιν Πάμπλο Γκαρσία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με την Καλλιθέα:
«Είναι δύσκολο το ματς. Δεν θα κάτσουν να χάσουν 3-0. Ανέκαθεν ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα με τις μικρές ομάδες. Ξεκούραζε παίκτες και δεν έβαζε τις αρχικές ενδεκάδες. Εγώ θυμάμαι πολλά τέτοια ματς. Το μαχαίρι αυτή τη στιγμή είναι στο κόκαλο. Θα δούμε έναν ΠΑΟΚ που από το πρώτο λεπτό θα πρεσάρει και θα πιέσει. Πιστεύω πως θα προκριθούμε σίγουρα. Τώρα άμα δεν μπαίνει η μπάλα μέσα και σπάσουν τα δοκάρια και ο τερματοφύλακας τα βγάλει όλα τι να πω».
για να συμπληρώσει:

«Άμα βάλεις τους παίκτες τις Καλλιθέας με φανέλες τις Μπαρτσελόνα μέσα το ματς θα λήξει 19-0. Είναι η Καλλιθέα, όχι η Μπαρτσελόνα. Παίζει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του εναντίον της Καλλιθέας. Μην υποτιμάμε τον αντίπαλο. Δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη γιατί όποτε μίλησα πριν από ματς διαψεύστηκα».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Καλλιθέα:
«Μετά από έναν τραυματισμό ο οποίος τον έχει κρατήσει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που μπορεί. Μετά από 2-3 παιχνίδια θα δούμε τον Γκαρσία που ξέρουμε όλοι. Μην περιμένουμε από τον Γκαρσία να βγάλει το φίδι από την τρύπα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: