Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Βούζας: «Ηγέτης ο Τάτος, ήθελε να πάει σε ομάδα με ειδικό βάρος»

Ο Βασίλης Βούζας, βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακου, παλιός προπονητής του Ατρομήτου αλλά και αρκετών άλλων ομάδων, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για το –κατά πάσα πιθανότητα- νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Ανδρέα Τάτο, ποδοσφαιριστή τον οποίο ο ίδιος ανακάλυψε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανακάλυψη του Τάτου:
«Τον είχα δει σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου στην Πάτρα όταν ήταν 15 ετών. Είχε από τότε αρκετά σημαντικά χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ήρθε στην Αθηνά και έψαχνε να βρει ομάδα. Πέρασε δοκιμαστικά από ΑΕΚ και Ατρόμητο και θέλανε να τον εντάξουν στις ακαδημίες τους. Επειδή όμως ο Τάτος ήταν έτοιμος ποδοσφαιριστής πήγε στον Αστέρα Τρίπολης στη Δ΄ Εθνική. Μετά πήγε στη Γ΄ Εθνική στην Παναχαϊκή όπου δεν έπαιξε πολύ. Εγώ τότε ήμουν στο Χαϊδάρι και τον ξαναπήρα μαζί μου όπου έκανε πολύ καλή χρονιά. Έπειτα πήγα στον Ατρόμητο και τον πήρα μαζί μου όπου και έγινε γνωστός και είδατε όλοι την πορεία του. Είναι χαμηλών τόνων, συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει και έχει λαμπρό μέλλον. Θα πετύχει και άλλα πράγματα».

Για τη μεταγραφή του στον Άρη:
«Είναι μια καλή επιλογή. Μίλησα μαζί του, ήθελε να έρθει. Διψάει για μπάλα. Είναι έμπνευση για τον κόσμο και το παιχνίδι του δίνει πολλά πράγματα σε κάθε ομάδα. Βάση των παικτών που υπάρχουν τώρα στον Άρη μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Έχει το χαρακτήρα του ηγέτη. Ήθελε να παει σε μια ομάδα που να έχει κόσμο, δυναμική και ειδικό βάρος, για αυτό και διάλεξε τον Άρη».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στον Άρη:
«Είναι ένας μοντέρνος μέσος με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και αίσθηση του χώρου. Μπορεί να δημιουργήσει και να μοιράσει το παιχνίδι. Θα βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Πρέπει να βελτιώσει λίγο τα πατήματα του, νομίζω πως πρέπει να παίζει λίγο πιο μπροστά στην περιοχή και να παίρνει περισσότερα πατήματα. Νομίζω πως θα πάρει πολλές προσπάθειες όμως στον Άρη και θα βελτιωθεί και σε αυτό».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: