Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«Ξανά με τον έκτο παίκτη»

Το Περιστέρι έχει να λέει για τη συμπαράσταση του κόσμου του στους φετινούς εντός έδρας αγώνες της Α1 μπάσκετ.

«Ξανά με τον έκτο παίκτη»
Έτσι, οι «κυανοκίτρινοι» περιμένουν τη συμπαράσταση του κόσμου τους και στα ματς του δεύτερου γύρου στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και, έτσι, εξέδωσαν ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας του δεύτερου μισού της Basket League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκε, με το Περιστέρι να έχει χαρίσει πολλές συγκινήσεις στους φίλους του. Οι πέντε συναρπαστικές νίκες που μετρά στο ‘κάστρο’ του, το κλειστό ‘Ανδρέας Παπανδρέου’, το κρατούν ‘ζωντανό’ στη ‘μάχη’ της παραμονής στην κατηγορία.

Σε αυτά τα ματς, ο κόσμος έχει αποτελέσει τον ‘έκτο παίκτη’ της ομάδας του Τζίμη Κουστένη, ο οποίος θέλει και στη συνέχεια να παίζει με… αβαντάζ στο Περιστέρι.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση της ΚΑΕ ανακοινώνει πως συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στη μισή τιμή!

Αγοράζοντας κάρτα διαρκείας, στηρίζετε την ομάδα και δεν χάνετε καμία από τις ανεπανάληπτες στιγμές που πρόκειται να μας χαρίσει στο μέλλον!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν μόνιμη θέση στο κλειστό για τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια, προμηθευόμενοι το εισιτήριό τους καθημερινά (Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00-15:00) από τα γραφεία της ΚΑΕ στο ‘Ανδρέας Παπανδρέου’. Η ‘μάχη’ συνεχίζεται! Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη! Όλοι δίπλα στον ΓΣΠ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: