Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«Πόρτα» Εργοτέλη σε Άρη για Τζανακάκη!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Εργοτέλη σε πρόταση που κατέθεσε ο Άρης στους Κρητικούς για την απόκτηση του Μανόλη Τζανακάκη.

«Πόρτα» Εργοτέλη σε Άρη για Τζανακάκη
«Όχι» ήταν η απάντηση της διοικούσας επιτροπής του Εργοτέλη, μετά από συνεδρίασή της, στην πρόταση που είχε από τους ανθρώπους του Άρη για την απόκτηση του Μανώλη Τζανακάκη.

Οι Κρητικοί, αν και ήταν ικανοποιημένοι από την πρόταση του συλλόγου της Σούπερ Λίγκας, την απέρριψαν, αφού θεωρούν πως ο νεαρός αμυντικός μπορεί να αποτελέσει ένα από τα βασικά στελέχη του Εργοτέλη για το μέλλον.

Μάλιστα, οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν προαναγγείλει πως η ομάδα θα ενισχυθεί μεταγραφικά, προκειμένου να παραμείνει μέχρι το τέλος στην… κούρσα της ανόδου που κάνει για την Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόρριψη της πρότασης του Άρη για τον Μανώλη Τζανακάκη αναφέρει αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ γνωστοποιεί ότι δέχτηκε πρόταση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μανόλη Τζανακάκη. Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, έπειτα από συνεδρίασή της, αποφάσισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν τελεί υπό παραχώρηση. Η απόφαση αυτή λήφθηκε, διότι στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και όχι η επ’ ουδενί αποδυνάμωσή του Εργοτέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: