Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Άρχισαν τα τηλέφωνα για το «99»

Ένας μήνας έχει απομείνει μέχρι την εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στον πτωχευτικό κωδικό του άρθρου 99 και οι διοικούντες έχουν ξεκινήσει τις επαφές με πιστωτές και κυρίως με πρώην αθλητές της ομάδας στους οποίους οφείλουν χρήματα προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν σε διακανονισμό ενόψει και της συγκεκριμένης υπόθεσης.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης και ο αντιπρόεδρος Θόδωρος Κουρόγλου έχουν ξεκινήσει λοιπόν τα... τηλεφωνήματα σε παίκτες προκειμένου να τους αναλύσουν την κατάσταση για το άρθρο 99 και να μπορέσουν να φτάσουν σε έναν διακανονισμό μαζί τους και να παρουσιάσουν τα στοιχεία στο δικαστήριο ενόψει της αίτησης υπαγωγής στον πτωχευτικό κώδικα.

Οι παράγοντες της ομάδας του Άρη ξεκίνησαν τις επαφές κι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν μιλήσει με τον Γάιο Σκορδίλη, τον Δήμο Ντικούδη, τον Κώστα Χαραλαμπίδη και ορισμένους ακόμα προκειμένου να μπορέσουν να τους εξηγήσουν την κατάσταση για το άρθρο 99 ζητώντας την συνδρομή τους μέσω συμφωνίας για τα οφειλόμενα. Το κλίμα είναι θετικό από την μεριά των παικτών, δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία μιας και πρέπει να δοθούν εγγυήσεις σχετικά με τα ποσά αποπληρωμής αλλά και τις ημερομηνίες μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Άπαντες στην ΚΑΕ αντιλαμβάνονται ότι ο μήνας που μεσολαβεί μέχρι την εκδικαση της αίτησης υπαγωγής στο «99» είναι σημαντικός μιας και πρέπει να έχουν συμφωνήσει με το 60% των πιστωτών, μέσα στους οποίους ανήκουν οι Μέτοχοι αλλά και το Δημόσιο, αλλά και με ένα μεγαλύτερο ποσοστό το οποίο θα είναι υπέρ τους για μία θετική απόφαση.
Όσον αφορά τους Μετόχους, την ΓΕΝΕΣΙΣ και τον Θανάση Τζεβελέκη, είναι σύμφωνοι όσον αφορά τα χρήματα που έχουν γραμμένα στις καρτέλες τους και τα οποία λογίζονται ως... χρέη της ΚΑΕ και τα οποία θα βάλουν την ρύθμιση για το άρθρο 99, ένα ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο 20%.

Σχετικά με το Δημόσιο οι άνθρωποι του Άρη αναμένεται να έχουν μία συνάντηση με τους αρμοδίους ώστε να μπορέσουν να μάθουν κάποια πληροφορία με το νέο νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται να κατατεθεί αλλά και να βρουν λύση στο θέμα με τα χρήματα του ΟΠΑΠ, τα οποία η Εφορία έχει το δικαίωμα να «μπλοκάρει» μετά την συμφωνία με την διοίκηση του Γιάννη Δαμιανίδη.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: