Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Γέμισε το… μπλοκάκι του Λίνεν!!

Χρησιμότατο αποδείχθηκε το περίφημο μπλοκάκι του Έβαλντ Λίνεν στο εσωτερικό διπλό της ΑΕΚ. Τι… έγραψε εκεί για την απόδοση των Παυλή-Φουρτάδο, τη δοκιμή του Αγτζίδη και την έκπληξη με τον Ντούμπερετ.

Γέμισε το… μπλοκάκι του Λίνεν
Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ειδοποιηθεί απ’ την Κυριακή πως σήμερα θα παιζόταν ένα εσωτερικό διπλό… σημαντικότερο από άλλα.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα για τη «μαύρη λίστα» του Έβαλντ Λίνεν και τις διαμορφώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν σ' αυτή βάσει του συγκεκριμένου τεστ είχαν αγχώσει αρκετά τους νεαρούς παίκτες της «Ένωσης».

Γι’ αυτό το λόγο, εξάλλου, ο Αλέξανδρος Κολιάδης μπήκε στ’ αποδυτήρια πριν την έναρξη και τους τόνισε να ηρεμήσουν και να αφαιρέσουν απ’ το μυαλό τους ότι η ύπαρξη τους στην ΑΕΚ θα εξαρτηθεί από ένα δίτερμα.

Παρόλα αυτά, η διεξαγωγή του σήμερα στα Σπάτα (χωρίς αυτούς που έπαιξαν απέναντι στον Άρη, τους διεθνείς με τη Νέων, Γροντή, Παπαδημητρίου και Κωνσταντίνο Βλάχο και με τη συμμετοχή αρκετών παικτών από την ομάδα Κ-20) βοήθησε τον Έβαλντ Λίνεν να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα:

Καταρχήν να επιβεβαιώσει την τεράστια διάθεση που δείχνει ο Μιχάλης Παυλής, ο οποίος μετά την ασίστ στο γκολ του Πετρόπουλου την Κυριακή, ήταν από τους καλύτερους και πέτυχε ένα από τα γκολ της ομάδας του (που αποτελούνταν από τους Μοσχονά, Αρκούδα, Τσουκαλά, Κουτρουμπή, Ντούμπερετ, Φέτση, Κουρέλλα, Σταματή, Καραλή και Φουρτάδο).

Επίσης να σημειώσει την καλή απόδοση του Εμίλιο Φουρτάδο, που δείχνει ανεβασμένος στις τελευταίες προπονήσεις και πέτυχε δυο τέρματα στο τελικό 5-1 (τα άλλα δυο πέτυχαν οι Καραλής και Φέτσης).

Αλλά και να επαληθεύσει τα εξαιρετικά λόγια που ακούει από τον Ντανιέλ Μπατίστα για τον νεαρό στόπερ Χριστόφορο Ντούμπερετ, ο οποίος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Γερμανού μετά τη λήξη και ειδοποιήθηκε ότι θα συνεχίσει τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Αντίθετα, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί με τον 20χρονο αριστερό μπακ Γιάννη Αγτζίδη, που δοκιμαζόταν τις τελευταίες μέρες, ωστόσο δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο αγωνιζόμενος με την άλλη ομάδα (που αποτελούνταν από τους Αραμπατζή, Αργυρίου, Τσαμουρλίδη, Αγκιρίμπα, Δημγκιόκα, Κοτσαρίδη, Νικολιά, Τσεβά, Κατσικοκέρη και Τσίτα και είχε σκόρερ του μοναδικού της τέρματος τον τελευταίο).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: