Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ποιον έχρισε ηγέτη ο Καβάνι!!

Την επιθυμία του να μείνει στην ιστορία της Νάπολι έχοντας πετύχει κάτι σπουδαίο, εξέφρασε ο Έντινσον Καβάνι, μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky».

Ποιον έχρισε ηγέτη ο Καβάνι
Η 21η αγωνιστική του Καμπιονάτο θα αποτελεί μια ευχάριστη, αλλά και μια λιγότερο ευχάριστη, ανάμνηση στον Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός με το γκολ που σημείωσε στη Φλωρεντία, έφτασε τα 100 στο Καμπιονάτο, αλλά δεν κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στη Νάπολι, η οποία μένοντας στο 1-1 με τη Φιορεντίνα, είδε τη Γιουβέντους να απομακρύνεται εκ νέου στη βαθμολογία.

Με αφορμή το επίτευγμα του, ο διεθνής φορ μίλησε στο συνδρομητικό «Sky» και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να σκοράρει με τη φανέλα των «παρτενοπέι», κατακτώντας, παράλληλα, τίτλους. «Θα ήθελα να περάσω στην ιστορία του συλλόγου, όχι για τις ατομικές επιδόσεις μου, αλλά γιατί θα έχω καταφέρει να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μου, αυτό είναι το όνειρό μου. Η κατάκτηση τίτλων. Ειδικά μετά το Κύπελλο Ιταλίας που πήραμε πέρσι και τις εκδηλώσεις που ακολούθησαν στη Νάπολη, νιώθω μια απίστευτη ανυπομονησία να κατακτήσω και το σκουντέτο. Δεν μπορώ να φανταστώ αυτό που θα γίνει στους δρόμους της πόλης αν πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε ο Καβάνι.

Από τα λόγια του γίνεται σαφές πως πιστεύει στο πρωτάθλημα. «Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μας. Είμαι βέβαιος πως μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο και να φτάσουμε σε μια τεράστια επιτυχία. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από καμία ομάδα, ούτε και φοβόμαστε κανένα. Αν είμαστε προσηλωμένοι και υγιείς, μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα», σημείωσε με σιγουριά ο Ουρουγουανός.

Ο κόσμος τον θεωρεί ηγέτη μέσα στο γήπεδο. Ο ίδιος, ωστόσο, αφήνει τον «τίτλο» αυτόν σε κάποιον άλλο. «Ο ηγέτης μας και ο αρχηγός μας είναι ο Πάολο Καναβάρο. Αυτός είναι ψυχή της ομάδας, είναι σημαντικός για όλους μας. Θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνω ο αρχηγός της Νάπολι, αλλά για την ώρα έχουμε αρχηγό. Και θα τον έχουμε για πολλά χρόνια ακόμα», τόνισε με έμφαση ο Καβάνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: