Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αν περάσει την Καλλιθέα, θα γίνει καλός;

Ακούμε και διαβάζουμε όλες αυτές τις μέρες δεξιά κι αριστερά ότι αν αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από την Καλλιθέα στο Kύπελλο, τότε θα φύγει ο Γιώργος Δώνης. Μα, είναι πράγματα αυτά;
Να ρωτήσουμε, όμως, κάτι κι εμείς από την πλευρά μας; Δηλαδή, αν ο ΠΑΟΚ ρίξει τέσσερα, πέντε γκολ στην Καλλιθέα και προκριθεί, τότε ο Δώνης θα γίνει αυτομάτως καλός προπονητής ξανά;
Δεν είναι δυνατόν για τη φανέλα, την ιστορία και τον κόσμο του ΠΑΟΚ να θεωρείται κριτήριο για την παραμονή του οποιοδήποτε προπονητή ένα παιχνίδι κυπέλλου με την Καλλιθέα, που αγωνίζεται στην Β' εθνική.
Ό,τι, δηλαδή, κι αν συμβεί στο παιχνίδι της Τούμπας για το Kύπελλο, δεν γίνεται να κριθεί απ' αυτό το ματς αν ο Δώνης κάνει ή όχι για προπονητής στον ΠΑΟΚ.
Τι σημαίνουν όλα αυτά που λέμε; Ότι ακόμα κι αν προκριθεί ο Δικέφαλος, ο Δώνης δεν θα είναι σίγουρος στον πάγκο του και για το επόμενο διάστημα. Έχουν ήδη γίνει αρκετές γκέλες στο πρωτάθλημα και μην ξεχνάμε ότι πρωταρχικός στόχος είναι η 2η θέση και το εισιτήριο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: