Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«Ο κόσμος μας ζει ένα όνειρο»

Χαρούμενοι για την πορεία του Λεβαδειακού στο φετινό πρωτάθλημα είναι οι οπαδοί της ομάδας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τεχνικός των Βοιωτών, Γιώργος Παράσχος.

«Ο κόσμος μας ζει ένα όνειρο»
Ικανοποιημένος από την πορεία του Λεβαδεικού στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου».

Μάλιστα, ο προπονητής των Βοιωτών μίλησε και για το πώς την βιώνουν οι οπαδοί του συλλόγου, οι οποίοι ονειρεύονται ακόμη και έξοδο στην Ευρώπη με τον ίδιο, όμως, να κρατάει… χαμηλά την μπάλα.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για το αν περίμενε πως ο Λεβαδειακός θα τα πήγαινε τόσο καλά στο πρωτάθλημα στην αρχή της σεζόν:

«Για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα πως θα μπορούσαμε να τα πάμε τόσο καλά. Σκοπός μας αρχικά ήταν να κάνουμε μια καλύτερη σεζόν από την περσινή και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας εύκολα. Από την αρχή του πρωταθλήματος παίζαμε καλή μπάλα, αλλά δεν ερχόντουσαν τα αποτελέσματα. Τώρα η βαθμολογική μας συγκομιδή είναι μια δικαίωση και για τους κόπους των παιδιών».


Για την «κοιλιά» που κάνουν άλλες ομάδες και αν κινδυνεύει να κάνει και ο Λεβαδειακός:

«Εμείς την “κοιλιά” μας την κάναμε στην αρχή. Δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς και αυτό είναι καλό για εμάς».

Για το αν και εκείνος σκέφτεται την έξοδο στην Ευρώπη:

«Αυτή η αισιοδοξία πηγάζει από τα παιδιά, αφού η ομάδα είναι καλή. Απλά στην αρχή δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα που θα θέλαμε. Ωστόσο, από μια φάση και μετά δείξαμε πως μπορούμε να τα πάμε καλά. Παρόλα αυτά θέλουμε και μια ενίσχυση, γιατί τα βγάλαμε πέρα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο με 13 και 14 παίκτες. Δεν τολμούμε να σκεφτούμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Αν είναι να έρθει θα έρθει μόνο της. Για τον κόσμο είναι ένα όνειρο να βλέπει τον σύλλογο να κάνει μία τέτοια πορεία στο πρωτάθλημα. Πόσο μάλλον να δει την ομάδα στην Ευρώπη, καθώς τα τελευταία χρόνια την έβλεπε συνήθως να χαροπαλεύει για την παραμονή της».

Για τους αντιπάλους που φοβάται ενόψει πλέι οφ:

«Τον Παναθηναϊκό. Έχει και όνομα και ρόστερ. Πιστεύω πως το υλικό που έχει είναι πολύ καλό. Εκτός αυτού για εμένα είναι εντυπωσιακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα και παρά το γεγονός πως έχει νέα παιδιά παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: