Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Δεν κρατιέται ο Γκιγκς!

Έτοιμος να γίνει απόλυτος ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο “Anfield”.

«Είναι μεγάλη η αντιπαλότητα με τη Λίβερπουλ. Η μεγαλύτερη μάχη στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος, είναι απλός. Είμαστε οι δύο πιο επιτυχημένες ομάδες και το πάθος μας περισσεύει. Η ιστορία των δύο συλλόγων, είναι τεράστια», εξήγησε ο Ουαλός «γερόλυκος» των βρετανικών γηπέδων.

Κόντρα στην Τσέλσι έπιασε τις 606 εμφανίσεις σε επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», ισοφαρίζοντας τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον τον οποίο -εφόσον αγωνιστεί το μεσημέρι της Κυριακής- θα τον ξεπεράσει.

«Είναι πάντα ένα ξεχωριστό παιχνίδι αυτό με τη Λίβερπουλ. Είναι το μοναδικό που παίρνεις τη μεγαλύτερη ικανοποίηση, όταν ακούγεται το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και έχεις κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό, γιατί αντιμετωπίζεις έναν τεράστιο σύλλογο, με μεγάλη ιστορία και εκπληκτικούς οπαδούς. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή και ειδικά, όταν παίρνεις τη νίκη σε αυτό το σπουδαίο ντέρμπι», δήλωσε ακόμη ο σπουδαίος άσος.

«Βάλαμε τις βάσεις για την πρόκριση»

Ο Μάκης Χάβος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ισοπαλία του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ παράλληλα ζήτησε θετικό αποτέλεσμα και στο ματς του πρωταθλήματος.
«Βάλαμε τις βάσεις για την πρόκριση»
«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλατε, ειδικά από το σημείο που η ομάδα έμεινε με εννέα παίκτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάβος και συνέχισε: «Είχα πει πριν το παιχνίδι ότι πάμε στο ΟΑΚΑ για να βάλουμε τις βάσεις της πρόκρισης και πιστεύω ότι το έχουμε καταφέρει».
Όσον αφορά την συνέχεια, σχολίασε: «Θέλω όλοι οι παίκτες να είστε έτοιμοι για τα παιχνίδια που έρχονται. Τώρα, επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι, πάλι εναντίον της ΑΕΚ, που είναι πολύ σημαντικό. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτό και πάμε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Πως ο Ηλίας (Zoύρος) πρόλαβε τον... Έκτορα (Μεσίνα)

Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ήθελε για προπονητή της εθνικής τον Έτορε Μεσίνα. Από την ημέρα που αποχώρησε ο Καζλάουσκας, ο Ιταλός τεχνικός δέχθηκε κρούσεις ανεπίσημες αλλά κι επίσημες με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, να τον συναντά προσωπικά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Γνωρίζοντας ότι οι προπονητές που δουλεύουν στο ισπανικό πρωτάθλημα, απαγορεύεται να εργάζονται σε εθνικές ομάδες, ο ισχυρός και μόνος, άνδρας της ομοσπονδίας φρόντισε να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Μαδρίτη, αφού από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Ιταλός βρισκόταν υπό απόλυση.
Οι μήνες πέρασαν, η Ρεάλ δεν αποφάσιζε να λύσει την συνεργασία και να πληρώσει την παχυλή αποζημίωση, με αποτέλεσμα πριν από έναν μήνα να γίνει η πρόταση στον Ντέιβιντ Μπλατ. Όταν αρνήθηκε και αυτός, ο Βασιλακόπουλος, φέρεται, να καθυστέρησε όσο μπορούσε την τελική απόφαση ελπίζοντας ότι θα έβρισκε τον ξένο τεχνικό που τόσο επιθυμούσε.
Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε και συμφώνησε μέσα σε λίγες ημέρες και μάλιστα όταν ανακοινώθηκε η πρόσληψή του, 60 λεπτά αργότερα ο Μεσίνα υπέβαλε την παραίτησή του από το πόστο του προπονητή. Δεν πρόλαβε...
Πέραν της όποιας διάθεσης για αστεϊσμό, είναι δεδομένο πως αν ο Μεσίνα αποφάσιζε να εγκαταλείψει την Ρεάλ, δύο εβδομάδες νωρίτερα, πιθανότατα θα καθόταν στο τραπέζι διαπραγματεύσεων με την ελληνική ομοσπονδία.
Έστω κι έτσι, η Ελλάδα βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο για τη δουλειά κι ας μην είναι τόσο μεγαλόσχημος όσο ο Μεσίνα. Άλλωστε είναι καλύτερο να παίρνεις το ...τρένο όταν βρίσκεται στην ανοδική του πορεία, παρά όταν έχει ξεκινήσει να ...κατηφορίζει.

Αμετακίνητος εμφανίζεται ο Βύντρα

Η περίπτωση του Λουκά Βύντρα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Από τη μία και οι δύο πλευρές θέλουν να ανανεώσουν την συνεργασία τους και από την άλλη, καμία δεν αλλάζει άποψη σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα.

Επί της ουσίας αρνητικός δεν είναι ούτε ο Βύντρα, ούτε ο Παναθηναϊκός, μόνο και οι δύο έχουν…δίκιο. Πως γίνεται θα μας πείτε; Απλά, ο Βύντρα περιμένει μία οικονομική (και καμία άλλη) αναγνώριση της προσφοράς του. Δεν επιθυμεί να πουλήσει λαϊκισμό, να κάνει παιχνίδι με τα ΜΜΕ, να δηλώσει πόσο «Παναθηναϊκάρα» είναι, τίποτα από όλα αυτά. Παρ’ ότι ως παίκτη δεν τον πιστεύουμε ιδιαίτερα, αυτά τον τιμούν και μπράβο του. Άλλοι θα τα έκαναν για πλάκα. Ζητεί 700 χιλιάδες χωρίς μπόνους και δεν πέφτει πιο κάτω. Και ακόμη πιο απλά, η ΠΑΕ πατάει πάνω στην οικονομική κρίση, πάνω στη δική της οικονομική στενότητα και στο γεγονός πως γενικά θα κάνει περικοπές συμβολαίων, άρα δεν μπορεί να δώσει πολύ μεγάλο συμβόλαιο σε κανέναν. Αν ο Βύντρα ρίξει τις απαιτήσεις του στις 600 χιλιάδες καθαρά (πάγια και τα μπόνους εξτρά, όχι μέσα στο συγκεκριμένο ποσό) τότε θα υπογράψουν σε ένα λεπτό.

Ο 30χρονος αμυντικός για την ώρα δεν το συζητάει καν και μέχρι να γίνει νέα προσέγγιση, κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει ποια θα είναι η κατάληξη. Μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή, αφού οι πράσινοι έχουν αγώνα. Λογικά νέα ραντεβού θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, χωρίς να έχει εξουσιοδότηση ο Γόντικας να ανεβάσει λίγο την προσφορά του.

Πλησιάζει στη Σπόρτινγκ ο Ράικαρντ

Θετικός στο να αναλάβει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, εμφανίζεται ο Φράνκ Ράικαρντ, μετά τη συνομιλία που είχε με τον υποψήφιο πρόεδρο των Πορτογάλων, Ντίας Φερέιρα.
Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα και της Γαλατασαράι, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος από την προοπτική των Ντίας Φερέιρα και Πάολο Φούτρε. Μίλησα μαζί τους και νομίζω πως είμαστε θιασώτες του ίδιου τρόπου σκέψης για τον τρόπο παίχνιδιου. Θέλουμε μια οργανωμένη ομάδα που να παίζει ελκυστικό, επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχουμε πολλά να κάνουμε και είναι νωρίς να μιλάμε για μεταγραφές. Το πρώτο που πρέπει να περιμένουμε είναι οι εκλογές για το νέο πρόεδρο της ομάδας».

Ο χορός του Σκολάρι!

Το τίμημα μιας υπόσχεσης πλήρωσε ο τεχνικός της Παλμέιρας Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος είχε δηλώσει ότι αν ο επιθετικός Αντριάνο πετύχαινε τρία γκολ στον αγώνα της «verdao» απέναντι στην Κομερσιάλ θα χόρευε με τον τρόπο που το κάνει ο παίκτης του!
Ο στράικερ της βραζιλιάνικης ομάδας αποκαλείται με το παρατσούκλι Μάικλ Τζάκσον, αφού όταν σημειώνει κάποιο τέρμα συνηθίζει να χορεύει με περίτεχνα χορευτικά, που παραπέμπουν στον μετρ του είδους αποθανέντος καλλιτέχνη.
Ο «Φελιπάο» υποσχέθηκε τον χορό σε περίπτωση που ο 23χρονος επιθετικός πετύχαινε χατ-τρικ και ο τελευταίος σημείωσε τέσσερα γκολ στον αγώνα για το Κύπελλο Βραζιλίας. Ο Σκολάρι τη σκαπούλαρε καταρχήν μετά την Πέμπτη μετά τον αγώνα με τη δικαιολογία ότι ο Αντριάνο σκόραρε τέσσερα τέρματα και όχι τρία… Η δικαιολογία αυτή όμως φυσικά δεν έπεισε κανέναν και στην προπόνηση της Παρασκευής και κράτησε τον λόγο του μη μπορώντας να ξεφύγει. Αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της Παλμέιρας να ξεσπάσουν σε γέλια και να αρχίζουν τα πειράγματα στον τεχνικό τους, βλέποντας τον τελευταίο να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες.

«Άμεση αποφυλάκιση των οπαδών μας»

Εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ διαδήλωσαν πριν από λίγη ώρα στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης απαιτώντας την άμεση αποφυλάκιση των δύο συνοπαδών τους οι οποίοι εδώ και καιρό βρίσκονται προφυλακισμένοι.
Από τνωρίς το απόγευμα οι οπαδοί του Δικεφάλου συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα και από εκεί ξεκίνησε πορεία που πέρασε από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Σε όλους τους δρόμους που πέρασαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ άφησαν φέιγ βολάν, που έλεγαν «Λευτεριά στους οπαδούς» από τη μία και «Άμεση αποφυλάκιση των οπαδών μας» από την άλλη, ενώ υπήρχε και ένα πανό μπροστά που έκανε τόνισε το «λευτεριά στα αδέρφια μας» .Επίσης οι οπαδοί του Δικεφάλου κατέθεσαν επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη.
Η συγκεκριμένη επιστολή αναφέρει:
«Κύριε Καστανίδη, υπουργέ της Δικαιοσύνης, ζούμε το τελευταίο εξάμηνο μια σειρά γεγονότων στα οποία βλέπουμε άνιση μεταχείριση προς τους δύο συνοπαδούς της ομάδας μας, ΠΑΟΚ, που παραμένουν προφυλακιστέοι παράνομα. Παρακάτω θα εξηγήσουμε τις δύο περιπτώσεις αυτές:
1. Ο συνοπαδός μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις φυλακές Διαβατών επί έξι μήνες και σε όλες τις αιτήσεις μας για αποφυλάκιση μέχρι τη δίκη, υπήρχε αδιαφορία από τις αρχές, με αποτέλεσμα κάθε αρμόδιος να τον στέλνει στον επόμενο, στον επόμενο και στον επόμενο, ώστε να φτάσει μέχρι τη δίκη προφυλακιστέος και να αποφασίσει τότε το δικαστήριο, με αποτέλεσμα να παραμένει στη φυλακή ένα με ενάμιση χρόνο.
Αυτό που σας γράφουμε μας το λένε οι εισαγγελείς, ότι δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη πάνω τους και ότι το Τμήμα Αθλητικής Βίας δεν θέλει να βγουν. Ο παραπάνω συνοπαδός μας κρατείται με κατηγορία ληστείας, που σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε ληστεία, απλά συμπλοκή. Έχουμε τις μαρτυρίες των ανθρώπων με τους οποίους συνεπλάκη σε υπεύθυνες δηλώσεις και αν θέλετε μπορούν να έρθουν αυτοπροσώπως να το πούνε.
Το ερώτημα, λοιπόν, κύριε υπουργέ είναι γιατί να μείνει προφυλακιστέος για κάτι που δεν έχει κάνει και του το χρεώνουν άδικα και σε αυτό το κομμάτι να πιέζει το Τμήμα Αθλητικής Βίας; Γιατί κύριε υπουργέ έτσι μας συμπεριφέρονται; Στις 8/3/2011 υπάρχει επανεξέταση της παραμονής του στις φυλακές. Παρακαλούμε τη δίκαιη απόφαση και το σωστό χειρισμό των αρχών και όχι πάλι να τον πετάξουν στο επόμενο αρμόδιο. Δεν μπορεί να καταστρέφουν οι αρχές τη ζωή κάποιου και την οικογένειά του.
2. Ο συνοπαδός μας αυτή τη στιγμή είναι κρατούμενος στην Καβάλα, σε αστυνομικό τμήμα και περιμένει διαθέσιμο κελί να πάει φυλακή. Ο συνοπαδός μας προφυλακίστηκε πριν τρεις εβδομάδες χωρίς να υπερασπιστεί τον εαυτό του, διότι ήταν φυγόδικος.
Του ήρθε το χαρτί να πάει στον ανακριτή για ένα κινητό, το οποίο αγοράστηκε από κάποιον άσχετο και ήταν κλεμμένο. Το χαρτί της κλήσης του για να πάει στον ανακριτή το πήγανε αστυνομικοί στο σπίτι της πρώην κοπέλας του και φυσικά δεν ήταν εκεί. Ύστερα το χαρτί της κλήσης του το κόλλησαν στο δημαρχείο, αντί να το πάνε στο πατρικό του, που έμενε εκεί.
Γιατί κύριε υπουργέ να γίνεται σε έναν άνθρωπο, που ουδέποτε κρύφτηκε, να μην μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του για κάτι ψεύτικο εις βάρος του και να μπαίνει φυλακή; Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό επειδή είναι ένας γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ, που κάνει κερκίδα και βρίσκεται μπροστά σε τριάντα χιλιάδες οπαδούς μας! Ουδέποτε κρύφτηκε. Θα μπορούσαν οι αρχές να τον βρίσκανε και να του παρέδιδαν την κλήση σε απολογία, αφού ξέρουν που βρίσκεται.
Κύριε υπουργέ, υπάρχει ένας κακός πόλεμος από τις αρχές εις βάρος μας με ψεύτικες μεθόδους, δήθεν για να καταπολεμήσουν τη βία στα γήπεδα. Εμείς σαν οπαδοί εδώ και χρόνια είμαστε κύριοι στο γήπεδο. Ζητάμε δίκαιη μεταχείριση και αποφυλάκιση των δύο συνοπαδών μας μέχρι τη δίκη. Το ξέρουμε ότι θα δικαιωθούμε και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.
Η προφυλάκιση των δύο είναι παράνομη και άδικη και παρακαλούμε να μεριμνήσετε, όχι να τους βγάλετε, απλά να γίνουν οι σωστές διαδικασίες και με ακριβές δίκαιο και θα δείτε ότι θα αποφυλακιστούν. Είναι αμαρτία να την πληρώνουν τα παιδιά για κάτι που δεν έχουν κάνει και να είναι στη φυλακή, απλά για να δείξουν έργο στο Τμήμα Αθλητικής Βίας.
Οικογένεια αθώων
Σ.Φ. ΠΑΟΚ»
Το νέο ραντεβού δόθηκε για το πρωί της ερχόμενης Τρίτης έξω από τα δικαστήρια όπου θα φανεί αν αποφυλακιστεί ένας από τους δύο.

Φέργκιουσον: «Φοβήθηκα για τα χειρότερα»

Την κατηγορηματική άρνηση του Αλεξ Φέργκιουσον βρήκαν οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για ανάρμοστη συμπεριφορά,  καθώς κατηγορείται για δυσμενή σχόλια εις βάρος του διαιτητή Μάρτιν Ατκινσον, μετά την ήττα  από την Τσέλσι.

«Σε τέτοια παιχνίδια θέλεις μία δίκαιη διαιτησία. Είχα φοβηθεί για τα χειρότερα» τόνισε ο «Φέργκι», ο οποίος αξίζει να σημειώσουμε είχε γίνει ξανά επικριτικός εναντίον του ίδιου διαιτητή πριν από περίπου 12 μήνες, όταν η Τσέλσι είχε νικήσει με αμφισβητούμενο γκολ του Τζον Τέρι.

Συστάσεις Μπιτσαξή σε «Θύρα 7»

Τους εκπροσώπους της «Θύρας 7» με επικεφαλής το μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, δέχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο γραφείο του ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής. Θέμα συζήτησης, τα φαινόμενα βίας και τα ντέρμπι «αιωνίων» που ακολουθούν σε μπάσκετ και βόλεϊ.

Είναι γνωστό πως οι δύο πλευρές δεν διατηρούν τις καλύτερες των σχέσεων, κυρίως λόγω των φετινών απαγορεύσεων στις οργανωμένες μετακινήσεις σε ορισμένα παιχνίδια του Ολυμπιακού και των επιθετικών ανακοινώσεων που έχει εκδώσει κατά καιρούς η «Θύρα 7» εναντίον του γ.γ.Α. Ωστόσο, το γεγονός ότι υπήρξε αυτή η συνάντηση (και θα ακολουθήσουν κι άλλες) είναι ένα θετικό βήμα προς την εκτόνωση της κατάστασης.

Αυτό που κυρίως μετέφερε ο Πάνος Μπιτσαξής στους εκπροσώπους της «Θύρας 7», είναι να επιδείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση στα προσεχή ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού σε μπάσκετ και βόλεϊ (ακολουθούν 11 τον αριθμό!), διότι όπως είπε, «η κατάσταση έχει φθάσει σε οριακό σημείο».

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού ήταν απολύτως συναινετικοί στις συστάσεις Μπιτσαξή και δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Όπως ειπώθηκε, μετά τη «Θύρα 7», σειρά στις συναντήσεις με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού θα πάρουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων εκτός Αθηνών.

«Οργανωμένο μέτωπο αντι-βίας»

Μετά το πέρας της συνάντησης με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, ο Πάνος Μπιτσαξής έκανε την εξής δήλωση:

«Η καταπολέμηση της βίας, εκτός από τα απαραίτητα κατασταλτικά, πειθαρχικά, αστυνομικά και λοιπά μέτρα, τα οποία έχουν ληφθεί και πρέπει να ληφθούν στο μέλλον, έχει πάντα ανάγκη ενός συνεχούς διαλόγου και πειθούς προς όλες τις πλευρές.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των ομάδων αισθάνονται, για πάρα πολλά χρόνια, ότι έχουν τεθεί εκτός του δημόσιου διαλόγου. Για το λόγο αυτό, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε συνεργασία με την ΔΕΑΒ, άνοιξε πρόσφατα τον δίαυλο επικοινωνίας με τους οργανωμένους οπαδούς όλων των ομάδων. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού με την ομοσπονδία των οργανωμένων οπαδών όλων των ομάδων.

Σήμερα έγινε συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή και του προέδρου της ΔΕΑΒ, Γιάννη Πανούση, με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Η ΔΕΑΒ έχει ήδη αναπτύξει δράση για την συμφιλίωση διαφόρων δίπολων οπαδικού φανατισμού, με πρόσφατη, τη συνάντηση στη Νίκαια τοπικών φορέων και οπαδών Ιωνικού και Προοδευτικής. Έχουν προγραμματιστεί πολλές τέτοιες συναντήσεις σε όλη τη χώρα.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους οργανωμένους οπαδούς όλων των ομάδων. Αντικείμενο των συναντήσεων αυτών είναι να γίνει συνείδηση με μέτρα πρακτικά και όχι θεωρίες, η ανάγκη να καταπολεμηθεί στη ρίζα του το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα που γεννά, μεταξύ των άλλων, ο τυφλός και άκριτος οπαδισμός, μερίδας των οργανωμένων οπαδών. Η ανάγκη να χτιστεί ένα οργανωμένο μέτωπο αντι-βίας μεταξύ των φιλάθλων οργανωμένων και μη.

Η συζήτηση που άνοιξε και εξελίσσεται θα ενισχύσει σε πρακτικό επίπεδο τον διαρκή διάλογο μεταξύ της Πολιτείας, των ΠΑΕ και των θεσμών του συντεταγμένου ποδοσφαίρου
».

Με το μυαλό στην Άρσεναλ

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σαραγόσα για την 27η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν και θέλει να "καθαρίσει" νωρίς τη νίκη.

Οι "μπλαουγκράνα" αναμένεται να "τελειώσουν" όσο το δυνατόν γρηγορότερα μπορούν το παιχνίδι του Σαββάτου στο "Καμπ Νου", προκειμένου να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας από τη Ρεάλ και να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του επαναληπτικού με την Άρσεναλ για το Champions League, όπου ζητούμενο είναι μόνο η νίκη.

Η Ρεάλ από την άλλη, έχει σε κάθε περίπτωση πιο δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σανταντέρ. Μετά το εντυπωσιακό 7-0 επί της Μάλαγα, οι "μερένχες" καλούνται να περάσουν νικηφόρα από το "Σαρδινέρο", αν θέλουν να ελπίζουν στον τίτλο.

Μεγάλα παιχνίδια στη "μάχη" της εξόδου στις ευρωπαϊκές δριογανώσεις διεξάγονται τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, με την Ατλέτικο να φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ στη Μαδρίτη και την Μπιλμπάο να υποδέχεται τη Σεβίλη στο "Σαν Μαμές", αναζητώντας την επιστροφή στις επιτυχίες.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβισιόν:

Σάββατο 5/3
Μαγιόρκα-Βαλένθια
Μπαρτσελόνα-Σαραγόσα
Ατλέτικο-Βιγιαρεάλ

Κυριακή 6/3
Χιχόν-Χετάφε
Έρκουλες-Αλμερία
Μάλαγα-Οσασούνα
Λεβάντε-Εσπανιόλ
Μπιλμπάο-Σεβίλη
Σανταντέρ-Ρεάλ

Δευτέρα 7/3
Λα Κορούνια-Σοσιεδάδ

Ευχαριστήριο της διοίκησης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ Ηρακλής προς τον Χρήστο Μπούρμπο αλλά και τον Γιώργο Γαλανό. Το θέμα του Χρήστου Μπούρμπο με την οικονομική εκκρεμότητα βρίσκεται σε καλό δρόμο μιας και ο παίκτης έδειξε καλή διάθεση με την οικονομική βοήθεια του Γιώργου Γαλανού.Η ανακοίνωση τονίζει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Χρήστο Μπούρμπο για τη στάση, που τηρεί, στο ζήτημα, το οποίο απασχολεί τις δύο πλευρές. Επίσης, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Γιώργο Γαλανό, για την άμεση ανταπόκριση και την οικονομική συνεισφορά του, στην προσπάθεια, η οποία καταβάλλεται από όλους τους Ηρακλειδείς».

Από πού φυσάει ο Βοργιάς;

Θύελλα έχει σηκώσει ο Βοργιάς, ο οποίος γνωρίζει καλά από ...τρικυμίες από τα χρόνια του στο Πολεμικό Ναυτικό. Από τότε, λένε, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, είχε υψηλές γνωριμίες!
Αυτές τις γνωριμίες - φιλίες άρχισαν να ...ξεσκονίζουν όσοι εμπλέκονται στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών, πολλοί εκ των οποίων υποστηρίζουν πως κάτι κρύβεται πίσω από τις αποκαλύψεις και τις "κραυγές" του παλιού διαιτητή.
Για αυτό το κάτι έχουν μάλιστα αρχίσει να ψάχνουν αρκετά πίσω, ακόμα και κατά την περίοδο που σφύριζε αγώνες της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, πριν 20 και βάλε χρόνια.
Τότε, ως "καραβανάς" στο Πολεμικό Ναυτικό, με το βαθμό του Σημαιοφόρου, υπηρετούσε στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλου και όσοι τον γνώριζαν, είχαν να λένε για τους δεσμούς του με τον Καπετάνιο του Παναθηναϊκού, Γιώργο Βαρδινογιάννη.
"Ερχόταν να κάνει υπηρεσία, κλεινόταν στο δωματιάκι και μίλαγε όλη μέρα στο τηλέφωνο. Πολλές φορές και με τον Καπετάνιο", λέει άνθρωπος που υπηρετούσε τότε στη βάση και είχε στενή επαφή μαζί του. Άλλωστε, εκείνες τις εποχές δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα ώστε οι μονιμάδες να μιλάνε με όποιον θέλουν χωρίς να τους παίρνουν χαμπάρι. Τότε υπήρχε τηλεφωνικό κέντρο, όλες οι κλήσεις περνούσαν από εκεί κι ένα βύσμα αρκούσε για να κάνει τη δουλειά.
Πάντως, ούτε και ο ίδιος ο πρώην ρέφερι έκρυψε ποτέ τις σχέσεις του με τον Όμιλο μέσα στο εργασιακό του περιβάλλον. Παίκτες ...έκρυβε πού και πού. Και τους "έφτιαχνε" κιόλας ως το "μέσον" τους μέσα στη μονάδα.
Τότε, ο Καπετάνιος είχε στείλει στον "Κανελλόπουλο" τον νεοσύλλεκτο Στράτο Αποστολάκη, για να τον έχει υπό την προστασία του ο Βοργιάς. Ο οποίος έβγαλε ...υπηρεσία φαντάρων, για να πηγαίνουν κρουασάν, μίλκο και τυρόπιτες στον Στράτο. Μάλιστα, για ξεκάρφωμα, έλεγε τότε πως "θέλω να προσέχετε όλους τους αθλητές της σειράς".
Ποιοι ήταν οι άλλοι; Δύο μπασκετμπολίστες με σημαντική καριέρα και κοινό σημείο την παρουσία τους για κάποια χρόνια στη μεγάλη ομάδα - τότε - του Περιστερίου...
Τώρα, η επανεμφάνιση Βοργιά ανοίγει πολλές συζητήσεις στο παρασκήνιο. Ξεχνιούνται οι παλιές φιλίες; Κι αν δεν ξεχνιούνται, έχουν τόση διάθεση ο Καπετάνιος και η υπόλοιπη οικογένεια, να ανοίξουν τέτοιο θέμα μέσω ενός παλιού φίλου;
Εκείνο που έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς, είναι ποια κανάλια παρουσιάζουν πιο δυνατά και συντηρούν το θέμα τις τελευταίες μέρες. Τυχαίο; Μεγάλα παιδιά είστε, ξέρετε να κρίνετε τι είναι τυχαίο και τι "δεν νομίζω"…Πηγη sportdog.gr

Αμπντούν-Θα ήμουν χαρούμενος να πήγαινα στον Ολυμπιακό. Γιατί όχι...;

Να... σμίξει με τον "αδερφό" του, Ράφικ Τζιμπούρ, στον Ολυμπιακό επιθυμεί ο μεγάλος σταρ της Καβάλας, Τζαμέλ Αμπντούν, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου σε γαλλική ιστοσελίδα.
Την ίδια ώρα που τα ΜΜΕ της Αλγερίας στέλνουν τον μέσο των Αργοναυτών στον Παναθηναϊκό, ο 25χρονος παίκτης με δηλώσεις το στο "footbal365.fr" επαναλαμβάνει την επιθυμία του να αγωνιστεί στους ερυθρολεύκους.
"Όπως έχω αναφέρει ξανά, ο Τζιμπούρ είναι αδελφός μου και θα ήταν χαρά για εμένα να παίξω μαζί του. Είναι πολύ καλός μου φίλος και θα ήμουν χαρούμενος να πήγαινα στον Ολυμπιακό. Γιατί όχι...;", είπε ο Αμπντούν αρχικά και πρόσθεσε:
"Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε έναν τέτοιο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Το ενδιαφέρον με τιμά αλλά νομίζω είναι πρόωρο να μιλάμε για αυτά τα πράγματα. Θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει".

Ο αλγερινός ποδοσφαιριστής στην πρώτη του σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του για λογαριασμό της Καβάλας και έχει ήδη κατακτήσει τρεις φορές το βραβείο του MVP της αγωνιστικής.

ΠΑΟΚ-Την... κοπάνησε ο Γκρέι, απών ο Ντόζιερ!

Τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ δεν έχουν τελειωμό! Δεν έφτανε η αποχή των παικτών ήρθε να προστεθεί και η αναπάντεχη αποχώρηση του Τζάστιν Γκρέι…
Μπορεί πριν από μερικές μέρες να δήλωνε ότι «στόχος μας είναι η 3η θέση» αλλά το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε άφαντος. Ο Αμερικανός γκαρντ έφυγε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, με προορισμό το Ορλάντο!
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις οφειλές της διοίκησης, αν και στους ξένους τα χρωστούμενα δεν ήταν τόσα, όσα στους Ελληνες. Επιπλέον επιθυμούσε μετρητά, ενώ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ του είχε δώσει επιταγές.
Ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα κινηθεί η ομάδα για την αντικατάστασή του, κάτι που θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι η αποχώρηση του Γκρέι δένει… χειροπόδαρα τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος βλέπει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον να αποχωρεί από το ρόστερ…

Απών από την προπόνηση ο Ντόζιερ

Τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ δεν σταματάνε στον Γκρέι, καθώς ο Ρόμπερτ Ντόζιερ απείχε από την σημερινή (4/3) προπόνηση του «δικεφάλου»!
Οσον αφορά τον Αμερικανό φόργουορντ, οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται ακόμη στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο και αυτό το περιστατικό είναι ενδεικτικό της πολύ άσχημης κατάστασης που βιώνει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ.

Ετσι, ο μοναδικός Αμερικανός που έδωσε το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής (4/3), ήταν ο Ρόουλ Μάρσαλ.

Αμφίβολος ο Ρονάλντο

Ούτε λεπτό δεν έχει λείψει από τα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί στην αναμέτρηση κόντρα στην Ράσινγκ Σανταντέρ. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Μάλαγα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μετά τις πρώτες εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει πρόβλημα στον αστράγαλο το οποίο θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικές μέρες. Με δηλώσεις του ο ίδιος τόνισε πως δύσκολα θα δώσει το "παρών" στον προσεχή αγώνα.
"Μετά το τρίτο γκολ που πέτυχα ένιωσα κάποια ενόχληση στο πόδι μου. Εκεί έγινε η ζημιά. Δύσκολα θα παίξω την επόμενη αγωνιστική. Σίγουρα δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά δεν χρειάζεται να διακινδυνεύσουμε κάτι", τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ένα παιχνίδι, 36(!) αποβολές

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν δηλωμένοι στο φύλλο του αγώνα της Κλαϊπόλε με την Βικτοριάνο Αρένας για την Δ’ κατηγορία της Αργεντινής αποβλήθηκαν!

Κι όμως, ναι! Και οι 36 παίκτες, βασικοί και μη, είδαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, λόγω των επεισοδίων που ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα, που βρήκε τους γηπεδούχους νικητές με 2-0.

Δείτε το βίντεο να διαπιστώσετε το «γιατί»

Ντέρμπι ιστορίας και φανέλας στο «Άνφιλντ»

Το πιο ιστορικό ματς της Αγγλίας ίσως και της Ευρώπης, διεξάγεται την Κυριακή το μεσημέρι στο Μερσεϊσάιντ για την 29η αγωνιστική ημέρα της Πρέμιερ Λιγκ. Λίβερπουλ και Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρονται στο «Άνφιλντ» σ’ ένα ντέρμπι από τα παλιά. Την εκπληκτική στον πρώτο γύρο, Σάντερλαντ, υποδέχεται η δεύτερη Άρσεναλ, ενώ η Τσέλσι πηγαίνει στην έδρα της Μπλάκπουλ με στόχο μόνο τη νίκη.

Στο μεγάλο λιμάνι της Αγγλίας πηγαίνει η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με στόχο να αφήσει πίσω της την ήττα από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Γιουνάιτεντ, θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή της Αγγλίας και παρατάσσεται χωρίς τους Φέρντιναντ, Χάργκριβς, Βαλένθια, Παρκ, Άντερσον, Έβανς. Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Κένι Νταλγκλίς, οι Κάρολ και Σέλβι. Να σημειώσουμε, πως οι δύο ομάδες αναμετρώνται για τρίτη φορά φέτος, με την ομάδα του Φέργιουσον να έχει δύο νίκες στους δύο αγώνες (3-1, 1-0).

Με τη νίκη να θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ, υποδέχεται η Άρσεναλ στο « Έμιρεϊτς» τη Σάντερλαντ το Σάββατο. Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα της Γιουνάιτεντ που παίζει στο Λίβερπουλ. Ο Αλσατός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Φαν Πέρσι, Κοσιενλί, Βερμάλεν, Φάμπρεγας, Φαμπιάνσκι και Γουόλκοτ.

Μόνο νίκη σκέφτονται στη Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να μείνουν σε απόσταση βολής από τις πρωτοπόρους και να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπατήματα των πρωτοπόρων. Από την άλλη η ουραγός Γουίγκαν δεν έχει περιθώρια για ήττες και σίγουρα θα τα δώσει όλα για βαθμό.

Με την εντυπωσιακή στον δεύτερο γύρο Γουλβς αγωνίζεται η Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική φετινή τους πορεία, και με το «διπλό» να «αναρριχηθούν» στο βαθμολογικό πίνακα. Αντίθετα, η Γούλβς προέρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και στοχεύει στην νίκη που θα της δώσει προβάδισμα αναφορικά με την παραμονή.

Στα άλλα ματς, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνάντηση της Νιούκαστλ με την Έβερτον στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και της Μπόλτον με την Άστον Βίλα καθώς πρόκειται για πολύ αμφίρροπες αναμετρήσεις. 
   
Αναλυτικά όλα τα ματς της 29ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5/3/2011

Μπέρμιγχαμ-Γουέστ Μπρόμγουιτς (14:45)
Άρσεναλ-Σάντερλαντ  (17:00)
Μπόλτον-Άστον Βίλα  (17:00)
Φούλαμ-Μπλάκμπερν  (17:00)
Νιούκλαστλ-Έβερτον  (17:00)
Γουέστ Χαμ-Στόουκ Σίτι  (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Γουίγκαν  (19:30)

Κυριακή 6/3/2011

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  (15:30)
Γουλβς-Τότεναμ  (18:00)

Δευτέρα 7/3/2011

Μπλάκπουλ-Τσέλσι  (22:00)

Γρανούζης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης, διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια που αφορούν την εμπλοκή του στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΠΑΕ Άρης
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του κ. Γιάννη Γρανούζη:
«Σε ένα κομβικό σημείο για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ όπου απαιτούμενο είναι η ηρεμία, η συσπείρωση και η αδιάσπαστη προσήλωση στην επίτευξη των στόχων, κάποιοι επενδύουν στη διάδοση ανυπόστατων φημών μέσω δημοσιευμάτων και ραδιοφωνικών εκπομπών, διαδίδοντας και τεχνηέντως αναπαράγοντας φημολογίες-ψευδολογίες περί ενδεχόμενης συμμετοχής μου στις επερχόμενες εκλογές ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Σε απάντηση δηλώνω κατηγορηματικά και προς πάσα κατεύθυνση τα εξης:
- Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετάσχω, πόσο μάλλον να ηγηθώ, σε ένα υποψήφιο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
- Η επιλογή μου από τα μέλη της ΓΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και η εκλογή μου από το ΔΣ του Φορέα στη θέση του προέδρου μεταφράζονται για εμένα σε συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ευθύνες, αλλά και υπεύθυνο ρόλο ο οποίος όμως εξαντλείται στα πλαίσια και στις υποχρεώσεις του Φορέα.
Η διασπορά και συντήρηση ανυπόστατης φημολογίας η οποία αφορά συμμετοχή τόσο δική μου όσο και λοιπών μελών του ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ, οπωσδήποτε πλέον στόχο έχει τη φθορά και απαξίωση του Φορέα, υπόνοιες μεροληψίας σε βάρος της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και των ενδεχόμενων μελλοντικών διοικητικών υποψηφιοτήτων ενόψει εκλογών αλλά και την καλλιέργεια κλίματος δυσπιστίας προς το ΔΣ της ΠΑΕ.
Το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει και θα τον διεκπεραιώσει στο έπακρο με την υφιστάμενη σύνθεσή του».

Χωρίς Πάμπλο Γκαρσία η προπόνηση

Στην Μαδρίτη ταξίδεψε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία, προκειμένου να ανανεώσει το διαβατήριό του και αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή ή την Δευτέρα. Ο Ουρουγουανός μέσος είναι τιμωρημένος στα δύο προσεχή παιχνίδια της ομάδας του, με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και με τον Εργοτέλη την προσεχή Τετάρτη στην Τούμπα, και, εκμεταλλευόμενος αυτή την ευκαιρία, ταξίδεψε στην Ισπανία για να λύσει την διαδικαστική αυτή εκκρεμότητα.
Το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο, με την επιλογή των 18 παικτών της αποστολής, μέσα στους οποίους φυσικά δεν θα είναι -εκτός από τον Γκαρσία- και οι αποβληθέντες την περασμένη Τετάρτη Ιβιτς και Λίνο, ενώ απών θα είναι και ο τραυματίας Βιεϊρίνια. Ο Μάκης Χάβος προσανατολίζεται να επαναφέρει στην άμυνα τον Βραζιλιάνο Ετο, αντί του συμπατριώτη του Λίνο, τον Ελ Ζαρ αντί του Κουτσιανικούλη, τον Φωτάκη αντί του Ιβιτς, ενώ γεννάται θέμα με το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γκαρσία, και το οποίο αναζητείται μεταξύ των Μπαλάφα και Αρίας. Οι αυριανές τελικές δοκιμές θα δείξουν.
Τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ορίστηκε να καταλάβει ο σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Μιχαηλίδης. Η θέση παρέμενε κενή από την παραίτηση του Ηλία Βιολίδη και ως τώρα.

Στην Ίντερ ο Καστένιος

Τον φέρελπι επιθετικό της Φέγιενορντ,  Λουκ Καστένιος, απέκτησε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ την Παρασκευή, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του ολλανδικού συλλόγου.

Ο 18χρονος, υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και θα ενσωματωθεί στους «νερατζούρι», στις αρχές του καλοκαιριού, στο τέλος της φετινής σεζόν. Το ύψος της μεταγραφής ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Καστένιος, δήλωσε στα ολλανδικά Μέσα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του :

«Η επίσκεψη μου στο Μιλάνο, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Παρατήρησα ότι όλοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Οι υπεύθυνοι της Ίντερ με καλωσόρισαν πολύ θερμά. Είμαι πολύ χαρούμενος που του χρόνου θα αγωνίζομαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου».

Ψήφισαν… αποχή

Σύμφωνοι με την αποχή που πρότεινε ο ΠΣΑΠ είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.
Ψήφισαν… αποχή
Ο σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών μέσω του προέδρου του, Στέλιου Γιαννακόπουλου απέστειλαν έγγραφο σε κάθε ομάδα, ώστε να υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές αν θα λάβουν μέρος στην αποχή ή όχι. Αυτό στάλθηκε και στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας και οι παίκτες των «βυσσινί» υπέγραψαν το σχετικό έγγραφο αποδεχόμενοι την αποχή που πρόκειται να γίνει πιθανότητα το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου.

Προσπάθησαν να μαχαιρώσουν τον Μουρίνιο!

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ζοζέ Μουρίνιο υπήρξε στο αεροδρόμιο της Κορούνια!
Προσπάθησαν να μαχαιρώσουν τον Μουρίνιο!
Όταν η αποστολή της Ρεάλ έφτασε στην Κορούνια για την αναμέτρηση με την Ντεπορντίβο την περασμένη Παρασκευή (25/02), στο αεροδρόμιο ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί φίλαθλοι των Μαδριλένων για ένα αυτόγραφο.

Ο Μουρίνιο, όπως συνηθίζει, σταμάτησε για να μοιράσει αυτόγραφα, ωστόσο τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη. Ανάμεσα στο κοινό υπήρχε κάποιος που ήθελε να τον σκοτώσει ή στην καλύτερη να τον τραυματίσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Cardena SER, τη στιγμή που ο Μουρίνιο έδινε αυτόγραφα, ένας από τους σωματοφύλακές του ένιωσε έναν πόνο, ο οποίος προήλθε από μαχαιριά!

Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» θεωρούν ότι το χτύπημα προοριζόταν για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ η ασφάλεια του αεροδρομίου διαθέτει εικόνες του ύποπτου άντρα και οι ισπανικές αρχές προσπαθούν να τον αναγνωρίσουν.

ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ερωτώ λοιπόν:Ο εισαγγελέας Αντωνακάκης ΔΕΝ έχει ξαναδεί επεισόδια σε γήπεδο?Εφέτος,δεν έχει δεί άλλα επεισόδια και αν ΝΑΙ πώς έπραξε και πώς αντέδρασε?Ο εισαγγελέας Αντωνακάκης έχει ακούσει τις δηλώσεις του Σισέ περί¨βαρβάρων¨?Έχει αναρωτηθεί αν ο Σισέ δυναμιτίζει το κλίμα και προκαλεί βία όταν αποκαλεί τον κόσμο μιας ομάδας¨βαρβάρους¨?
Ποιους?Τους Έλληνες?Τους αποκαλεί ο Σισέ βάρβαρους..?Ο Σισέ που έχει παρελάσει σε όλα τα αγγλικά ταμπλόιντ για επιθέσεις σε γυναίκες και παιδιά.Ελπίζω μόνο να έχει αθωωθεί από αυτές τις ιστορίες γιατί στην Ελλάδα κάπιοι Παναθηναικοί έχουν κάνει τα παιδία τους οπαδούς προσωπικούς του Σισέ και θα είναι κρίμα αυτά τα παιδιά να έχουν είδωλο κάποιον τέτοιον άνθρωπο…Άσχετα όμως από αυτό.Ρωτάω.Ο εισαγγελέας Αντωνακάκης θεωρεί ότι προκαλεί τη βία ο Σισέ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ και αποκαλόντας ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ και ΑΓΡΙΟΥΣ τους φίλους του Ολυμπιακού?       Σάκης Ρεκουντίνης

Καμία συνεννόηση στην ΕΠΟ!

Απίστευτα πράγματα είπε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου ο οποίος ουσιαστικά ανέφερε πως ο Σοφοκλής Πιλάβιος κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να ενημερώνει κανέναν!
Καμία συνεννόηση στην ΕΠΟ!
Ο κ. Χατζηαποστόλου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM100», ανέφερε: «O κ.Πιλάβιος δεν με ενημερώνει ούτε για τα ταξίδια του στο εξωτερικό. Θα με ενημέρωνε για την παραίτηση Τεροβίτσα ή για τις καταγγελίες Βοργιά; Από σας μαθαίνω ότι ο αρχιδιαιτητής παραιτήθηκε και στη συνέχεια άλλαξε γνώμη. Θα προτιμούσα να κάνουμε δεκτή την παραίτησή του.

Αναλαμβάνω εκστρατεία ενημέρωσης των ποδοσφαιρικών παραγόντων γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ΕΠΟ. Ο κ.Πιλάβιος άλλα μου λέει και άλλα κάνει».

«Η φωνή του Πιλάβιου στην κασέτα…»

Ο παλιός διαιτητής Βοργιάς, με δηλώσεις του αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στην αναμέτρηση Μακάμπι - Ολυμπιακός, τονίζοντας πως στην περιβόητη κασέτα, υπάρχει η φωνή του Πιλάβιου.

«Η φωνή του Πιλάβιου στην κασέτα…»
Όλα είχαν ξεκινήσει όταν σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρώην διαιτητής είχε πει ότι ο «αποκεφαλισμός» του Δαλούκα έχει σχέση με το παιχνίδι Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός.

Σήμερα ο Σωτήρης Βοργιάς μιλώντας στον FM100 είπε ότι στην περίφημη κασέτα, που αφορά την υπόθεση Δαλούκα και την οποία επικαλείται ο Αλέξης Κούγιας, «ακούγεται η φωνή του Σοφοκλή Πιλάβιου».

Σ΄ αυτή την κασέτα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κούγιας προ ημερών στην ΕΡΑ Σπορ «ακούγονται φοβερά πράγματα κι έχει σχέση με το παιχνίδι Μακάμπι – Ολυμπιακού».

Δύο δυσάρεστες εκπλήξεις περίμεναν τον Γιώργο Παράσχο

Δύο δυσάρεστες εκπλήξεις περίμεναν λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (04/03) τον Γιώργο Παράσχο, ενόψει του σαββατιάτικου (05/03) ντέρμπι με τον Άρη.Αρχικά ο Πάμπλο Λίμα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και χωρίς δεύτερη σκέψη ο Έλληνας τεχνικός τον άφησε εκτός αποστολής. Πιο συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός αμυντικός αντέδρασε άσχημα στις παρατηρήσεις που του έκανε σε μία συγκεκριμένη φάση ο προπονητής του, για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Βουτσιά (προηγουμένως ο Έλληνας επιθετικός είχε σπρώξει τον Λίμα με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο τελευταίος).
Η απόφαση αυτή, όπως ήταν φυσικό, κάθε άλλο παρά δικαίωσε τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής ενόψει ντέρμπι, έναν παίκτη που όχι μόνο αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες στα τελευταία ματς, αλλά είναι και από τους λίγους καθαρόαιμους αμυντικούς που έχουν απομείνει για το ματς με τον Άρη (υπενθυμίζεται πως εκτός μάχης είναι και οι τραυματίες Κατσαμπής, Κατσικάς, καθώς και ο τιμωρημένος Αραμπατζής). Τη θέση του Λίμα (ο οποίος αποχώρησε στα αποδυτήρια χωρίς να ολοκληρώσει την προπόνηση) στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Πέτρος Κανακούδης.
Παρόλα αυτά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν σταμάτησαν εκεί για τον Γιώργο Παράσχο, αφού ανησυχία προέκυψε και για τον Καρίμ Σολτάνι. Ο Γαλλοαλγερινός άσος αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον μηρό του δεξιού ποδιού και η συμμετοχή του στην τελική 18άδα, θα κριθεί την τελευταία στιγμή, πριν από τον αγώνα.
Την 20μελή αποστολή του Ηρακλή για το ντέρμπι με τον Άρη αποτελούν οι: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Ντάνι, Επαλέ, Γκαρσία, Χοσέμι, Γιάκομπ, Καϊτά, Σολτάνι, Μάρα, Μαχόπ, Ρόμπλες, Σζοτ, Ζερκά, Βουτσιάς, Κανακούδης, Κυριαζής, Παπαστεριανός, Στάμου.

ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ

Φαίνεται να έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό του ο Ροναλντίνιο στη Βραζιλία.Από τότε που επέστρεψε στην πατρίδα του ο 30χρονος σούπερ σταρ,η καριέρα του έχει πάρει πάλι τα πάνω της,ενώ και οι διαφημιστικές συνεργασίες αυξάνονται.Ο <<Ρόνι>>λοιπόν συμφώνησε με τη γνωστή εταιρία ρούχων Ed Hardy για μία νέα σειρά ρούχων.Η νέα κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη στη Λατινική Αμερική,στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ.

Σάκης Ρεκουντίνης

Σε «μπελάδες» ο Μήτρογλου

Για την κίνηση να κατεβάσει το σορτσάκι του μετά το γκολ που πέτυχε εναντίον του Παναθηναϊκού, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο Κώστας Μήτρογλου. Ο πταισματοδίκης Καλλιθέας κάλεσε τον Κώστα Μήτρογλου για να λογοδοτήσει για το αδίκημα της παράβασης του αθλητικού νόμου που σχετίζεται με προσβολή αθλήματος.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μήτρογλου είχε καταθέσει στον εισαγγελέα που είναι αρμόδιος για αθλητικά θέματα, κ. Σιμιτζόγλου χωρίς μέχρι τώρα να έχει δεχθεί κάποια ποινή.

ΜΙΛΑΝ ¨ΡΟΣΟΝΕΡΟ Ο ΜΕΞΕΣ¨

Πρώτο θέμα παίζει στις Ιταλικές εφημερίδες από χτές το γεγονός ότι ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα,Φιλίπ Μεξές,από το καλοκαίρι θα ανήκει στο δυναμικό της Μίλαν .
Η κάκιστη πορεία των ¨τζιαλορόσι¨το τελευταίο διάστημα ,οδήγησε τον 29χρονο Γάλλο στο να συμφωνήσει με το ¨ροσονέρι¨για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 4εκατ. ευρώ.Αν και η μεταγραφή θεωρείται σίγουρη,η επίσιμη ανακοίνωση αναμένεται να βγεί τον Ιούνιο.                                      Σάκης Ρεκουντίνης

«Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι “πόλεμος”»

«Πόλεμο» για την παραμονή χαρακτήρισε ο Δημήτρης Σιόβας την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για την 25η αγωνιστική της Σουπερλίγκας. Ο αμυντικός του Πανιωνίου, με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, επισήμανε πως το κλειδί του αγώνα είναι να μπουν οι Νεοσμυρνιώτες με πάθος στον αγωνιστικό χώρο αλλά και να δείξουν υπομονή και συγκέντρωση κατά την διάρκειας του ματς.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Novasports:

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, το οποίο μπορώ να πω ότι όλοι το βλέπουμε σαν "πόλεμο". Πάμε να τα δώσουμε όλα. Είναι ένας τελικός για εμάς. Δεν υπάρχει περίπτωση να εφησυχάσουμε επειδή στα παιχνίδια με τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες τα πήγαμε καλά. Δεν πρόκειται να πάμε στον Ατρόμητο με ψυχολογία ότι είναι πιο μικρή ομάδα. Θα πάμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα είναι ότι καλύτερο για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης: «Πρέπει από την αρχή να μπούμε παθιασμένοι όλοι. Να παίξουμε αμυντικά, όπως κάνουμε σωστά στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Το γκολ πιστεύω θα έρθει. Είτε στο τέλος του αγώνα, είτε στην αρχή, πιστεύω θα έρθει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά θα τα καταφέρουμε. Αυτό είναι το... κλειδί του αγώνα».

Για ενδεχόμενο εκδίκησης για την ήττα στον πρώτο αγώνα: «Καμία σχέση δεν έχει αυτός ο αγώνας με αυτόν του πρώτου γύρου. Τότε προερχόμασταν από την συντριβή με 5-0 από τον Ολυμπιακό. Δεν συγκρίνεται η ομάδα που είχαμε τότε, μ' αυτή που έχουμε τώρα. Τώρα είναι διαφορετική η κατάσταση. Έχουμε ενισχυθεί επιθετικά, έχουμε γίνει πιο συμπαγείς αμυντικά. Πιστεύω πως μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα είμαστε καλά τοποθετημένοι, έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το ποιόν θεωρεί τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Ατρόμητου: «Δεν θεωρώ κάποιον συγκεκριμένο παίκτη επικίνδυνο. Θα έλεγα πως ο Ατρόμητος διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Όλοι οι παίκτες παίζουν για το καλό της ομάδας. Είναι μια ομάδα συνόλου, δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάποιος που ξεχωρίζει στην ομάδα του Ατρόμητου».

Για τον Τάκη Λεμονή: «Σίγουρα μας άλλαξε κατά πολύ την ψυχολογία. Μας βελτίωσε πάρα πολύ σε θέματα τακτικής. Σαν γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ξέρει τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου μας και που πρέπει να τον "χτυπάμε" για να παίρνουμε τη νίκη. Αυτοί είναι παράγοντες που έχουν βελτιώσει τον Πανιώνιο τον τελευταίο καιρό».

Για το μέλλον του: «Σίγουρα ο Ιωνικός με βοήθησε πολύ, γιατί ήμουν σχεδόν έναν χρόνο εκτός αγώνων. Εκεί πήρα παιχνίδια και επέστρεψα στον Πανιώνιο. Πέρυσι είχα κάποιες συμμετοχές, όμως φέτος κάνω μια γεμάτη σεζόν. Το όνειρό μου αυτή τη στιγμή είναι να σωθεί ο Πανιώνιος. Στη συνέχεια θα δείξει... Ανάλογα με το τι θέλει να κάνει και ο Πανιώνιος με μένα. Εκεί θα βαδίσω και εγώ».

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα: «Είναι ένα όνειρό που έχει κάθε παίκτης. Όλοι θέλουν να αγωνιστούν για την Εθνική ομάδα. Εγώ είχα πολλές παραστάσεις από τις μικρές Εθνικές. Γνώριζα ότι το κλίμα είναι διαφορετικό, είναι πιο ωραίο να μαζεύεσαι μαζί με παίκτες άλλων ομάδων και να δίνεις παιχνίδια με άλλες χώρες. Τα έχω ζήσει αυτά με τις μικρές Εθνικές ομάδες, όπου βρισκόμουν για τέσσερα χρόνια. Τώρα ήρθε η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών και νομίζω πως είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα. Στόχος μου είναι η καθιέρωση. Θέλω να κάνω καλά παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν. Μετά είναι αποκλειστικά στο χέρι του κυρίου Σάντος. Όποτε με χρειάζεται θα είμαι στη διάθεσή του».

Για το αν έχει άγχος όταν βρίσκεται ο Σάντος στο γήπεδο και τον παρακολουθεί: «Προσωπικά δεν με γεμίζει άγχος. Στόχος μου είναι να παίζω σε όλα τα παιχνίδια καλά και να βοηθάω την ομάδα μου. Το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στον Πανιώνιο. Μακάρι να κάνω καλά παιχνίδια και να βλέπει ο κύριος Σάντος την προσπάθειά μου και την εξέλιξή μου ώστε να με καλεί και στη συνέχεια στην Εθνική».

Για την προσφορά του Μήτρογλου: «Η αλήθεια είναι πως μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Μήτρογλου. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός. Ένας σέντερ φορ περιοχής που χρειαζόμασταν εμείς, έτσι ώστε να πετυχαίνουμε πιο εύκολα το γκολ. Μια θέση όπου πονούσαμε πιο πολύ από όλες τις άλλες. Είναι σημαντική η παρουσία του και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για τον ελεύθερο χρόνο του και το playstation με τον Μήτρογλου: «Τις περισσότερες φορές θα βρεθώ για καφέ με φίλους και συμπαίκτες μου. Κάποιες άλλες θα πάμε για ψώνια ή θα παίξουμε playstation. Με τον Μήτρογλου, όχι μόνο τώρα που είμαστε συμπαίκτες, αλλά και πιο παλιά βρισκόμασταν και παίζαμε playstation. Σίγουρα τον κέρδιζα συνέχεια... Αν και επιθετικός δεν έβαζε γκολ. Είχε πρόβλημα, έπαιζα καλή άμυνα και δεν τα κατάφερνε».

«Να κάνουμε το καθήκον μας και να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά»

Αυτό είναι το σύνθημα που δίνει ο Μπρούνο Τσιρίλο στους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ ενόψει της δύσκολης συνέχειας τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα. Ο Ιταλός αμυντικός, με δηλώσεις του στην Nova, επισήμανε πως είναι στο χέρι τους να αντιστρέψουν την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ στο συνδρομητικό κανάλι:

Για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ:
«Εμείς σίγουρα τον τελευταίο μήνα δεν τα έχουμε πάει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό κάθε ομάδα να έχει μια αρνητική περίοδο. Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να αντιστρέψουμε την κατάσταση υπέρ μας. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία παίξαμε με εννιά παίκτες. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας για να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά.»

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League: «Πιστεύω ότι στο Europa League μπορούσαμε να πάμε πιο ψηλά. Εμείς παίξαμε πολύ καλά, αλλά απέναντί μας βρέθηκε μια μεγάλη ομάδα. Κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε κι αυτά τα στοιχεία τα εκτίμησαν και οι οπαδοί μας. Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα όπως η Βιγιαρεάλ και η ΤΣΣΚΑ, αλλά πιστεύω ότι αξίζαμε να περάσουμε εμείς αντί γι' αυτούς, επειδή συνολικά είχαμε καλύτερη απόδοση στα δύο παιχνίδια.»

Για τις αλλαγές προπονητών: «Σίγουρα στην αρχή είχαμε πάρα πολλά προβλήματα, αφού έπρεπε να δουλέψουμε με δύο διαφορετικούς προπονητές, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο. Τώρα είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε άλλους δύο μήνες για να τα πάμε ακόμα καλύτερα.»

Για την περίοδο αγώνων που ακολουθεί: «Είναι μια δύσκολη περίοδος όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά γενικά για όλες τις ομάδες για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ήττα από την Καβάλα μας "πόνεσε", αλλά επαναλαμβάνω ότι αντιδράσαμε σωστά στον αγώνα κυπέλλου, στον οποίο είχαμε δύο αποβολές, αλλά θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να πάρουμε την πρόκριση και φυσικά να κάνουμε και πάλι τον ΠΑΟΚ μεγάλο.»

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Είναι ένας αγώνας γνώριμος πλέον για εμάς, αφού έρχεται σε συνέχεια του παιχνιδιού της Τετάρτης, οπωσδήποτε όμως έχει πολλές διαφορές από την αναμέτρηση του κυπέλλου. Η ΑΕΚ δε θα παίξει όπως έπαιξε στο κύπελλο. Θα είναι καλύτερη και θα έχει ως στόχο της νίκη, αλλά κι εμείς δε θα πάμε στην Αθήνα με σκοπό να αμυνθούμε, αλλά θα πάμε για να νικήσουμε.»

Ιμπραϊμοβιτς: «Σταματώ σε τρία χρόνια»

Την πρόθεση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 33 ετών, δηλαδή, σε περίπου τρία χρόνια έκανε γνωστή ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς μιλώντας στην “Gazzetta dello Sport”.

Ο Σουηδός επιθετικός γίνεται τριάντα ετών τον ερχόμενο Οκτώβριο, και –όπως δήλωσε- η αγωνιστική σεζόν 2014-15 θα είναι η τελευταία του σεζόν στους αγωνιστικούς χώρους.

«Μετά τα 33 μου χρόνια, νομίζω πώς να σταματήσω να αγωνίζομαι. Δεν θέλω να ‘’φτύνω αίμα’’ κάθε μέρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σουηδός επιθετικός.

Έτοιμοι Μπέιλ και Φαν ντερ Φάαρτ

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστούν στον επαναληπτικό αγώνα με την Μίλαν την Τετάρτη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Γκάρεθ Μπέιλ και Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, σύμφωνα με τον προπονητή της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ.

Ο Ουαλός επιθετικός έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι με την Νιούκαστλ στις 22 Ιανουαρίου, εξαιτίας ενός τραυματισμού στην μέση, ενώ ο διεθνής Ολλανδός επιθετικός μέσος είχε αποσυρθεί στο ημίχρονο του πρώτου παιχνιδιού με τους «ροσονέρι» με τραυματισμό στο γαστροκνήμιο.

 «Αισθάνεται καλά, πρέπει να πιέσει τον εαυτό του τώρα. Νιώθω καλά και φυσικά είμαστε πολύ ευτυχισμένος που θα τον έχουμε πάλι κοντά μας», δήλωσε ο προπονητής των «σπιρουνιών» για τον Μπέιλ, ενώ για τον Φαν ντερ Φάαρτ τόνισε: «Δεν νομίζω να αγωνιστεί την Κυριακή (σ.σ. εναντίον της Γουλβς), άλλα θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Μίλαν».

Αλέγκρι: «Δεν υποτιμούμε την Γιουβέντους»

«Κλειδί» για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή της Serie A χαρακτήρισε το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μίλαν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής των «ροσονέρι», που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παραδέχτηκε ότι μία ενδεχόμενη νίκη της ομάδας του επί των «μπιανκονέρι» θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην στέψη.

«Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Γιουβέντους», δήλωσε ο Αλέγκρι στους δημοσιογράφους, επισημαίνοντας ότι το αγωνιστικό ντεφορμάρισμα της «Μεγάλης Κυρίας» δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του.

«Κέρδισαν την Ίντερ, έμειναν με δέκα παίκτες κόντρα στην Λέτσε. Με την Μπολόνια στάθηκαν άτυχοι. Δεν θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει παραιτηθεί», τόνισε ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε: «Θα ήμασταν τρελοί να παίξουμε με μικρότερη ένταση αύριο. Η Γιουβέντους έπαιξε καλά στο μεταξύ μας παιχνίδι κι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Τα πήγαμε καλά σε εκείνο το παιχνίδι, απλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Στα θετικά για τον Αλέγκρι συγκαταλέγεται η επιστροφή του Αλεχάντρε Πάτο σε αγωνιστική δράση, ο οποίος δείχνει να βρίσκει σταδιακά τον παλιό και καλό του εαυτό.
«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγωνιστεί από την αρχή ο Πάτο», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Αλέγκρι, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους της φετινής σεζόν.

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Το αυριανό παιχνίδι αποτελεί «κλειδί» στη μάχη που δίνουμε για την κατάκτηση του σκουντέτο και για τους αντιπάλους μας μία ευκαιρία να πλησιάσουν την έξοδό τους στην Ευρώπη», κατέληξε ο τεχνικός της Μίλαν.

«Αν δεν πήγε στα σκουπίδια, θα το βλέπουν και θα γελάνε»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ολυμπιακός σχετικά με το dvd με τις επίμαχες φάσεις που έστειλε ο Παναθηναϊκός στην ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» τόνιζαν ότι με αυτή την κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού «θα ευθυμήσουν» όλοι όσοι είχαν επικεντρώσει την προσοχή τους αποκλειστικά στο ντέρμπι και ήταν πιεσμένοι από τα παρεπόμενα του. 

«Τις τελευταίες 15 ημέρες ήμασταν πιεσμένοι με τα παρεπόμενα του ντέρμπι. Ευτυχώς που έκανε αυτή την κίνηση ο Παναθηναϊκός και θα ευθυμήσαμε λίγο. Αν οι άνθρωποι της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ δεν έχουν πετάξει το dvd σε κάποιο καλάθι των αχρήστων, τότε είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν μαζευτεί να το βλέπουν όλοι μαζί και να γελούν», σχολίαζαν χαρακτηριστικά κύκλοι του Ολυμπιακού.

«Έδωσε» τη γυναίκα του Τουρέ ο Βενγκέρ!

Φως στην υπόθεση του Αφρικανού αμυντικού, Κόλο Τουρέ ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ έδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Κανείς δεν περίμενε ότι ο προπονητής της Άρσεναλ θα ήταν αυτός ο οποίος θα προσπαθούσε να διαφωτίσει τους δημοσιογράφους, οι οποίοι από χτες το βράδυ που βγήκε στη δημοσιότητα η σχετική είδηση, ψάχνουν να βρουν το που, το πώς, το πότε και το… γιατί!

Κι αν οι ρεπόρτερ της Μάντσεστερ Σίτι στάθηκαν άτυχοι, οι συνάδελφοί τους που ασχολούνται με την Άρσεναλ βρήκαν άκρως ενδιαφέρουσα την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος υποστήριξε ότι για όλα φταίει η σύζυγος του Τουρέ!

«Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τη γυναίκα σου! Ήθελε να ελέγξει το βάρος του γιατί είχε κάποια προβλήματα κι έτσι πήρε χάπια διαίτης από τη σύζυγό του. Ήταν λάθος, αφού έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικός», δήλωσε ο Βενγκέρ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Ιβοριανό άσο, καθώς ήταν αυτός που τον είχε φέρει σε ηλικία 21 ετών στους «κανονιέρηδες», όπου έμεινε επτά χρόνια.

«Δεν πιστεύω ότι ήθελε να κάνει κάτι παράνομο. Τον ξέρω χρόνια, είναι ένα παιδί πολύ ήσυχο, μένει πάντα σπίτι, οικογενειάρχης. Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πήρε αναβολικά για να βελτιώσει την απόδοσή του. Απλώς πιστεύω ότι έκανε λάθος, αφού ξέχασε να ρωτήσει: 'Επιτρέπεται να πάρω αυτό το χάπι;'», κατέληξε ο Βενγκέρ.

Δύσκολο του Ουίλιαμς, κοιτάει Μπόουμαν ο Άρης

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς είχε ορισμένες επιλογές Αμερικανών και προσπαθεί να κλείσει άμεσα έναν παίκτη ο οποίος να μπορεί να έρθει στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά κοίταξε την περίπτωση του Μάρκους Ουίλιαμς (25,2.01) ο οποίος αγωνίζεται στην Κίνακαι, συγκεκριμένα στην Ζεγιάνγκ, ο οποίος όμως προσπαθεί να μπει στα πλέι οφ και δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει. Εκεί ο Αμερικανός έχει 30.1 πόντους μέσο όσο.

Η περίπτωση που πιθανότατα θα προχωρήσει είναι αυτή του  Μπράντον Μπόουμαν (26, 2.03) ο οποίος πριν μερικές  ημέρες ήταν από τους κορυφαίους της ΛεΜαν στην νίκη επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο. Ο «Πίξι» περιμένει να δει αν τελικά θα λύσει την συνεργασία του με την γαλλική ομάδα ώστε να προχωρήσει σε συμφωνία.

Ελεύθερος ένας οπαδός του ΠΑΟΚ

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ένας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη φυλακή. Πρόκειται για έναν ανήλικο, που κρατούνταν στις φυλακές των Νέων Διαβατών, αφού οι κατηγορίες που του είχαν προσάψει δεν είχαν κάποια ισχύ.
Για σήμερα το απόγευμα (18.30) εν τω μεταξύ είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα προκειμένου να φωνάξουν και να συμπαρασταθούν στους συνοπαδούς τους που συνεχίζονται να βρίσκονται στη φυλακή. Παρουσία στη συγκέντρωση θα έχει και η ΠΑΕ, αφού στην Καμάρα αναμένεται να βρεθεί ο Σπύρος Μηλιωρίδης.

Αγωνία για Σολτάνι

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Καρίμ Σολτάνι προέκυψε στην τελευταία προπόνηση του Ηρακλή ενόψει της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Γάλλος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο μυ του δεξιού ποδιού, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του.

Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε 19 παίκτες στην αποστολή του Γηραιού, οι οποίοι είναι οι εξής: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Ντάνι, Επαλέ, Γκαρσία, Χοσέμι, Γιάκομπ, Καϊτά, Σολτάνι, Μάρα, Μαχόπ, Ρόμπλες, Σζοτ, Ζερκά, Βουτσιάς, Κανακούδης, Κυριαζής, Παπαστεριανός, Στάμου.

Σύσκεψη για Παναθηναϊκό

Η σύσκεψη των μέτρων τάξης και ασφαλείας της αναμέτρησης της μεθεπόμενης αγωνιστικής, μεταξύ ΗΡΑΚΛΗ και Παναθηναϊκού, στο Καυτανζόγλειο (Σάββατο 12/03, 19:30), θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 08/03, στις 12:30, στην έδρα διεξαγωγής της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Με δύο απουσίες ο Άρης

Με τους Φατί και Οριόλ να μη συμμετέχουν στην προπόνηση της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα της 25ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Στους Σηφάκη και Τσέζαρεκ μπορεί να υπολογίζει ο τεχνικός των «κίτρινων», οι οποίοι έχουν επιστρέψει από την Πέμπτη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Οριόλ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ και ο τιμωρημένος Φατί δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον Μιχαλήτσο.

Η αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον «Γηραίο», αποτελείται από τους εξής 18: Σηφάκης, Χουάνμα, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο , Λαζαρίδης, Τόχα, Μενδρινός, Πρίττας, Μπομπαντίγια, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Κόκε, Μίσελ, Καστίγιο, Ντανίλο, Κασναφέρης, ενώ στον αντίποδα βρίσκονται οι Οριόλ, Τσεζνάουσκις, Αραβίδης, Αγτζίδης, ο άρρωστος Βελλίδης, ο τιμωρημένος Φατί, και οι Κουλουχέρης, Οικονομόπουλος, Κατίδης, Πορτίγια, Μπουγαίδης και Αγγελούδης.

Ανακοίνωση στήριξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση συμπαράστασης "σε όποιον φίλαθλο αντιμετωπίζεται άνισα και άδικα" εξέδωσε η διοίκηση του "Δικεφάλου", αναφορικά με το σημερινο συλλαλητήριο των οργανωμένων στην Καμάρα, για τους φυλακισμένους συνοπαδούς τους

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δηλώνει την συμπαράστασή της σε όποιον φίλαθλο αντιμετωπίζεται άνισα και άδικα.
Η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι μια πρωτοβουλία που δείχνει πραγματικά τι σημαίνει αλληλεγγύη και συσπείρωση ανάμεσα στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ"

 

Φοιρός: «Πραγματικό ντέρμπι»

Ο παλαίμαχος άσος αλλά και προπονητής τόσο του Άρη, όσο και του Ηρακλή, Γιώργος Φοιρός, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis (95,5) στην εκπομπή “Revolution” και εξέφρασε την άποψη του για το αυριανό ντέρμπι, αλλά και γενικότερα για τους προπονητές στα ελληνικά γήπεδα:
«Ο Άρης σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση. Δείχνει βελτιωμένος, ζωηρός, μπορεί να έχει βέβαια πρόβλημα στο σκοράρισμα αλλά η γενικότερη εικόνα του είναι θετική.
Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής, μπορεί να ξεκίνησε την χρονιά με πολλά προβλήματα, ωστόσο κατάφερε να μαζέψει αρκετούς βαθμούς, ειδικά μακριά από την έδρα του όπου αρέσκεται στις ισοπαλίες.
Συμπερασματικά πρόκειται για ένα πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες, όπως το δείχνει άλλωστε και η βαθμολογία. Ο Άρης λόγω έδρας και ποιότητας έχει τον πρώτο λόγο, ενώ ο Ηρακλής που θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα – επίθεση, έχει τους παίκτες για κάτι καλό. Αναμένεται ένα δυνατό ματς, όπου εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος».
Σε ανάλογη ερώτηση για την πιθανή συμμετοχή του Μπομπαντίγια και του Κόκε στην επίθεση του Άρη τόνισε: «Δεν τους έχουμε δει μαζί και δεν μπορούμε να κρίνουμε. Λογικά ο Μπομπαντίγια θα είναι πιο προωθημένος με τον Κόκε να έχει έναν οργανωτικό αλλά και ανασταλτικό ρόλο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά σε αυτή τη θέση και τα πήγε καλά. Μένει να τον δούμε και αύριο».
Για την μετά… Κούπερ εποχή αλλά και γενικότερα για τους προπονητές τόνισε: «Κατά την άποψη μου δεν φάνηκε πολύ η απουσία του. Δεν είχε την αναμενόμενη προσφορά που όλοι περιμέναμε. Εκτιμώ ότι οι Έλληνες προπονητές δεν έχουν μεγάλες διαφορές με τους ξένους σήμερα. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν βελτιωθεί αισθητά, είναι διαβασμένοι και μπορούν να ανταπεξέλθουν. Απλά η διαφορά είναι η στάση που κρατάει ο κόσμος απέναντι τους.
Στους ξένους δείχνουν μεγαλύτερη επιείκεια και υπομονή (βλ. ΑΕΚ που δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά ο Χιμένεθ έχει την στήριξη), ενώ στους Έλληνες με το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα, αυτοί είναι που την πληρώνουν. Ο κόσμος λέει πως αν αφήσεις έναν ξένο προπονητή 4-5 χρόνια στην ομάδα όλα θα πάνε καλά. Μα έτσι και αλλιώς, αν αφήσεις έναν Έλληνα προπονητή τόσα χρόνια, (τον στηρίζεις), σίγουρα θα πάνε τα πράγματα καλά…»

Στοιχημα απο τον Bet Steloumpas

Καλησπερα αδερφια...
Χθες περασε το ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ που μας εδωσε 220,50€ ενω τη δυαδα μας τη χαλασε η Μπετις που ηρθε ιποσοπαλια. ΧΑΛΑΡΑ σημερα που θα κρατησουμε δυο ματσακια. Ερχεται ΚΟΥΠΟΝΑΡΑ το Σ/Κ που με μια πρωτη ματια ειδα οτι υπαρχει αρκετο ψωμι, το θεμα ειναι να φαμε ομως...
1η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ)
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ : OVER 2,5 (1,83)
ΛΕΤΣΕ : G-G (1,70)
ΒΕΤ 30€
(ΑΠΟΔ.ΔΥΑΔΑΣ 3,11)
Καλη τυχη σε ολους, τα ξανα λεμε αυριο να εισται ολοι καλα...
"ΒΑΝΚΑ"
(ΒΑΣΙΚΟΙ +15,28€)
(ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ -82,20€)
(ΑΓΓΛΙΚΗ -30€)
(ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 45-€)
(ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ +42,50€)
(ΣΚΟΡΑΚΘ -10€)
"ΣΥΝΟΛΟ -109,42€"

Συγκέντρωση στην Καμάρα

Συγκέντρωση στην Καμάρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ως ένδειξη συμπαράστασης στους φυλακισμένους συνοπαδούς τους.

Πρόκειται για μια συνέχεια των κινητοποιήσεων που έχει πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα , όπως είχε γίνει και πριν την αναμέτρηση με την Καβάλα, όπου βρέθηκαν περιμετρικά του γηπέδου για ένα μικρό χρονικό διάστημα , πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση.
Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 18.30  και η ανακοίνωση των συνδέσμων αναφέρει:

"Οι οπαδοί μας συμπληρώνουν 6 μήνες άδικα προφυλακιστέοι. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν υπήρχε δίκαιη μεταχείριση από τις αρχές οι οποίες παράνομα συνεχίζουν την κράτηση τους. Με αφορμή τη συνέχιση της παράνομης κράτησης των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι ΣΦ ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο μας να παρευρεθεί μαζικά στην ειρηνική συγκέντρωση που θα γίνει την Παρασκευή 4/3/2011 και ώρα 18:30 στην Καμάρα. Η συγκέντρωση αυτή είναι το ξεκίνημα από μια σειρά ενεργειών που θα συνεχιστούν μέχρι να απελευθερωθούν οι οπαδοί μας".

Νταλγκλίς: «Μην κουραστείς Φέργκιουσον»

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Κυριακή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο προπονητής των «κόκκινων» Κένι Νταλγκλίς προειδοποίησε τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να μην κάνει ψυχολογικό πόλεμο.
Ο τεχνικός του συλλόγου του «Ανφιλντ» γνωρίζει πως ο Σκωτσέζος προπονητής της Γιουνάιτεντ χρησιμοποιεί ψυχολογικά όπλα, αλλά στον Νταλγκλίς δεν πιάνουν: «Τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντε είναι δυο ιστορικές ομάδες. Πιστεύω πως θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Αλεξ Φέργκιουσον χρησιμοποιεί ψυχολογικά όπλα πριν από τα δυνατά παιχνίδια, αλλά αν το δοκιμάσει το ίδιο και με εμένα απλά θα χάσει τον χρόνο του».

Προς Λάτσιο ο Ρικάρντο Κόστα

Έτοιμος να αφήσει την Βαλένθια για την Λάτσιο είναι ο Ρικάρντο Κόστα σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει την Παρασκευή η Corriere dello Sport!

Οι Ιταλοί τονίζουν ότι ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να «μετακομίσει» στην Σέριε Α για λογαριασμό των «λατσιάλι» και μάλιστα έχει κάνει ήδη τις πρώτες του επαφές.

Την είδηση μάλιστα επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που τόνισε: «Αν έλεγε ότι με αφήνει αδιάφορο το ενδιαφέρον της Λάτσιο θα ήμουν ψεύτης. Η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή κρίνεται καθημερινά και είναι δύσκολο να πεις όχι σε έναν σύλλογο όπως η Λάτσιο. Αν το ενδιαφέρον γίνει επίσημο θα πρέπει πρώτα η Λάτσιο να μιλήσει με την Βαλένθια. Έχω συμβόλαιο και η Βαλένθια αξίζει τον σεβασμό».

Φωτο ημερας


Ομορφιες.........με διαφορά... στήθους.

Θέλει Λίβερπουλ ο Σισέ

Στη Λίβερπουλ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Παπίς Σισέ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Φράιμπουργκ βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα των «κόκκινων» και ο ίδιος τόνισε πως θα ήταν ένα όνειρο που θα εκπληρώνονταν μια ενδεχόμενη μετεγγραφή στην αγγλική ομάδα.
Ο Σισέ τόνισε για μια ενδεχόμενη μετακίνηση στο «Άνφιλντ»: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την σεζόν που κάνω. Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα των ονείρων μου, αφού ο Σαλίφ Ντιαό και ο Ελ Χατζί Ντιούφ έχουν παίξει εκεί αλλά είμαι ευτυχισμένος στην Φράιμπουργκ. Στο ποδόσφαιρο όπως ποτέ δεν ξέρεις. Όλα συμβαίνουν γρήγορα».

Το "κάστρο" της Ρεάλ

Η Ρεάλ συνέτριψε τη Μάλαγα με 7-0, πετυχαίνοντας την 23η συνεχόμενη νίκη της στο "Μπερναμπέου" σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της 26ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν, οι "μερένχες"... έκαναν πλάκα στη Μάλαγα του πρώην προπονητή τους, Μανουέλ Πελεγρίνι και μείωσαν και πάλι στους 7 βαθμούς τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Οι "μπλαουγκράνα" ήταν και η τελευταία ομάδα που κατάφερε να νικήσει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Από τον Απρίλιο του 2010, η Ρεάλ μετράει 23 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και 16 στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει παραχωρήσει ούτε ισοπαλία!

Όσον αφορά στη φετινή σεζόν αυτό ήταν το 13ο "τρίποντο" σε ισάριθμα εντός έδρας ματς για τους Μαδριλένους, οι οποίοι... τέλος, έχουν 31 νίκες στους τελευταίους 32 αγώνες στο "σπίτι" τους για την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Αριθμοί, που αν μη τι άλλο αποδεικνύουν ότι το "Σαντιάγο Μπερναμπέου" είναι μία από τις πιο δύσκολες έδρες του κόσμου και που δίνουν το δικαίωμα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να ελπίζει ότι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στη φετινή κούρσα.

Στην παράσταση που έδωσαν οι παίκτες του Πορτογάλου κόντρα στη Μάλαγα, πρωταγωνιστής ήταν ο συμπατριώτης του-"συνήθης ύποπτος", Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε ακόμη ένα χατ-τρικ, σκοράροντας μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51', το 68' με πέναλτι και το 77'.

Δύο γκολ πέτυχε ο Καρίμ Μπενζεμά (27', 62') και από ένα οι Ντι Μαρία (35') και Μαρσέλο (45'). Η Μάλαγα έμεινε με 10 παίκτες στο 67', όταν αποβλήθηκε ο Μανόλο Γκασπάρ, ενώ με 10 ολοκλήρωσε τον αγώνα και η Ρεάλ, αφού ο Ρονάλντο αισθάνθηκε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο μετά το τρίτο του γκολ και αποχώρησε, με τον Μουρίνιο να έχει κάνει ήδη και τις 3 αλλαγές.
ΡΕΑΛ (Μουρίνιο): Κασίγιας, Ράμος, Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Αλόνσο (55' Γκάγο), Οζίλ (63' Κανάλες), Λ. Ντιαρά, Ντι Μαρία (56' Αντεμπαγιόρ), Ρονάλντο, Μπενζεμά
ΜΑΛΑΓΑ (Πελεγρίνι): Καμπαγιέρο, Ντεμικέλις (64' Φερνάντες), Γκασπάρ, Ουέλινγκτον, Τόρες, Φερνάντο, Καμάτσο, Σίλβα, Ελισέου, Αμπέγιε (69' Καλά), Χουάνμι (64' Στάντσγκααρντ)

Χωρίς Μπέιλ με Μίλαν

Εκτός «μάχης» για τον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Champions League με αντίπαλο τη Μίλαν, θα μείνει ο Γκάρετ Μπέιλ. Ο νεαρός μέσος της Τότεναμ θα χάσει και την αναμέτρηση με τη Γουλβς για το αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει καταφέρει να αναρρώσει πλήρως από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ο Χάρι Ρέντναπ είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του για τους δυο επόμενους αγώνες, χωρίς τον 21χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Μπέιλ μετράει ήδη έντεκα γκολ εφέτος με τη φανέλα της Τότεναμ και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο Ρέντναπ θα έχει στη διάθεσή του για τους επόμενους αγώνες, τον Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των Λονδρέζων.