Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«Δεν νιώθω πίεση»

Σίγουρος για τον εαυτό του δήλωσε πως είναι ο Μ’ Μπαγιέ Μπαμπακάρ Νιάνγκ, μιλώντας στο «Sky». Ο νεαρός επιθετικός της Μίλαν έδειξε να μην αισθάνεται πίεση από τις μεγάλες απαιτήσεις.

«Δεν νιώθω πίεση»
Ήρθε στο Μιλάνο ως ένα σπουδαίο ταλέντο, με σημαντική προοπτική και πολλά περιθώρια εξέλιξης. Ο Μ’ Μπαγιέ Μπαμπακάρ Νιάνγκ στις πρώτες του μέρες στη Μίλαν απασχόλησε τους δημοσιογράφους, περισσότερο για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και λιγότερο για την αξία του. Αυτό, όμως, τείνει να αλλάξει τον τελευταίο καιρό, αφού η απόδοση του νεαρού ανεβαίνει συνεχώς και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δείχνει να τον εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερο.

Ο Νιάνγκ μίλησε στο συνδρομητικό «Sky» και αποκάλυψε πως δεν αισθάνεται πίεση από τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις. «Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και αντιμετωπίζω την πίεση με μεγάλη ηρεμία. Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά, σαφώς καλύτερα από την αρχή. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω με την ίδια διάθεση και να βελτιώνομαι. Μακάρι να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό», είπε με σιγουριά ο νεαρός.

Φήμες ήθελαν τον Κακά να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στη Μίλαν. Ένας τέτοιος παίκτης θα «έκλεινε» τους νεότερους, εμποδίζοντας την εξέλιξή τους. Ο Νιάνγκ δεν δείχνει, πάντως, να συμφωνεί με αυτή την ιδέα. «Μακάρι να ερχόταν ο Κακά. Είναι σπουδαίος παίκτης και θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Όσο για εμάς τους νεώτερους, το μόνο που είχαμε ήταν να κερδίσουμε από την παρουσία του εδώ. Θα μπορούσαμε να διδαχτούμε πολλά από ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νιάνγκ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: