Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Προσεγγίζει Ζάρατε η Τζένοα!!

Στην αποκάλυψη πως συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τζένοα, Πρετσιόζι, προχώρησε ο μάνατζερ του Ζάρατε, Λουίς Ρούτσι, τονίζοντας, ωστόσο, ο πελάτης του προτίθεται να μείνει στη Λάτσιο.

Προσεγγίζει Ζάρατε η Τζένοα
Η υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του Μάουρο Ζάρατε με τη Λάτσιο δεν μοιάζει να προχωρά. Ο μάνατζερ του Αργεντινού, Λουίς Ρούτσι, ρωτήθηκε σχετικά, αλλά από τα λόγια του προκύπτει πως δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη.

«Η κατάσταση παραμένει όπως είχε. Δεν έχει υπάρξει κάποια προσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η διοίκηση της Λάτσιο γνωρίζει τις απαιτήσεις του πελάτη μου και μένει να αποδείξει πως ενδιαφέρεται πραγματικά για τον παίκτη. Από τη δική μας πλευρά δεν έχει αλλάξει κάτι, ούτε σε ό,τι έχει να κάνει με τη στάση μας, ούτε με τις αξιώσεις μας. Ο Ζάρατε θέλει να συνεχίσει στη Λάτσιο, προτίθεται να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της πρωτεύουσας και αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αλλά αυτό θα γίνει σε 18 μήνες από σήμερα, όταν θα λήξει το συμβόλαιό του με τη Λάτσιο», επανέλαβε για πολλοστή φορά ο Ρούτσι.

Ωστόσο μια εξέλιξη υπήρξε, αν και δεν είναι κάτι το σημαντικό, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ζάρατε. «Επιβεβαιώνω τις φήμες που ήθελαν να έχω συνάντηση με τον πρόεδρο της Τζένοα, Πρετσιόζι. Επιβεβαιώνω, επίσης, πως από τη μεριά της ομάδας της Γένοβας υπάρχει ενδιαφέρον. Αλλά για να γίνει κάτι χειροπιαστό, θα πρέπει να συναντηθούν οι διοικήσεις των δύο συλλόγων και μετά να καταφέρουν να συμφωνήσουν. Με βάση τις παραμέτρους που ανέφερα, δεν θεωρώ σημαντική είδηση τη συνάντησή μου με τους ανθρώπους της Τζένοα», είπε χαρακτηριστικά ο Λουίς Ρούτσι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: